Yaklaşık 1aydir 1.5 latitude prilevege aracım var, başlık guzel olmuş, aktif olursa daha da guzel olur
inş bundan sonra full aktiv olmaya çalışçam kendiniz tanıtırmısınız birde aracnızın resimlerini buraya koyarsanız seinirim
bizim aracta yarın bayiden alçakmışız aracla ilgili izlenimleriniz nasıl yol tutuşu yalıtı ?? bunlar sizi memnun ettimi
quote:
Orijinalden alıntı: yek_ka
quote:
Orijinalden alıntı: apeksss
Selam arkadaslar
Yaklaşık 1aydir 1.5 latitude prilevege aracım var, başlık guzel olmuş, aktif olursa daha da guzel olur
inş bundan sonra full aktiv olmaya çalışçam kendiniz tanıtırmısınız birde aracnızın resimlerini buraya koyarsanız seinirim
bizim aracta yarın bayiden alçakmışız aracla ilgili izlenimleriniz nasıl yol tutuşu yalıtı ?? bunlar sizi memnun ettimi
Yol tutusu bence iyi, 10 yıldır 206 gti kulandigim için, Arac bana büyük geliyor, bazı kisilerden aracın arkası geziyormuş diye bir söylenti duydum, öyle bı şeyle karşılaşmadım, belki esp devreye giriyordur tam bilemiyorum
Beni en cok etkileyen yakıtı oldu :) bu kasaya göre yakıt gayet iyi, uzun yolda sabit hızla 100 le giderken 4,5 litreye kadar düşüyor yakıt, 2000 motor benzinli bir araçtan sonra cok iyi geldi diyebilirim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yek_ka
quote:
Selam arkadaslar
Yol tutusu bence iyi, 10 yıldır 206 gti kulandigim için, Arac bana büyük geliyor, bazı kisilerden aracın arkası geziyormuş diye bir söylenti duydum, öyle bı şeyle karşılaşmadım, belki esp devreye giriyordur tam bilemiyorum
Beni en cok etkileyen yakıtı oldu :) bu kasaya göre yakıt gayet iyi, uzun yolda sabit hızla 100 le giderken 4,5 litreye kadar düşüyor yakıt, 2000 motor benzinli bir araçtan sonra cok iyi geldi diyebilirim
onu söylen expression sahibi 205 tbn lastik var snn aracta 225 olması lazım :)) uzun süpansiyonlar yumuşak oldugu için arac vrajlarda yatıyor hissi veriyor testlerde flan izlediysen öle kayma olmuyor fakat kaysa bile esp ve arkadaşları tekrar topluyor aracı :))
gtı den sonra biraz hantal gelmiş olabilir :))
çekiş olarak nasıl 1.5 motora göre ??
k.b yın sizde çok soru soruom ama
205 lastiklerle öyle olmuş olabilir
Valla basınca gidiyor araba, çekisinden cok beklentim yok, yakıtı az konforu cok olsun yeter benim için
araç özellikleri ve fiyatı açısından çok makul ve güzel bence (megane'dan iyidir) fakat önden görünüşünü beğenmedim ben şahsen, azıcık clio andırıyor :) tipik reno çizgileri var tabiki..
quote:
205 lastiklerle öyle olmuş olabilir
Valla basınca gidiyor araba, çekisinden cok beklentim yok, yakıtı az konforu cok olsun yeter benim için
evet yakıt tüketimi çok makul düzeylerde :))
quote:
Orijinalden alıntı: iilkerr
araç özellikleri ve fiyatı açısından çok makul ve güzel bence (megane'dan iyidir) fakat önden görünüşünü beğenmedim ben şahsen, azıcık clio andırıyor :) tipik reno çizgileri var tabiki..
