Şimdi Ara

Renault Mais ve Hedef otomotiv'e teşekkürler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
21.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç hatalı üretim olabilir,ayıplı mal yani...defolu...

Bütün firmaya mal etmemek lazım...değiştirilir sanırım...
    hakkınıızı arayın...çok geçmiş olsun...

Bakıyorum renault düşmanları fırsat kollamış...aynı şey bütün firmalarda olabiliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: walking-away

şu andateknik sorundan dolayı kaza yapmış ve pert olmuş 2 tane daha laguna türkiye de farklı yetkili servislerin arka bahçesinde üzerine nylon çekilmiş bir şekilde yatıyor

ne güzel sallıyorsun.. oh dayanaksız

arkadaş bariyerlere bir karış mesafede durmuş ve hızı düşükmüş..allah muhafaza hızı yüksek olsaydı ve duramasaydı ne olurdu sence asilx
    bu arabada pert oldu ..dikine dikine suratle giden bir arabadan bahsediyoruz ve perte en yakın araba şeyinin doğrusuna giden arabadır

dayanıksız sallamıyorum servis yetkilisine bu resimleri gösterdim oo bu nevzat veya nejat gibi bir isim söyledi abinin arabasımı dedi önce yoo deyince şu falanca yerdeki arabamı dedi ama istanbul demedi ..resimlere refleks cevaplar verdi anlayacağın ..

demek ki bu şekilde servislere yansımış diğer servislere bilgi verilmiş birkaç araba daha var

ayrıca hatırlarsanız zannedersem 2 sezon

formula 1 de ferrarinin direksiyonu kilitlenmişti m schumaer bariyer lastiklere bodoslama dalmıştı ve fibulası kırılmıştı

hergün test edilen bir formula aracında bile bu tür hadise olabilir ama eski renault ihmallerinden dolayı birikmişliğin verdiği tepkiler olmasıda doğal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enmutlu11-insan -- 30 Haziran 2008; 21:58:14 >

• geçmiş olsun diyorum ve r19 umuzu 1 ay önce değiştirmiş biri olarak renaultu bu kalite düşüklüğü yüzünden kınıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: enmutlu11-insan

arkadaş bariyerlere bir karış mesafede durmuş ve hızı düşükmüş..allah muhafaza hızı yüksek olsaydı ve duramasaydı ne olurdu sence asilx
    bu arabada pert oldu ..dikine dikine suratle giden bir arabadan bahsediyoruz ve perte en yakın araba şeyinin doğrusuna giden arabadır

dayanıksız sallamıyorum servis yetkilisine bu resimleri gösterdim oo bu nevzat veya nejat gibi bir isim söyledi abinin arabasımı dedi önce yoo deyince şu falanca yerdeki arabamı dedi ama istanbul demedi ..resimlere refleks cevaplar verdi anlayacağın ..

demek ki bu şekilde servislere yansımış diğer servislere bilgi verilmiş birkaç araba daha var

ayrıca hatırlarsanız zannedersem 2 sezon

formula 1 de ferrarinin direksiyonu kilitlenmişti m schumaer bariyer lastiklere bodoslama dalmıştı ve fibulası kırılmıştı

hergün test edilen bir formula aracında bile bu tür hadise olabilir ama eski renault ihmallerinden dolayı birikmişliğin verdiği tepkiler olmasıda doğal

kesin öyledir. Mahmut abiler hamza abiler bitmez bizim insanımızda

Ne gibi bir birikmişlik söz konusu.. Renonun bu ülkede 10 yıldır en çok satan olması gibi bir birikmişlik mi

• asilx sende biliyorsun ki bir zamanda insanlar dünyayı bir ineğin boynuzlarında bir tepside olduğunu düşünüyordu
    bir yanlışa bir milyon kişide inansa yanlış yanlıştır

renault tofaş önce girmiş piyasasa ne yapsın adam
    bizim millette yogurdum ekşi demez
    sormuş adam komşusuna hayırlı olsun yeni araba almışsın nasıl memnunmusun diye
    adamda iyidir iyi demiş o da ne bilsin iyidir diye almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enmutlu11-insan -- 30 Haziran 2008; 22:53:26 >
  • ayrıca
    bu ülkede renonun son 10 yıldır çok satması renonun meziyetine değil de
    halkımızın körü körüne alışveriş alışkanlığına bağlamak daha doğru olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enmutlu11-insan -- 30 Haziran 2008; 22:52:56 >
  • Bir kazada arabayı karalamak mantıklı değil fakat arkadaş davasını açsın baba gibi parasını alsın...Sonuçta hata olmayacak diye birşey yok olası şeyler bunlar...
  • Lütfen burda bu polemiği yapmayalım, konunun amacı belli ... Konu kitlenirse gelişmeleri nerden aktaracağım ???

