Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.954
Cevap
69
Favori
512.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LEGO35

quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

File için bagajda 4 tane kanca var, köşelerde

Dostum fileyi rahatlıkla bulursun heryerde sanırım. Ama isteidğin ebatlarda nasıl olur bilemem. Servisler yine en garantili yerler sanırım bu tarz ürünler için. Bende bagaj havuzu almak istiyorum. Yazın izmirden, sezon bittiğindede çeşmeden dönerken malum bagaj tıka basa dolu oluyor. Akanı, döküleni oluyor... Bagaj havuzu bagajı temiz tutmak için şart böyle durumlarda. Ama ufak bir araştırma yaptım, LTT katoloğundaki gibi bir bagaj havuzu bulamadım. Ebatlar olmuyor. Aracın siparişini veridğimiz satış elemanına bu haftaiçi tekrar tel açıp, birde ondan istetmeyi düşünüyorum. Belki yardımcı olabilir. Sonuçta katoluğunda varsa, araçla birlikte getirtebilirler diye düşünüyorum.

Bu arada ben hala bizim aracı neden temmuz ayı ortasına attıklarını anlamış değilim. Çoğu kişiye 1 hafta 10 gün sonra deniyor hemen. Biz nisan başında siparişi verirken 3 ay sonra dendi. Bu biraz kafamı karıştırdı açıkçası...

levent abi shroowrum aracı yapmasınlar bukadar bekletilmesi anormal ??? katologta çift egzoz diyor fakat servis yapmıyor sen arac işini iyice servisle konuş birde aracını geciktirmesen yeni yasada arac TR girdiginden itibaren wergisi muayenesi işlemeye başlıyor tamam 2012 olması iyide boşuna 1 ay bekletmek işkence olur

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

quote:

quote:

GEL ARTIK YA!!!

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

levent abi arac geldi ama sen istemiyorsun 2012 olsun diyon :))

Emrecim nasıl istemiyorsun ya? Bizim araç TAAA temmuz ortasında gelecek. Ben sadece 15 gün bekliycem ağustosta 2012 çıkışlı almak için. Şimdi gelse 2012 çıkışlı olsun diye bekler miyim hiç 3 ay? Sen anladığım kadarıyla heves etmişsin. Tuningler filan. Ehliyette yokmuş zaten... Al hevesini. Bizde yaptık zamanında. Ama gerçekten sonra pişman olma. Gerçi dediğin ekipmanlar o kadarda uçuk şeyler değil ama sırtmasın yeter araçta...

Bu arada araç utanmasa hiç yakmayacak he! =D Genel ortalamada kaç litrede dolaşıyor? 6.1 mi? Yoksa 5.7 leri filan gördü mü emrecim???

Ziebartcar pahalıdır evet... Ancak kanımca 1. numaradır! Ve unutmaki film ve kaput korumayı ömürlük yaptırıyorsun... Senin kullanmandaki ve bakımındaki hassasiyete göre tabiki değişiklik gösterebilir bu süreç... Koltuk döşemelerini komple söküyorlar demişsin. Ben arka sayfalardada anlattım. Özel solusyon var. Ondan önce bir madde gaza boğar gibi aracın içine enjekte ediliyor. Araç 1 gün kapalı kalıyor, daha sonra solusyon uygulamasına geçiliyor. Bu aynı zamanda koltuk, konsol, kapı kenarlarının temziliği içinde geçerli. Sökme filan belki başka bir işlem için geçerlidirh... Ben koyu film taktıramıycam araca maalesef... Sadece içeriye ısıyı geçirmemesi için koruyucu film taktırcam. Zaten gözler arızalı... =D Akşamları filan dışarıyı görmek zor olur benim için. Birde parlak filmler var. Hani dışarıdan bakıldığında ayna gibi duran, içerden bakıldığında dışarıyı tamamiyle çok net bir şekilde görebilidğin filmler. Ancak onu yaptırdığımda ruhsata işletmem şart olacak. Kararsızım o konuda yani.

