Şimdi Ara

Renault Mais ve Hedef otomotiv'e teşekkürler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
21.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle büyük geçmiş olsun.Allah da yardım etmiş ki basiretiniz bağlanmayıp, saliseler içinde düşünüp tepkinizi vermişsiniz...

Allah ailenizi ve sizi sevenlerinize bağışlamış, şükürler olsun :)

Ben olayın sonucunda para iadesi olsun olmasın, teknik raporda ne yazacaklarını merak ediyorum.Yani problemin kaynağı neydi acaba?

Bu arada hızınız da allahtan düşükmüş, diyorum ya allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış :)

Tekrar tekrar büyük geçmiş olsun, Allah düşmanıma böyle korkuyu yaşatmasın, yalnız olmak ayrı, o berbat anı aileyle yaşamak apayrı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfisti159

Biz bir daha renault lagunaya asla binemeyiz sanırım. Bu marka ve modelle ilişkimizi sonsuza dek kestik diyebilirim. Eğer para iadesi olmazsa dava süreci işleyecek ve kazanacağımızada tüm avukatlarımız kesin gözüyle bakıyor. Ayrıca tazminat davasıda açıcaklar sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: walking-away

aldığınız firma yeni araç vermeli size
    para iadesi olabileceğini sanmıyorum ama yeni araba vermeliler bu ayıp ancak o şekilde kapanır

İnşallah hakkınızı alırsınız. Ama bundan önce düşünmeniz gerekn bir husus daha var bence. Anladığım kadarıyla aracı hep siz kullanmıyorsunuz. Ailenizin diğer üyeleride bu aracı kullanıyor. Diğer fertler bu aracı kullanırken direksiyon sistemine kullanıcı hatası sayılabilecek hasarlar vermiş olabilir ve bunu fark etmemiş olabilirler. Özellikle bayan kullanıcılar bunu yapabiliyorlar. Ne bilim belli bir hızın üstündeyken kaldırıma çıkma yada çok kötü bir çukura çok sert bir biçimde girerek aracın direksiyonuna zarar vermiş olabilirler.

• Geçmiş olsun. Hiç başıma gelmedi ama ne kadar berbat bir durum olabileceğini düşünüyorum direksiyon kilitlenmesinin. Olay olup bittikten sonra pek anlamı yok ama sorun neydi acaba, üretim hatası mı yoksa servisin yaptığı müdaheleden sonra oluşan birşey mi? Olay elektronik gibi sonuç alınca bizimle paylaşırsanız iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Biz bir daha renault lagunaya asla binemeyiz sanırım. Bu marka ve modelle ilişkimizi sonsuza dek kestik diyebilirim. Eğer para iadesi olmazsa dava süreci işleyecek ve kazanacağımızada tüm avukatlarımız kesin gözüyle bakıyor. Ayrıca tazminat davasıda açıcaklar sanırım.
    quote:

para iadesi olabileceğini sanmıyorum ama yeni araba vermeliler bu ayıp ancak o şekilde kapanır

İnşallah hakkınızı alırsınız. Ama bundan önce düşünmeniz gerekn bir husus daha var bence. Anladığım kadarıyla aracı hep siz kullanmıyorsunuz. Ailenizin diğer üyeleride bu aracı kullanıyor. Diğer fertler bu aracı kullanırken direksiyon sistemine kullanıcı hatası sayılabilecek hasarlar vermiş olabilir ve bunu fark etmemiş olabilirler. Özellikle bayan kullanıcılar bunu yapabiliyorlar. Ne bilim belli bir hızın üstündeyken kaldırıma çıkma yada çok kötü bir çukura çok sert bir biçimde girerek aracın direksiyonuna zarar vermiş olabilirler.

@asil

Tamam anlıyorum seni aracınız yeni laguna fakat olaylara bu kadar iyimser yaklaşma bence.

Adam altı üstü arabayla 2000km yapmış yada yapmamış. Ölecektim diyor.