Ben renault kötüdür demiyorum , burda renaultun kötülenmesinide istemiyorum. Her marka sorunlu araç üretebilir evet. Bunun yüzünden de bazıları ölebilir. Benim konuyu açma nedenim kendi özelim ve renault laguna 3 özelindeki mekanik güvensizlik. Olay bu şekliyle tartışılırsa ne ala yoksa tüm konunun kapatılmasını ben isteyeceğim ve bir daha bu forumda bilgi paylaşımı yapmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfisti159 -- 30 Haziran 2008; 22:54:16 >
  • o kadar para ver su duruma bak kafayı yerim ben kesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: enmutlu11-insan

bizim millette yogurdum ekşi demez
    sormuş adam komşusuna hayırlı olsun yeni araba almışsın nasıl memnunmusun diye
    adamda iyidir iyi demiş o da ne bilsin iyidir diye almış

aynen öyle kimse yoğurdum ekşi demeye cesaret edemiyor edenede sürüdeki kara koyun muamelesi yapıyorlar olan yanlışı anlatmak suç oluyor

geçmiş olsun kardeş buralardada bir sürü yeni laguna görüyorum ne zaman çıktı ne zaman satıldı bu kadar laguna bilmiyorum bundan önceki kasayı bu kadar çok görmüyorum valla heralde satışlarıda iyi olsa gerek umalım sendeki problemi başkası yaşamasın
  • Ağzı olan konuşuyor diye bi laf var ya konudaki bazı yorumlar da o hesap :)

Dışardan bakınca hepsinin amacı anlaşılıyor, özellikle de ismi lazım değil marka fanatiklerinin...

Bu arada Alfisti159 teknik raporla ilgili bi gelişme var mı?
  • Geçmiş olsun arkadaşım allah korumuş böyle şeylerin olması şansızlıktan başka bişey degil.Ben reno soyle boyle kotulemıycem zaten hıc reno aracımız olmadı hıcte bınmedım ama 2ornek verecem size.

1)Konuyu okuduktan sonra babamı aradım 2ay once 2006 model Pejo 407 aracımızın sansumandan ses gelıyordu.servıste Volanın arzılandıgı gorulmuş ve GARANTİDEN YAPMIŞLAR!!! hatırladıgım 1mılyar civarı masrafın oldugu ama tek kurus odememısız

2)2004 model Palıo var sert ve serı kullanırım.Sıfır almıstım 2sene once debrajı bıtmıstı yani 5 viteste araba 140km kalıyor devır saatı cıkıyor ama arac hızlanmıyordu.Servıste 300lıra dedıler sanayıde 200lıra ve uzun yola cıkacaktım.Babamında ısrarı sonucu servıste yaptır garantılı olsun dedı ayrıca taksıt ımkanıda vardı.

Sabah aracı bıraktım evet debraj bıtmıs dedıler bıraktım eve geldım 30dak sonra usta evı aradı aractakı problemın sansumanın orda keçe varmıs ve ordan yag sızdırmıs baskı balataya ve ben oyle surmusum.Bunu duyunca aklıma geldı dedım bu garantıden yapılmazmı sonucta keçenın yag kacırması fabrıkasyon hata Fabrıkayı arıyıp donecem dedı.10dak sonra aracımın yapılacagını soyledi GARANTIDEN baskı balata keçe vs parçaları degısti.

Yani ben sanyıye gotursem 200lıra cebımden cıkacakken servıse goturerek 1kurus masraf yapmadan sorun cozuldu ve hala aynı sekılde aracı surmekteyım.

SONUÇ: Pejoda fransız markası ama ustune dusenı yaptılar bana normal geldı.FİAT yerlı malı dandik dersınız cok satan bı arac ozellıkle palıo lar sırketler falan ama onlarda isimlerinden ödün vermediler.