Bu arada bu hevesle çılgınlık yapmaya kalkma gözüm! Ehliyetin yokmuş ya henüz, ondan diyorum... Gençsin şimdi, kanında kaynıyordur. Aman diyim! Dertsiz başına dert alma sakın...

genel ortalama 6.7 babam aracı sakın kullanmaz :)) ya babam yanımdayken çok sorun etmiyom da tek kullanıyorsam çok dikkatli gitmye çalışyom oldukça sakin 3 gün le kaçırdım haziran sınwvını :)) ah baba ah yaşımı 1 yıl ufak yazdırmasan bu sıkıntıların hiç biri olmucak :))

levent abi senin ön camlara flim çekelim :)) hiç biyer göremessin :))arac eger istiyorsan bayilere sorabilririm haziran gibi ortalarda en gec elinde olur :)) aldıgım bayi öle dedi :))ama en iyisini yapıyon levent abi olsun 2 ay gec bin 2012 olsun :))

Valla işte deidğim gibi kıllandım ben bu durumdan... Haftaiçi tel açıcaktım zaten bayiye... Az önce bahsettiğim bagaj havuzu için, bunuda sorucam. Biz gittiğimizde ne İstanbulda, ne de Ankarada 1.5 dci+full+full+inci byeazı+cam tavanlı yoktu... Mecburen bekliycez dedik. Zaten bayideki arkadaş bize söyledi: 'araç temmuz ortasında gleir büyük bir ihtimal, almayın teslim. 15 gün daha bekleyin, ağustosta alın, 2012 model olsun' diye. Onun derdinde değilim gerçi ama sen araştırıp, bizim istediğimizi bulsan bile benim şu aralar oraya gelip araç alma imkanım yok gözüm maalesef. Burda taşımacılık işiyle uğraşıyorum. Bir günümüz, gecemiz bile boş geçmiyor çoğu zaman. Şimdi sezonda açılıyor yavaş yavaş... Hepten doluyum anlayacağın. Ben aracı teslim aldığım gün kullanmadan ziebartcar'a bırakıcam zaten. Yani ben bu aracı bir türlü kullanamıycam elime geçse bile... Vaziyet onu gösteriyor...

• quote:

Valla işte deidğim gibi kıllandım ben bu durumdan... Haftaiçi tel açıcaktım zaten bayiye... Az önce bahsettiğim bagaj havuzu için, bunuda sorucam. Biz gittiğimizde ne İstanbulda, ne de Ankarada 1.5 dci+full+full+inci byeazı+cam tavanlı yoktu... Mecburen bekliycez dedik. Zaten bayideki arkadaş bize söyledi: 'araç temmuz ortasında gleir büyük bir ihtimal, almayın teslim. 15 gün daha bekleyin, ağustosta alın, 2012 model olsun' diye. Onun derdinde değilim gerçi ama sen araştırıp, bizim istediğimizi bulsan bile benim şu aralar oraya gelip araç alma imkanım yok gözüm maalesef. Burda taşımacılık işiyle uğraşıyorum. Bir günümüz, gecemiz bile boş geçmiyor çoğu zaman. Şimdi sezonda açılıyor yavaş yavaş... Hepten doluyum anlayacağın. Ben aracı teslim aldığım gün kullanmadan ziebartcar'a bırakıcam zaten. Yani ben bu aracı bir türlü kullanamıycam elime geçse bile... Vaziyet onu gösteriyor...

olsun abi gec olsun temiz olsun bindiginde aracın mis gibi olur :)) ben cam tavana pek ısınamıyom gösteriş var ama güvenlik açısından pek iyi degil :)) modusun testini izledim oda cam tavanlı önden çarpmada A sutununun darbesi sonucu tavan çatlayıp kırlıyor ??? saten reno bütün araclarında A sutunu catlıyor yolcu şıkışmasın diye taklada flan allah göstermesin :)))

• quote:

quote:

quote:

Dostum fileyi rahatlıkla bulursun heryerde sanırım. Ama isteidğin ebatlarda nasıl olur bilemem. Servisler yine en garantili yerler sanırım bu tarz ürünler için. Bende bagaj havuzu almak istiyorum. Yazın izmirden, sezon bittiğindede çeşmeden dönerken malum bagaj tıka basa dolu oluyor. Akanı, döküleni oluyor... Bagaj havuzu bagajı temiz tutmak için şart böyle durumlarda. Ama ufak bir araştırma yaptım, LTT katoloğundaki gibi bir bagaj havuzu bulamadım. Ebatlar olmuyor. Aracın siparişini veridğimiz satış elemanına bu haftaiçi tekrar tel açıp, birde ondan istetmeyi düşünüyorum. Belki yardımcı olabilir. Sonuçta katoluğunda varsa, araçla birlikte getirtebilirler diye düşünüyorum.

Bu arada ben hala bizim aracı neden temmuz ayı ortasına attıklarını anlamış değilim. Çoğu kişiye 1 hafta 10 gün sonra deniyor hemen. Biz nisan başında siparişi verirken 3 ay sonra dendi. Bu biraz kafamı karıştırdı açıkçası...

levent abi shroowrum aracı yapmasınlar bukadar bekletilmesi anormal ??? katologta çift egzoz diyor fakat servis yapmıyor sen arac işini iyice servisle konuş birde aracını geciktirmesen yeni yasada arac TR girdiginden itibaren wergisi muayenesi işlemeye başlıyor tamam 2012 olması iyide boşuna 1 ay bekletmek işkence olur

Yok işte onu yapamazlar... Çünkü işlemlerin başlaması için satışın yapılması lazım... Sonuçta düşünsene araç Tütkiye'ye girdi, işlemleri başladı... Eee? O araç misal 2 ay bekledi vitrinde alıcısı çıkmadı... O olmaz yani. Bazen 1 sene boyunca bayinin elinde kalmış modelleri bile satabiliyorlar biliyorsun. Biz 15 gün daha bekliycez diye aracı koyamazlar showroom'a. Onu ben özellikle konuştum ilk siparişi verirken.Alt kattaki satış garajında bekletecekler aracı... Çünkü aracı vitrinde görüdğüm an kaporamı geri alır, çeker gideirm dedim. Zaten daha öncede dediğim gibi ordan bir araç daha almıştık. Bir muhabbetimiz var önceden. O yandan bir sıkıntı yok yani... Bu bana has bir ayrıcalıkta değil zaten. Eğer sen aracın kaporasını vermişsen, o araç geldiyse teşhir etmeye hakları yok showrrom larında... ;) Çİft egzoz var 2.0 full+full lerde. Ama onlarda türkiye için üretilmiyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok işte onu yapamazlar... Çünkü işlemlerin başlaması için satışın yapılması lazım... Sonuçta düşünsene araç Tütkiye'ye girdi, işlemleri başladı... Eee? O araç misal 2 ay bekledi vitrinde alıcısı çıkmadı... O olmaz yani. Bazen 1 sene boyunca bayinin elinde kalmış modelleri bile satabiliyorlar biliyorsun. Biz 15 gün daha bekliycez diye aracı koyamazlar showroom'a. Onu ben özellikle konuştum ilk siparişi verirken.Alt kattaki satış garajında bekletecekler aracı... Çünkü aracı vitrinde görüdğüm an kaporamı geri alır, çeker gideirm dedim. Zaten daha öncede dediğim gibi ordan bir araç daha almıştık. Bir muhabbetimiz var önceden. O yandan bir sıkıntı yok yani... Bu bana has bir ayrıcalıkta değil zaten. Eğer sen aracın kaporasını vermişsen, o araç geldiyse teşhir etmeye hakları yok showrrom larında... ;) Çİft egzoz var 2.0 full+full lerde. Ama onlarda türkiye için üretilmiyor...