Direksiyon sisteminin bozulmasına örnek olarak kullanıcı hatası verebilirmisin bana?

Tamamen üretim hatası başka izahı yok bu olayın.

Bu araba işi kim nederse desin şans işi farketmiyor.

Benim opel astra cdti sorunlu araçmış fakat bende herhangi bir durum yok çok şükür.

Mercedesede sorunsuz araç diyorlar 2007 model clk 200k aracın sanzımanını arkadasım garantiden daha yeni değiştirdi.

Varsa bahtında farketmiyor mercedes bmw reno.

• Araba ucuz birşey olsa renaultun binasının önünde yak diyeceğim de

asil fazla iyimser yaklaşmışsın bence.Bir hata var arabada.Renault son yıllarda neden dayanıklılık konusunu es geçiyor anlamak mümkün değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Araba ucuz birşey olsa renaultun binasının önünde yak diyeceğim de

asil fazla iyimser yaklaşmışsın bence.Bir hata var arabada.Renault son yıllarda neden dayanıklılık konusunu es geçiyor anlamak mümkün değil

aynı olayı yeni civic hb de de yaşamıştık hatırlarsan ali abinin bir tanıdığının.. forumda resimleride vardı

her araçta yaşanabilecek bir problemi markaya yıkmak gibi saçma bir şey yok üstelik sadece 1 araçtan bahsediyorsak.. Bizde Laguna kullanıyoruz 5000km dir. 5km laguna kullanmamış insanlar burda arabaya< "kötü" damgası vurmaya çalışıyorlaR

• konuda temizlik yapılıp kilit kaldırıldı..eğer aynı şekilde devam ederse süresiz olarak kilitlenecektir..iyi forumlar..
  • geçmiş olsun...Allahtan zamanında müdahale yapıp kurtarmışsın kendini
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

konuda temizlik yapılıp kilit kaldırıldı..eğer aynı şekilde devam ederse süresiz olarak kilitlenecektir..iyi forumlar..

türbülans teşekkurler
    zahmet verdik kusura bakma
  • milka marka cikolata turkiyede ilk ciktigi zamanlarda almanyadaki milkalarin tadini da biliyorduk. inanilmaz bir tat farki vardi. hatta yillar gecti bugun oldu, hala fark var, colada da ayni sekilde (ve daha bircok tanidigimiz markada). dusunuyorum, gida da bize bunlari yapan milletler, baska urunlerde de mutlaka yapiyorlardir diye.

bir arac aliyorsunuz, kullanim klavuzunda yok yok, ulkemizde parasini verseniz bile o model/motor secenegi ne yazikki yok diyorlar. bana kalirsa biraz tuhaflik var bu islerde
  • araç kullanılmadı sayılabilir.. 1 ayı serviste yattı sonrada ben kullandım , şehir dışına çıkaranda bendim aracı geride ben getirdim. volan yanığından sonra soğudular arabadan. kimse kullanmak istemedi. asla kullanıcıya dair bir hata söz konusu değil.

araçta ne bir darbe oldu ne bir çukurla teması oldu. lastiklerinin cilası daha gitmemiş bir araç...

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

quote:

• Lütfen konunun kilitlenmesine neden olacak yazılar yazmayalım ki gelişmeleri burdan sizinle paylaşabileyim. Olay sadece laguna 3 bazında yaşadığım sorunun size aktarılması amacıyla açılmıştır. Politik unsurlar , başka markalarla kıyaslamalar vs bence burda olmamalı.

