Şimdi Ara

Renault Mascott ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renault Master'ın büyüğü olan Mascott hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Kamyondan anlayan arkadaşlar Renault mascott nasıldır aranızda aracı tanıyan varsa lütfen görüşlerinizi yazın şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Mascott: Kapsamlı Bir Bakış

Renault Mascott, Renault Trucks tarafından üretilen, orta büyüklükte bir kamyonettir ve çeşitli endüstrilerde çok yönlü bir araç olarak hizmet vermektedir. İşte Renault Mascott hakkında bilmeniz gerekenler:

Renault Mascott 160.65 Teknik Özellikleri

Renault Mascott 160.65 modeli, 160 beygir gücü ve 650 Nm tork üreten 3.0 litrelik bir motora sahiptir. Bu motor, 6 ileri manuel şanzımanla eşleştirilmiştir. Araç, 16 tonluk toplam ağırlık kapasitesine sahiptir ve çeşitli dingil mesafesi seçenekleriyle mevcuttur.

Renault Mascott Yakıt Tüketimi

Renault Mascott'un yakıt tüketimi, yüke, sürüş koşullarına ve sürüş stiline bağlı olarak değişir. Ancak ortalama olarak, araç 100 kilometrede yaklaşık 12-15 litre dizel yakıt tüketir.

Renault Mascott Kullanıcı Yorumları

Renault Mascott kullanıcıları, genellikle aracın dayanıklılığı, güvenilirliği ve çok yönlülüğünden memnun kalırlar. Araç, zorlu işler için uygun olan güçlü bir motora ve sağlam bir şasiye sahip olarak değerlendirilmektedir. Ayrıca, geniş kargo alanı ve çeşitli gövde konfigürasyonları sayesinde farklı kullanım ihtiyaçlarına uyum sağlayabilmektedir.

Renault Mascott Motor

Renault Mascott, 3.0 litrelik Euro 6 uyumlu bir motora sahiptir. Bu motor, güvenilirliği ve düşük emisyonlarıyla bilinmektedir. Motor, aracın zorlu koşullarda bile sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayan turboşarjlı ve intercooler'lıdır.

Renault Mascott Yorum

Genel olarak, Renault Mascott, çeşitli endüstriler için sağlam ve güvenilir bir orta büyüklükte kamyonettir. Dayanıklı motoru, geniş kargo alanı ve çok yönlü gövde seçenekleri ile işletmelerin taşıma ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılar. Renault Mascott 160.65 modeli, güçlü performansı ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıkar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu cevabı olan.
  • bunu renonun yaptıgına inanmak zor, gerçekten tasarımda özürlü olmuş,
    ben açıkçası begenmedim siz begendiniz mi
  • öndeki amblemi sök çin markası koy, hiç sırıtmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

bunu renonun yaptıgına inanmak zor, gerçekten tasarımda özürlü olmuş,
    ben açıkçası begenmedim siz begendiniz mi

Evet tasarım özürlü bir araç ama istihap hatti 4 ton kamyon diye geçiyor motor da 3.0 dci az yakacağını tahmin ediyorum 2-3 kere görmüşümdür araca baya niyetlendim eğer kronik problemi yoksa alıcam .
  • 2. eli zayıf parça pahalı .

Ben bunun yerine size mitsubishi 659-f öneririm

yakıt olarak biraz daha yüksektir ama basit motorlu parçası ucuz 2 eli çok daha kuvvetli bir araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Express vs Fiat Fiorino
    2 yıl önce açıldı
    SEAT TARACCO VS RENAULT KOLEOS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • renault trucks üretimi bi araç

hala üretiliyor mu bilmiyorum çünkü model gamı yenilendi
  • Al Transit bak keyfine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Al Transit bak keyfine

+10000000000000000000

Macott modeli, Reno bayileri tarafindan Master maxi olarak satilmisti. Görüntüsü aynen olsada farkli araclar.
    tasima kapasitesinin az aoldugunu okudum, Transit veya bir sprinter derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Al Transit bak keyfine