abi tanıdık bayiyse sıkıntı yok biz aracı ayın 10 da aldık galiba muayene önceki ayın 27 sine :)) TR ye ozaman girmiş arac ondan öleymiş bunu bize satış elemanı söledi ne kadar yalan ne kadar dogru bilmiyom onun yalancısıyım :))

• quote:

quote:

olsun abi gec olsun temiz olsun bindiginde aracın mis gibi olur :)) ben cam tavana pek ısınamıyom gösteriş var ama güvenlik açısından pek iyi degil :)) modusun testini izledim oda cam tavanlı önden çarpmada A sutununun darbesi sonucu tavan çatlayıp kırlıyor ??? saten reno bütün araclarında A sutunu catlıyor yolcu şıkışmasın diye taklada flan allah göstermesin :)))

EURONCAP'ın resmi sitesine gir, oradan seç isteidğin modeli ve izle her türlü çarpışma testini. Cam tavanlar artık eskisi gibi değil. Çok yol katettiler bu konuyla ilgili. Mesela yeni MEGANE CC III ün çarpışma testini ziledim. Oldukça yüksek not almış. Ki cabrio bir araç. Modus dediğin araç zaten bir kere şasi itibari ile LTT veya onun sınıfıyla mukayase edilemez. O zaman MINI veya SMART ları ne yapıcaz? EYVAH EYVAH!!! Sen emniyet kemerini takmadıktan sonra en ufak bir kazada bile allah göstermesin ahaytını kaybedebilirsin. O cam tavanlar taklada veya sert darbelerde filan patlamıyor veya tuz buz olmuyor. Komple parça halinde ya kalıyor zaten. Ben cam tavanı şekilden çok, bizimkiler araçta yokken yazın klimayı kullanmamak için alıyorum. Klima bana genelde dokunuyor. Yazın sabah erken saatlerde ve akşamüstü sıcağın etkisini kaybettiği zamanlarda kullanıyorum cam tavanı. bir nevi tasarruf gibi düşünebilirsin.

• quote:

EURONCAP'ın resmi sitesine gir, oradan seç isteidğin modeli ve izle her türlü çarpışma testini. Cam tavanlar artık eskisi gibi değil. Çok yol katettiler bu konuyla ilgili. Mesela yeni MEGANE CC III ün çarpışma testini ziledim. Oldukça yüksek not almış. Ki cabrio bir araç. Modus dediğin araç zaten bir kere şasi itibari ile LTT veya onun sınıfıyla mukayase edilemez. O zaman MINI veya SMART ları ne yapıcaz? EYVAH EYVAH!!! Sen emniyet kemerini takmadıktan sonra en ufak bir kazada bile allah göstermesin ahaytını kaybedebilirsin. O cam tavanlar taklada veya sert darbelerde filan patlamıyor veya tuz buz olmuyor. Komple parça halinde ya kalıyor zaten. Ben cam tavanı şekilden çok, bizimkiler araçta yokken yazın klimayı kullanmamak için alıyorum. Klima bana genelde dokunuyor. Yazın sabah erken saatlerde ve akşamüstü sıcağın etkisini kaybettiği zamanlarda kullanıyorum cam tavanı. bir nevi tasarruf gibi düşünebilirsin.

o yönden çok süper biz aracı aldıgımız bayide vardı full+full masj koltuklu flan babama bunu alak dedim yok sunruff ses yaapr dedi 2004 de full megane almıştık onun sunruf ses yapıyordu adam sunrufdan sogudu :) yazları çok güzl oluyor görüntüsüde çok süper latitude de tavan komple siyah :))

• quote:

abi tanıdık bayiyse sıkıntı yok biz aracı ayın 10 da aldık galiba muayene önceki ayın 27 sine :)) TR ye ozaman girmiş arac ondan öleymiş bunu bize satış elemanı söledi ne kadar yalan ne kadar dogru bilmiyom onun yalancısıyım :))

