Şimdi Ara

Renault Latitude'ü teslim aldık (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
4
Favori
71.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam bende bu arabayı test ettim ve çok beğendim walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

@sonlejyon
    incelemen güzel eline sağlık ancak - olarak gösterdiğin 8v motor şu an sınıfında en az yakan çok iyi, çok sorunsuz bir motor emin ol. 8v olmasının başka ne zararı var bilmiyorum. karbondioksit emisyon değeri de en az motorlardan birisi.
    bir de izolasyon olarak çok iyi bir araba diyorlar incelemelerde.

motorun az yakması yada emisyon değerlerinde sorun yok. test ettiğim 16 subaplı dizel motorlara göre performansı daha düşük sadece.
    yalıtım olayı da kişiye göre değişir. nispeten gürültülü arabası olana latitude sessiz gelebilir elbette.
  • Bu arabanın tek bir rengi var o da beyaz. Geçen bende bayiye gittiğimde siyahını ve beyazını görebilme şansı buldum. Siyahı cidden insanda hiç bir istek uyandırmıyor hele ön tasarımdan çok heyecansız duruyor. Aynı yerde beyazını da gördüm, o gerçekten iyiydi. Hele birde siyah açılır tavanı vardıki ben çok beğendim. İnanın şu an çıkan passatlardan 10 kat daha karakterli bir duruşu var, en azından tipi kendisine has
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Bu arabanın tek bir rengi var o da beyaz. Geçen bende bayiye gittiğimde siyahını ve beyazını görebilme şansı buldum. Siyahı cidden insanda hiç bir istek uyandırmıyor hele ön tasarımdan çok heyecansız duruyor. Aynı yerde beyazını da gördüm, o gerçekten iyiydi. Hele birde siyah açılır tavanı vardıki ben çok beğendim. İnanın şu an çıkan passatlardan 10 kat daha karakterli bir duruşu var, en azından tipi kendisine has

haklısınız ancak inci beyaz da panoramik cam tavan olmayınca araç biraz hafif gösteriyo kendisini
  • Arkadaşlar Öncelikle Bu Arabaya direk Reno kötü yapıyor diye damga vurmayınız. ve kesinlikle kullanmadıgınız bir araç hakkında yorum yapmayınız. Araba Samsung destegi ile yapılmış bir araba

Bende Sipariş verdim, Privilege Paketinden aldım 1 hafta 10 güne teslim alcam. Arabayı çok araştırdım. Özellikleri cok kapsamlı adamın tekiyle görüştüm 2 arabası var 2008 passat ve latutide diyo latutide den sonra passat zevk vermiyor. diyenler var.

Bir başka kullanıcı 100km de 5,9lt yakıyo diyo ne kadar dogru bilemiyorm.

Arabayı kullandıkca yazcam. Bide Arkadaşlar arabanın görünüşü Ağır bi araba genelde Prestij grup begeniyor :)
  • bende yaklaşık 4 yıldır laguna kullanıcısıyım arabamla ilgili küçük sorunlar dışında en ufak ne elektranik nede motor problemi yaşadım, gayette konforlu bir araç, benim sorum bazı arkadaşlara şu renonun bıraktığı kötü imaj nedir açıklarlarsa sevinirim. madem bu kadar çok kötü bir imajı var bu ülkede; neden bu kadar çok satılıyor bu marka bir anlam verebilmiş değilimde !
  • Arkadaşlar ben bu foruma yeni katıldım 1979 doğumlu olmama rağmen çok eski yıllardan beri reno kullanıyorum. Araçlar ithal edildikleri ülkelere göre
    farklılıklar gösterirler forumdaki bazı arkadaşlarım derki araç biraz sert reno bu klasikliğini koruyor ses alıyor falan filan bizler ilk önce neye binmek istediğimizin kararını verecez PERFORMANSMI EKONOMİMİ DAYANIKLILIK MI VE GÖRÜNTÜ MÜ KONFOR MU RENO BELKİ ÇOK KALİTELİ BİR ARAÇ OLMAYABİLİR belki kimine göre reno amblemli eşşekte olabilir ama sorarım herkese bende 1977 model binek reno var onu satmıyorum hala çalışıyor fazla bulunmasada bizim burda 1980 model golf var ama arızalı parça bulunmuyor eskileri boş verelim 2006 dizel megan var elimde üstünden inmiyorum bir yılda 58000 km yaptım ciddi bir rakam 1 defa alt takım yaptım 245 tl şimdi bu araç ekonomik bence şmdi de latitude alacam bu araçın fransız versiyonunu görmenizide tavsiye ederim o zaman şunu dersiniz mercedes amblemini değiştirmiş arkadaşlar alın binin rahat edin yedek parçada yakıt ve parça tüketiminde konfor ve görüntüde fanatiklik yok kullanmadığım arabada yok

HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER !!!!

• hocam 8v motor yazmıssında alman arabaları senelerde bu motorları kakalamadımı sizlere sorarım

ikincisi psa grubu bile 8valve dizel motor cıkaracagını duyurdu acaba neden sordunuzmu ?

2 gundur sehir dısındaydım ford focus kiraladım. Yemin ediyorum size sırtımdaki agrılar hala gecmedi ayrıca asıl onemlisi araç ortalama 6.5 lt yaktı ki benim aracım 4.5 anca yakıyo bu nasıl bir iştir. Onuda geçtim araba bi kere kıçını kaldıramıyorki cmax bundan daha hantaldır. Kullnadıgım araç 1.6 tdci yazan modeli.

Renault un özelliği şudur. Paran varsa en dolusunu verir ama diger markalardan daha ucuza alırsın. Paran yoksa sana en boşunu verir arabasız kalmazsın.

Gene burdada tekrar yazıyorum siz renault a binmediginiz için ben renault kullanıyorum. Ama çok param olsa renault tan daha luks alacagım tek araba herzaman mercedes olacaktır asla baska bir alman arabası olamaz.
  • 1500 kg lık araca 110 bg motor az değilmi ?
  • Evet 110 beygir az 1.6 130 beygir versiyonunu acil devreye sokmaları lazım ama nissan abisine öncelik verebilir bizler 1.5 D segmentine bineriz sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Evet 110 beygir az 1.6 130 beygir versiyonunu acil devreye sokmaları lazım ama nissan abisine öncelik verebilir bizler 1.5 D segmentine bineriz sorun yok...

1.6 130 bg şu günün teknolojisi için şart bence .. bende artık 1.5 motordan vazgeçip 1.6 130 yapmalı hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 30 Haziran 2012; 4:02:38 >
  • süper araç,renault sonunda yapmış
  • 407 1.6 Exe. HDI kullanıcısıyım 6 yıldır kullanıyorum çok memnunun ki tipi hala eskimedi gitti diyebilirim 508'i beğenmedim,benim için hayal kırıklığı oldu 508 ki 407 ve 607 nin üretimi biteceğinden 508 den baya ümitliydim.508'i biraz Alman arabalarına benzetmeye çalışmışlar iç dizaynını fransız arabaları çizgisinden uzak.....her neyse geleyim sadede 407'im 110 beygir aracım 2 kişi olduğunuzda sorun yok ama 3-4-5 kişi olduğunuzda arabanın zorlandığını hissediyorsunuzki aracım 1.430 kg.boş ağırlığı dolayısıyla Latitude de 1.5 DCİ 110 beygir 8Volması..bence arabanın en zayıf yönü kim ne derse desin bu motor olayı..tamam araba gider elbette gidecek ama kasılır,araçta yorulur sizide yorar....2.0 motora bişey diyemem....dedikleri gibi 1.6 dizel 130 beygir olan motoru bu arabaya koyarlarsa koşa koşa gider alırım yinede hoş araca benziyor herhangi bir ön yargım yok araç için..
    Birde dikkat ettim genelde bu araca binen yada test eden arkadaşların kullandığı araçlara daha alt segmentteki araçları bırakıp bu aracı almışlar,bu arkadaşlar tabiki daha çok beğenecektir bu aracı BMW,Mercedes,Audi'ye binen arkadaşlar falan kıyaslasa keşke daha gerçekçi olabilir gerçekten kalitelimi değil mi?