+10000000000000000000

Macott modeli, Reno bayileri tarafindan Master maxi olarak satilmisti. Görüntüsü aynen olsada farkli araclar.
    tasima kapasitesinin az aoldugunu okudum, Transit veya bir sprinter derim

Yok hocam 4200 kg gibi yük nakil izni var 160.35 modelinin kamyon diye geçiyo transit 460 pikap ise 4600 kg ama fiyatları 45-50 arası
  • Mascott kullanan yok heralde hiçbir forum sitesinde mascott ile ilgili bir yorum göremedim.
  • bu sinifta iveco daily bir fenomen,
  • ben tavsiye etmiyorum 2 yıl kullanıcısı olarak mascootun yedek parçası çok sıkıntı ve aşırı pahalı yan sanayisi yok çünkü motor diğer dcı lere göre farklı tek seçenek orjinal yedek parça. Bunun yerine ıveco daily öneririm.
  • quote:

bu sinifta iveco daily bir fenomen,

Cevabınız için teşekkürler

Banada söylenen daily için motor sorunlu olduğu hararete meyilliymiş bizde opel vivaro var tipini neredeyse aynı yada ben benzettim bu yüzden de kanım ısındı yedek parça konusuna gelince vivaroda da aynı sıkıntı mevcut far ayna çamurluk tampon vs bu gibi şeyler zarar gördüğünde takmıyorum öyle biniyorum muayeneden sinyaller kırık olduğu için geçmemişti ben üzerine cam kestirip kaplama yaptım geçti benim için motor-şanzuman-motor bunlarda kronik problem yoksa araç alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: taputcu

ben tavsiye etmiyorum 2 yıl kullanıcısı olarak mascootun yedek parçası çok sıkıntı ve aşırı pahalı yan sanayisi yok çünkü motor diğer dcı lere göre farklı tek seçenek orjinal yedek parça. Bunun yerine ıveco daily öneririm.

Cevabınız için teşekkürler.
    Hangi parçalar da sıkıntı var mesala motorların nissan pathfinder 3.0 dcı-renault scnic 3.0 dcı le aynı olduğunu duydum.
  • Türkiye'de üretilecek/satilacak deniyordu, ama....Ihlas Motor Sprinter

http://www.ihlasmotor.com.tr/modeller_panelvan.html
  • quote:

Türkiye'de üretilecek/satilacak deniyordu, ama....Ihlas Motor Sprinter

http://www.ihlasmotor.com.tr/modeller_panelvan.html

Cevabınız için teşekkürler.

Bu hırsızlardan bişey almam İhlas holding dedinmi kaçıcaksın halka olan borçlarını ödesinler yerdeki şereflerini biraz olsun kaldırsınlar yani ihlas 10bine verse bu arabayı gene de düşünmem kamyonetine baktım jac 0 km 28bin tl ye verecklerdi 2012 model 6-7 ay önce onada niyetlendim ki altında ihlasçı hırsızların olduğunu görünce vaz geçtm...

http://img.alibaba.com/photo/777571367/FOTON_light_truck_small_truck_ISUZU_JAC_truck.jpg

Alacağım araç ta buydu iyki almamışım bir sürü şikayet okuyorum ve bir kullanıcı ile tanıştım oda difransyel'in ilk aldığından beri ses geldiğini servisin normal olduğunu 2 kerede yolda giderken stop ettiğini söylemesi sağlıklı bir karar verdiğime bir kanıt oldu servis ilgilenmiyomuş Motor İsuzu bandından alınma olduğu için Isuzu servisine gidiyolar tabi motorun isuzu olmasıyla bitmiyor iş elektriği-yürüyen-motor arzaları vs sorun bir araç motor ısuzu ama ısuzu fabrikasında üretilmiyor çinde üretiliyor kopya üretim araç komple ÇİN yedek parçaları uçuk fiyat İHLAS HOLDİNG dedinmi kaç...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.