Anladım. Doğrudur. Demekki onlarında belli başlı şartları var. Çünkü dediğim gibi 1 yıl boyunca satılamayan modeller kalabiliyo bayilerin ellerinde. Ben haftaiçi tel açtığımda onuda bir sorayım o zaman. 'Bu araç Türkiye'ye giriş yapacak, siz 15 günde bizi bekleteceksiniz 2012 model muhabbetine, bu süreç bize - olarak mı yansıyacak vize ve vergi işlemlerinde?' diye sorarım...
  • quote:

quote:

o yönden çok süper biz aracı aldıgımız bayide vardı full+full masj koltuklu flan babama bunu alak dedim yok sunruff ses yaapr dedi 2004 de full megane almıştık onun sunruf ses yapıyordu adam sunrufdan sogudu :) yazları çok güzl oluyor görüntüsüde çok süper latitude de tavan komple siyah :))

Bizdede var şu an Megane II 1.5 dci açılır tavanlı. Bu seneki yıllık bakımda cam ayaklarını değiştirdik artık. Çünkü bu sene ses yapmaya başladı. Ben çok kullandığım için ayaklar bir nevi yalma olmuş artık. Şu anda ses yok. Ama bir kasis veya çukur durumunda illaki ses yapacaktır. Sende diyorsun 2004 model, bizdeki 2005 model. O yıllara göre her sene üzerine katarak devam ediyor tüm markalar tüm modellerinde. Clio mesela... Hele hele laguna! Kim derdiki laguna bu kadar yol kat etsin. Safrane bile ilk çıktığı yıllarda çok eleştirilmişti ama makam araçlarının vaz geçilmesi oldu. Donanım ve sağlamlığı itibariyle. E şimdi bu LTT ler zaten yeni safrane... Bundan 5 sene sonra yeni modelleri gördükçe daha çok şaşıracağız illaki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEGO35 -- 21 Mayıs 2011; 16:44:54 >

• quote:

quote:

quote:

Bizdede var şu an Megane II 1.5 dci açılır tavanlı. Bu seneki yıllık bakımda cam ayaklarını değiştirdik artık. Çünkü bu sene ses yapmaya başladı. Ben çok kullandığım için ayaklar bir nevi yalma olmuş artık. Şu anda ses yok. Ama bir kasis veya çukur durumunda illaki ses yapacaktır. Sende diyorsun 2004 model, bizdeki 2005 model. O yıllara göre her sene üzerine katarak devam ediyor tüm markalar tüm modellerinde. Clio mesela... Hele hele laguna! Kim derdiki laguna bu kadar yol kat etsin. Safrane bile ilk çıktığı yıllarda çok eleştirlmişti ama makat araçlarının vaz geçilmesi oldu. Donanım ve sağlamlığı itibariyle. E şimdi bu LTT ler zaten yeni safrane... Bundan 5 sene sonra yeni modelleri gördükçe daha çok şaşıracağız illaki....

bu arctan tek dilegim tutulması :)) laguna gibi piyasalarda sürünmesinde :))

• Levent hocam, ben aracı alırken 1 haftada gumrukte olur dediler, 10 gün sonrada aracı aldım, ki ben bursadayim istanbuldan aldım, telefonla hallettik herseyi, aldıgım bayiyi soylemeyim reklam olmasın, çok ilgili ve hizlilardi, 4 ay seni bekletmeleri uzun geldi bana
  • quote:

Levent hocam, ben aracı alırken 1 haftada gumrukte olur dediler, 10 gün sonrada aracı aldım, ki ben bursadayim istanbuldan aldım, telefonla hallettik herseyi, aldıgım bayiyi soylemeyim reklam olmasın, çok ilgili ve hizlilardi, 4 ay seni bekletmeleri uzun geldi bana