• Araç hala incelemede , bugün gittim , bir sonuç hala alınamadı. yarın aracı toplayıp bir test sürüşü yapacaklarmış.. Ona göre teknik raporu sunacaklarmış vs vs... Bakalım ne olacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Ağzı olan konuşuyor diye bi laf var ya konudaki bazı yorumlar da o hesap :)

Dışardan bakınca hepsinin amacı anlaşılıyor, özellikle de ismi lazım değil marka fanatiklerinin...

Bu arada Alfisti159 teknik raporla ilgili bi gelişme var mı?
  • cevabınız için teşekkürler.merakla bekliyorum

açıkçası bu rapora göre yorum yapacağım :)

bazıları gibi renaultu itle muhattap etmek bize yakışmaz, en azından mesleki ayıptır :)

tekrar tekrar geçmiş olsun...
  • FAZLADA ABARTMAYALIM
    RENO ARAÇLARDA GÜZELDİRLERBENDE DE CADDY VAR 170 BİNDE BASKIMIŞ TURBOYMUŞ HİÇ BİŞİ OLMADI YANİ BUYURUM BAKALIM.GEÇMİŞ OLSUN

quote:

Orjinalden alıntı: crossor

bu arabada tip olmadıgını herkes söylüyordu ama kalite motorunu güvenilirligini bazı arkadaslar övüyordu alın size laguna ne dısıyla ne içiyle bence tamamen hayal kırıklıgı. güzellik görecelidir tabi ama daha sıfır araba böyle arızalar verirmi yaaa adam canından oluyomuş bu arada büyük gecmiş olsun tabi bu her lagunada olacak degil ama sonucta reno zaten alman aracları ucuz olsaydı bu fransız araclarına binen olmazdı özellikle renolara. bizimde megane 2005 model var her ay arıza cıkartıyo servise gitmeden duramıyor

• Eğer yanlış bilmiyorsam yeni lagunadada Megane2 lerden kullanılan elektrik motorlu direksiyon kullanılıyor Benim Megane 2 aracımdada başıma geldi dümdüz yolda direksiyon kilitlendi allahtan şehir içi değildi hatta biraz daha ileri gidiyorum aynı araca sahip ama bende önce alan bi arkadaşım bana bu arabalarla sürat yapma demişti niye diye sorunca şehir içinde direksiyon kilitlendi çöp kovalarına çarptım sonra durdurabildim aracı demişti çok geçmeden doğubeyazıt yolunda viraj a girmeden düz gitmiş resmen vefat etti çocuk bence kesin direksiyon kilitlendi.

Bu konuyu çok araştırdım renoyu sıkıştırdım burdaki ustaları falan aracın elektrik aksamında bir kopukluk olursa direk direksiyon sertleşiyormuş yani elektrik motoru elektriksiz kalıyor aşırı sertleştiği için kilitlendi sanıyoruz tabi bu çok çok nadir bir durummuş

Konuyu açan arkadaşıma geçmiş olsun diliyorum fikir vermek değil amacım ancak bu tür konularda sonuna kadar gidilmeli diye düşünüyorum.Çok büyük bir ihmal

Ayrıca aklıma gelmişken yine bu forumda yeni brava nın testte frenlerinin tutmayıp kaza yaptığını okumuştuk gerçekten inanılır gibi değil insan çıldırıyor.

• Son uyarı,karşılıklı atışma,fanatizm yasaklanmıştır,devam edilirse konuyu kilitlemek zorunda kalacağız...Bu konuda şikayet alıyoruz
  • arkadaşlar bende merak ediyorum olayın sonunun n olacağnı lütfen konuyu kilitleyecek şeyler yapmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barcelona

arkadaşlar bende merak ediyorum olayın sonunun n olacağnı lütfen konuyu kilitleyecek şeyler yapmayın.

+1 çok geçmiş olsun alfisti159 hocam,verilmiş sadakanız varmış..ben de teknik raporu bekliyorum yorum için doğrusu..
  • Ben ağırlık çalışmaya devam ediyim en iyisi, megane da lazım olabilir 10 kg lık dambıllarla 12 tekrardan 3 set yapamayan renault kullanmasın.

Arkadaşlar iddiaları ortaya atarken alfisti gibi kanıtlarıyla birlikte sunarsanız daha inandırıcı ve bilgilendirici olur. Yoksa şehir efsanesi olmaktan öteye gitmez.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.