Şimdi Ara

Renault Mais ve Hedef otomotiv'e teşekkürler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
320
Cevap
1
Favori
21.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun.Renault Türkiye'yi hassasiyetinden dolayı tebrik ediyorum.Ancak lagunanın çıkardığı sorunlardan dolayı lagunadan soğuduğunuzu belirtmiştiniz.Yeni aracınıza rahat rahat binebilecek misiniz?
  • baba sen neden teşekkur ediyorsun ben onu anlamıyorum

paranla malamat etsinler seni

ondan sonra yediremeyeceklerini anlayınca başka araba versinler

sende teşekkur et

reno senden özür dilesin kardeşim
  • hadi bakalım geçmiş olsun,yeni aracın da hayırlı olsun alfisti.davalık olmadan hatalarını kabullenip,mağduriyeti ortadan kaldırdıkları için bravo renault'ya,yol katediyoruz galiba,sevindirici..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alo-santral

baba sen neden teşekkur ediyorsun ben onu anlamıyorum

paranla malamat etsinler seni

ondan sonra yediremeyeceklerini anlayınca başka araba versinler

sende teşekkur et

reno senden özür dilesin kardeşim

pisi pisine ölüme gidiyomuşun nerdeyse adamlar araba değiştirdiler diye teşekkür ediyosun be abim ki 16 kmde o kadar parayı alanlarda bu adamlar yani
  • Teşekkür etmemin nedeni bu olaya müşteri memnuniyeti çerçevesinde yaklaşmaları. Aracı kullanabilirim gönül rahatlığıyla , tedirginlik yok. Zaten büyük bir ihtimalle baskı balata sökerken direksiyonun elektronik ünitesine zarar verildi bence. Allah bu yeni araçta sorun yaşatmasın. Aracın teslimi pazartesiye kaldı plaka işlemleri yüzünden. Pazartesi büyük ihtimalle şehir dışında olacağım , aracı yine ben teslim alamayacağım umarım sorun olmaz bizimkilere bir daha.
  • Hayırlısı olsun. İnşallah bunda sorun yaşamassınız.
  • hadi gözünüz aydın.
  • Bence bu olaylardan sonra yeni araç için sizden fark almamaları lazımdı. Ya da o fark üzerinden indirim yapılmalıdır. Yanında vermeleri gereken aksesuarlarda cabası...
  • bu arada aklıma geldi, size navigasyon vereceklermi?
  • ne yazıkki birçok markada böyle defolu araçlar olabiliyor.. benimde aynı olay peugeot partner 2000 HDI de başıma geldi.. 2000 Km deki aracımın direksiyonu boşaldı ve 130 la giderken bariyerlere girdim.. sizin yine hidroliği gitmiş.. benim direksiyon boşa çıktı.. allahtan kemerim takılıydı.. airbag patlamadı.. buda peugeot.. mitsubishi marka bir araç aldım sıfır.. onda da başıma gelmeyen kalmadı.. şimdi peugeot gerçektende kötü araçlar üretiyor.. 5 kuruş etmez.. uzun zamandırda bütün filoda renault kullanıyoruz çok memnunuz.. her markada defolar çıkabiliyor.. bizim bir arkadaşta da çok övdüğünüz o alman markasının en gözdelerinden transporter vardı 60.000 de araba yatak sardı.. Hiçbir araba markası (peugeot Hariç) müşterisinin elinde böyle problemli bir aracın olmasını ve bunu sağda solda anlatmasını istemez.. ancak servisler işi yokuşa sürüyorlar.. bizim peugeot parnerde bile ki onlar herşeyi yokuşa sürüyorlardı.. 2000 Km de beton gibi olan debriyajdan dolayı baskı balata değişmişti.. birde partnerin 1.9 u vardı.. oda baş belasıydı.. bende scenic II var babamda da Megane II privilage faz 2 var 20008 model .. elemanlarımız renaultun hafif ve ağır ticari araçlarını kullanıyorlar.. gayet memnunlar..

• şimdi renault laguna alanlara orjinal navigasyon veriyorlarmış seninkide öyle olur galiba ortada büyük renkli bir ekran var vitesin ordada joystik bmw lerdeki gibi
  • Merak ettim tüm yazıyı okuyacaktım bi baktım ilk sayafaya ilk mesajı silmiş arkadaş :)
    Tamam renault sana yardımcı olmuşda keşke mesajın orjinali kalsaydıda altına teşekkür etseydin )
    Bizde şimdi okumuş olurduk.. Neyse sanırım bi sıkıntı yaşamısın ve düzeltilmiş.. Geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhalici -- 21 Temmuz 2008; 14:18:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

şimdi renault laguna alanlara orjinal navigasyon veriyorlarmış seninkide öyle olur galiba ortada büyük renkli bir ekran var vitesin ordada joystik bmw lerdeki gibi

Eğer verirlerse şahane olur
    Resimlerde gördüğüm kadarıyla Laguna navigasyon ekranının görüntü kalitesi en iyiler arasında Galiba Renault da adam olmaya başladı
  • ne yazık ki renault navigasyon vermedi. eski araçtaki bluetoothu aktardılar yeni araca.
    quote:

şimdi renault laguna alanlara orjinal navigasyon veriyorlarmış seninkide öyle olur galiba ortada büyük renkli bir ekran var vitesin ordada joystik bmw lerdeki gibi
  • Yalın abi yeni aracınız hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfisti159

ne yazık ki renault navigasyon vermedi. eski araçtaki bluetoothu aktardılar yeni araca.
    quote:

Olsun canım,gerekirse eklettirirsiniz;Allah kaza-bela vermesin.Yeni Aracınız uğurlu gelir inşallah.
  • zaten orjinal navigasyon değil , piyasada satılan portatif navigasyonlardan hediye ediyorlar. hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkürler

Sygncn kardeşim sanada ayrıca teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

Orjinalden alıntı: Alfisti159

ne yazık ki renault navigasyon vermedi. eski araçtaki bluetoothu aktardılar yeni araca.
    quote:

Olsun canım,gerekirse eklettirirsiniz;Allah kaza-bela vermesin.Yeni Aracınız uğurlu gelir inşallah.

• Sonuç ne oldu bu konuda ben bişe anlamadım
  • Hatalı araç renault mais tarafından fatura bedeli karşılığında geri alındı , üzeri tarafımızdan tamamlanarak , full 2.0 dci privilage laguna 3 teslim alındı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

Sonuç ne oldu bu konuda ben bişe anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.