Ayrıca araba daha 1000 km ye bile çok uzak bir km de. daha 3 haneli rakamlarda. Tam olarak kaç olduğuna bakamadım ama sanırım 600 ü geçmemiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

milka marka cikolata turkiyede ilk ciktigi zamanlarda almanyadaki milkalarin tadini da biliyorduk. inanilmaz bir tat farki vardi. hatta yillar gecti bugun oldu, hala fark var, colada da ayni sekilde (ve daha bircok tanidigimiz markada). dusunuyorum, gida da bize bunlari yapan milletler, baska urunlerde de mutlaka yapiyorlardir diye.

bir arac aliyorsunuz, kullanim klavuzunda yok yok, ulkemizde parasini verseniz bile o model/motor secenegi ne yazikki yok diyorlar. bana kalirsa biraz tuhaflik var bu islerde

İyide arkadaşım colanın farklı olması bambaşka bir olay pazarlama taktiği.

Standart reklam ama farkli içecekler durumuna giriyor.

İngiliz gazı az sever , amerikalı şekerli kola sever Türklerde asitli kolayı.

G.afrikada bir fanta içmiştim aklıma geldide midem bulandı.

Her türlü üründe bu böyledir. Otomotivden gıdaya tekstilden tutta aklına ne gelirse.

Bu kalitesizlik anlamında değil toplumların alışıla gelmiş kültürleri sonucunda ortaya çıkan mamüllerdir.

• evet onu biliyorum ve yazarken dusundum ama belirttigin icin tesekkurler.

yurtdisinda olan donanimlarin ulkemizde olmamasi da pazarlama taktigi ama orda olan hayati ekipmanlar bile burda olmayabiliyor. neyse, konuyu daha fazla uzatmayacagim, baska yonlere gitmesin.

tekrar gecmis olsun Alfisti159, insallah olumlu bir sonuc alabilirsin cabalarinin sonucunda
  • Bu Hatalardan Sonra Laguna nın Yanından bile geçmem. 10 Yıl Önce En Sevdiğim Modellerden di.
    4 cam otomatik, konforu donanımları felan...... ama şimdi ne hallere gelmiş :(
    çok üzücü :( .....
  • Arabayı hatalı üretmenin normal karşılandığı bir ülkede yaşıyoruz ne yazık..

Hepsi kul yapısı anlıyoruz eyvallah da koskoca RENO demek ki bir yerlerde bir şeyleri tam denetlemeden araçları üretiyor.

Sen eşşekler gibi çalış, el emeği göz nuru paranla git bi araba al, ölümlerden dön... Var mı böyle bir olay... Bunun neresi normal Allah için..

Reno hep 5 yıldızlı denir güvenliğe önem verilir denir, hani nerede o güvenlik, her şey hava yastığı mı her şey euroncap mı.. Al arkadaş sana hatalı araç yanında da azrail promosyon..

Bu tarz şeyleri neden bmw-merso-audi gibi araçlarda görmüyoruz. Çünkü daha titiz araç üretiyorlar ona göre de parasını alıyorlar.

Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı

Hiç bir şey insan hayatından daha önemli değildir..

Eski bi aracımda lastik hatalı üretim di de Allah tan kaldırıma sürtüp öyle yardım, 150 ile giderken patlasaydı ne olurdu tahmin bile edemiyorum.

• şu andateknik sorundan dolayı kaza yapmış ve pert olmuş 2 tane daha laguna türkiye de farklı yetkili servislerin arka bahçesinde üzerine nylon çekilmiş bir şekilde yatıyor
  • quote:

şu andateknik sorundan dolayı kaza yapmış ve pert olmuş 2 tane daha laguna türkiye de farklı yetkili servislerin arka bahçesinde üzerine nylon çekilmiş bir şekilde yatıyor

baya kötü .... bence yeni çıkacak megandada sorun çıkma ihtimali olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 29 Haziran 2008; 23:23:37 >
  • quote:

şu andateknik sorundan dolayı kaza yapmış ve pert olmuş 2 tane daha laguna türkiye de farklı yetkili servislerin arka bahçesinde üzerine nylon çekilmiş bir şekilde yatıyor

ne güzel sallıyorsun.. oh dayanaksız
  • 2 oldu siliyorsunuz yazdıklarımı.Yeter artık!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.