Şimdi Ara

Renault Mais' in Yaptıkları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Renault Mais ile ilgili şikayetimi ileteceğim size. Bu süre zarfı içinde bir çok olay oldu ama bu sonuncusu tamamen dolandırıcılık olduğu için paylaşıyorum.
    Şirketime Kasım ayında Yeni Clio aldım. 37.600 TL para yatırdım ve bana kestikleri fatura 36.955 TL değerinde. Şirket üzerine olduğu için her kuruşun maliyede kaydı var. Bu sebeple bana MAİS 645 TL borçlu görünüyor. Bu bedelin karşılığı faturayı tam 1.5 aydır kendilerinden taleb ediyoum ancak sürekli bugün yarın diyerek oyalıyorlar. Eğer bu ayın 15. ine kadar bu faturayı alamazsam Renault Mais bana 645 TL borçlu olacak ve maliyeye şikayet işlemlerine başlayacağım Sizleri de uyarmak istiyorum. Aldığınız aracın faturasını toplayın ve yatırdığınız tutar ediyor mu diye bakın. Benim şirket olduğu için farkına vardım. Şahsına alanların bir çoğu bu farka bakmamıştır. Bu şekilde yaptıkları dolandırıcılık milyon dolarları bulabilir. Uyanık olalım lütfen. Hakkımızı sonuna kadar talep edelim.

• Aracı şirkete aldığınıza göre ödemeyi de şirketinizin banka hesabı üzerinden yapmış olmanız lazım.
    Sizin gönderdiğiniz tutarı belgelendirmek durumundalar. Dekont, fatura vs ile.

Size kestikleri faturada mtv ve zorunlu sigorta bedeli de gözüküyor mu?
    Eğer faturada bunlar da bulunuyor ise ve tutar verdiğiniz miktardan farklı ise maliyeye bildirmeniz yeterli.

Onlar faturayı eksik kesmeleri konusunda ne diyorlar? Bir açıklama yapmış olmaları lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemeyi banka üzerinden yaptık. O yüzden herşeyin kaydı var. Bana verdiklerinde sadece aracın faturası ve trafik tescil işlemleri faturası var. Eksik olan MTV ve Trafik sigortası faturaları. Onları da Kasım ayı içerisinde yatırıp faturasını vermek zorundalardı. Bir kaç kere aradım faturaları bu hafta, yarın bir gün gönderiyoruz dediler. Ben artık MAİS'i aramıyorum direk şikayet hattını arayıp ağzıma geleni söylüyorum. 4 kere mail attım. 3 kere de şikayet hattını arayarak bi torba dolusu saydım. Şikayetiniz ile ilgileniyoruz diyorlar. Ama baya kötü bir itibar bence bu. Çünkü aleni parayı gasp etmedir bunun adı. Renault benim gözümde hırsız konumuna düştü bu olaydan sonra. Artık iş maliyede sonuçlanacak gibi görünüyor.
  • Merhaba,

Mtv ve sigorta poliçelerinin ayrı faturasını hiç duymadım, görmedim.

Mtv'nin dekontu olur.
    Sigortanın da poliçesi.
    İkisini muhasebecinize vereceksiniz ve işleyecekler.

Elinizde zorunlu trafik sigortası ve mtv dekontu var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturadan kastım o ikisinin parasını belgelendirecek bir evraktı. Ancak fatura deyince yanlış anlaşılma olmuş. Problem o zaten. İkisi de yok. MTV yi yılın son günü yatırıp parayı kullanacaklar. Sigortayı ise yaptık evraklarını MTV ile beraber vereceğiz dediler. Ama ortada yok. Aracı kaskomdan sordurttum sigortası yatmış ancak dekont, poliçe yok. Hoş yine hem MTV hem Sigortaya yatırılan para 645 TL etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.