• Bu aracı Renault Türkiye lansmanında D segmenti diye lanse etti ama yurtdışı forumlarda Safrane yerine çıktığı yazılıyor, Safrane E segmenti bir araç, bu nedenle diğer D segmenti araçlardan daha uzun ve daha geniş bir araç. Belki bu araca D,buçuk segment demek daha doğru olur :))
  • Guzel bır arac fakat hakettıgı yerı bulması zor 1.5 motorlan zor dıyoorum reno 1500 ı gecgın bır kg. agırlıgın ıle cook zoor dıyoorum ama makaam arabasıı olarak ahestee ahestee super bır arac renonun ust segment arabalrı guzel kotu degıl ama bır Laguna 3 kullanıcısıı olarakta araclar hakettıgı yerı bulamıyoor o sınıfta dogrumuyuum ? yoksa aracımdan aldıgım zevk süper
  • daha önce hort olduğu için ben de bir ekleme yapayım,
    ilk sayfada aracın sıfır fiyatından 52 bin tl olarak bahsediliyordu (mart 2011), az önce renaultun sitesine girdim latitude fiyatlarına baktım ne göreyim, 67.050.-TL'den başlıyor (67 bin değil 67 bin 50 tl:) , 2 yılda yüzde 30'a yakın bir artış olmuş, anlaşılan bu artış en çok 2.el fiyatlarına yaramış zira 2.eli 47 binden başlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirbilir81

daha önce hort olduğu için ben de bir ekleme yapayım,
    ilk sayfada aracın sıfır fiyatından 52 bin tl olarak bahsediliyordu (mart 2011), az önce renaultun sitesine girdim latitude fiyatlarına baktım ne göreyim, 67.050.-TL'den başlıyor (67 bin değil 67 bin 50 tl:) , 2 yılda yüzde 30'a yakın bir artış olmuş, anlaşılan bu artış en çok 2.el fiyatlarına yaramış zira 2.eli 47 binden başlıyor...

Rezalet ya baika bişey değil..Ben vermem şahsen o parayı bu arabaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Orijinalden alıntı: kadirbilir81

daha önce hort olduğu için ben de bir ekleme yapayım,

Rezalet ya baika bişey değil..Ben vermem şahsen o parayı bu arabaya..

Yanlış anlamayın ama aynı donanıma sahip Passat şu anda 75 bin tl :)
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    konu hakkında yorumları okuyunca benimde içimden cevap yazmak geldi. 2007 yılında 2000 model laguna 2.0 16 v rxt araç aldım, 6 yıl bir fiil kullandım ve 2011 yılı sonuna kadarda lpg taktırmadım çoğu zamanda agresif kullanırım. Şunu açıkça söyleyebilirimki ne yakıt konusunda nede arıza konusunda beni kesinlikle üzmedi, hiç yolda kalmadım, çok yüksek konfor vardı araçta. 6 yıl bir fiil aynı araca bindiğim için sıkıldım ve sattım. Diğer araç modellerine baktım, toyotasından tutun da VW sine kadar yine 2006 model Laguna ll de karar kıldım ve aldım (bir tek opel insignia da laguna ayarına yakın konfor hissi aldım bunuda belirteyim) şu an da Lagunama paşa paşa biniyorum lagunanın 4. serisi çıksın onuda alacağım ve bineceğim.

bizim milletimiz almanlara hayrandır ve ne üretirlerse en iyisini almanlar yapar der. Osmanlıyla 1. dünya savaşında aynı kulvarda yer alıp Osmanlıya yardım etti diye bilir. Renoları da fransız olduğu için sevmez Osmanlıya ve Türkiye Cumhuriyetine cephe aldıkları için yani; oysa Osmanlı almanların yüzünden yıkıldı ve şu anda da ülkemizde yine alman ajanları çoğunlukta yani gene alman oyunları çoklukta.

Şimdi o fransız arabası Türk insnına iş sağlıyor ülkemizdeki fabrikasıyla Fakat ortada bir alman aracının hiç fabrikası yok, sırf Ülkemizde marka diye (Almanyada Marka olamamış) nasıl fiyatları şişirdikleri de ayrı bir olay.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.