D segementinde suberB le alınabilir tek arac bence fiyat donanım olarak çok güzl bütün arac firmaları arclarını birbirine benzetir polo passat bunlarda önden benziyorlar :))
bugun renault bayisinde sonunda latitude aracımızı aldık :) ilk izlenim olarak babam bu arac gitmiyo dedi dogal olarak caddy den sonra ama ben kullandıgımda gayet normal geidl babam aracın gaza dokununca zıplamasını bekliyor galiba caddy gibi :)) arac ilk izlenimler olarak açıkçası bni tatmin etti gidişi yol tutuşu sessizlik özellik olarak saymayım :)) bluetooth la telfona baglanıp tel deki müzikleri görme resimleri bakma tel. konuşma bu bnm çok hoşuma gitti usb aux flan bunlarla uraşmaya hiç gerek yok :)) TOMTOM dan arama yapa biliyorsun cevaplıyabiliyorsun açıklaçı arac bnim isteklerimi karşıladı ilerde ne olur bilmem şimdilik bir kaç foto :))
,
Hayırlı olsun yekka, güle güle kullanin
yek_ka, kazasız belasız güle güle kullan, ben de beyaz renk için bir ay beklemiştim, güzel renk selamlar
araç sahibi arkadaşlar selamlar, kauçuk paspas almayı düşünüyorum ama araç çok yeni olduğundan aksesuarları henüz piyasaya çıkmadı. bu nedenle standart birşey alacağım herhalde, öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: tunsal araç sahibi arkadaşlar selamlar, kauçuk paspas almayı düşünüyorum ama araç çok yeni olduğundan aksesuarları henüz piyasaya çıkmadı. bu nedenle standart birşey alacağım herhalde, öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Orjinal krem rengi megane paspas i aldım, halı paspas in üzerinde kullanıyorum, serviste 53 lira ydi fiyatı
quote:
Hayırlı olsun yekka, güle güle kullanin
teşekkür ederim apeksss
quote:
Orijinalden alıntı: tunsal
araç sahibi arkadaşlar selamlar, kauçuk paspas almayı düşünüyorum ama araç çok yeni olduğundan aksesuarları henüz piyasaya çıkmadı. bu nedenle standart birşey alacağım herhalde, öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
usta biz bugun kauçuk paspas aldık sertinden 50 tl araca çok güzl olduda krem rengi halı paspaslarının ustune koyduk :)) birde kendinizi tanıtırmısınız isim meslek oturdugnuz yer aracla ilgili düşünceleriniz ???
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tunsal araç sahibi arkadaşlar selamlar, kauçuk paspas almayı düşünüyorum ama araç çok yeni olduğundan aksesuarları henüz piyasaya çıkmadı. bu nedenle standart birşey alacağım herhalde, öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Orjinal krem rengi megane paspas i aldım, halı paspas in üzerinde kullanıyorum, serviste 53 lira ydi fiyatı
aldıgın paspaslar arka koltukların arasındaki yeri kapladımı ??? tümsek bizde açık kaldı çok geniş oldugu için ??
kauçuk paspasları aracı aldığımızda bize hediye etmişlerdi.bir de aracın kendi kumaş paspasları var.kauçuk olanlar fluence te kullandıklarıydı galiba.bu arada yek_ka tekrardan hayırlı olsun.kazasız belasız kullanırsınız umarım
biz bi sivas yolcuğulu yaptık.yolun bozuk kısımlarındaki taşlar aracın bazı bölümlerini çizmiş.bugün yıkatınca fark ettim.biraz moralim bozuldu bu duruma
kauçuk paspasları aracı aldığımızda bize hediye etmişlerdi.bir de aracın kendi kumaş paspasları var.kauçuk olanlar fluence te kullandıklarıydı galiba.bu arada yek_ka tekrardan hayırlı olsun.kazasız belasız kullanırsınız umarım
biz bi sivas yolcuğulu yaptık.yolun bozuk kısımlarındaki taşlar aracın bazı bölümlerini çizmiş.bugün yıkatınca fark ettim.biraz moralim bozuldu bu duruma
bizde halı paspas vardı kirlenmesin diye aldık usta aracınızın rengi neydi sizin beyaz mı ??
bizde halı paspas vardı kirlenmesin diye aldık usta aracınızın rengi neydi sizin beyaz mı ??
bizim aracımız siyah.bu nedenle en ufak bi şeyi belli ediyo.aslında inci beyazında gözümüz vardı ancak 10 yıldır beyaz araba kullandığımız için değişiklik olsun istedik