Hacım banada uzun geldi. İşte o yüzden şaşırıyorum. Hemen hemen herkese 1 hafta 10 gün denmiş. Yalnız şu var: ben sipariş vermeye gittiğimde, bayideki arkadaş bana aynen şunu söyledi: 'Levent bey eğer cam tavansız isterseniz elimde 2 tane var 1.5 dci. Biri siyah biri metalik gri. Cam tavanlı türkiye stoklarında gözükmüyor. Bir tane var siyah cam tavanlı 1.5 dci ancak kaporası verilmiş, satış aşamasında.'. Sonra istanbulu aradı, 1-2 tel görüşmesi yaptı: 'Evet, o siyah cam tavanlı 1.5 dci satılmış. Sizin sipairş 0 geçilecek, yeni üretimden çıkacak. Yüklenip gelmeside bulur bi süre 'dedi. Önündeki fabrika siparişlerine baktı. Malum bu işler sıraya göre gittiği için benim aracın çıkışını temmuz başı gördü. Yüklenip bayi elinde olmasınıda temmuz ortası diye hesapladı. Cam tavanlı yakın zamanda sipariş verip alan kimseyi bulmadım. Bulmuş olsaydım hepten kıllanacaktım. Acaba zam gelicek diye beni mi oyalaıyorlar diye fakat cam tavanlı+1.5 dci+ full yakın zamanda sipariş verip alan kimseye denk gelmedim o kadar taramamaa rağmen. Valla haftaiçi tel açıam işte. Konuşacağım...

• Ya birde araçlarında bu masajlı sürücü koltuğuna sahip arkadaşlar? Performansından memnun musunuz? Masaj hızı yükseldiğinde ses yapıyor mu? Ayrıca belli bir süre sonra sizi rahatsız ediyor mu???
  • quote:

Ya birde araçlarında bu masajlı sürücü koltuğuna sahip arkadaşlar? Performansından memnun musunuz? Masaj hızı yükseldiğinde ses yapıyor mu? Ayrıca belli bir süre sonra sizi rahatsız ediyor mu???

masajlı koltuk tek eczethem nickli üyede var fakat oda pek aktif degil ??
  • quote:

quote:

Ya birde araçlarında bu masajlı sürücü koltuğuna sahip arkadaşlar? Performansından memnun musunuz? Masaj hızı yükseldiğinde ses yapıyor mu? Ayrıca belli bir süre sonra sizi rahatsız ediyor mu???

İlk sayfadaki araç sahipleri listesine baktımda, harbidende öyle... Demek sorunun cevabını alamıycaz... O değilde ben juf1 in aracının yeni resimlerini bekliyorum. Bugün ziebartcar'a götürecekti aracı...

• quote:

quote:

quote:

İlk sayfadaki araç sahipleri listesine baktımda, harbidende öyle... Demek sorunun cevabını alamıycaz... O değilde ben juf1 in aracının yeni resimlerini bekliyorum. Bugün ziebartcar'a götürecekti aracı...

evet mehmet abi resimleri bekliyoruz :))

levent abi bu arada san bir şey sorcam hiç suberB lere baktın mı skoda ??

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet mehmet abi resimleri bekliyoruz :))

levent abi bu arada san bir şey sorcam hiç suberB lere baktın mı skoda ??

Baktım. Arka diz mesefasi ve tavan bakımından çok rahatsız edici geldi bana. Birde göğüslüğü beğenmedim. Çok cafcaflı... Test sürüşüne çıkmadım ama. Sadece LTT, C5, insigna ve yeni passatı kullanma imkanım oldu benim bugüne kadar.

• quote:

Baktım. Arka diz mesefasi ve tavan bakımından çok rahatsız edici geldi bana. Birde göğüslüğü beğenmedim. Çok cafcaflı... Test sürüşüne çıkmadım ama. Sadece LTT, C5, insigna ve yeni passatı kullanma imkanım oldu benim bugüne kadar.

arka diz mesafesi en geniş arac oydu aslında LTT den önce ya bende bu aralar baya kafamı taktım suberB yede baksamıydık diye çünkü passatın aynısı en full 64 bn bayide bu 62 lere kadar iner di
  • Arkadaşlar aracımı akşama doğru Bursa Ziebart'dan aldım.
    Fotolar ekte.
    Saygılar.

• F2

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.