slm arac renault master 2005 model araca clone marka servısınde alarm baglandı sorun yok + gecenlerde on camlar ıcın cam modul aldım servıs uzak oldugu ıcın alarm baglanan elektrıcıklerde cam modulu baglattım fakat bır sorun oldu sol sofor tarafı normal calısıyor sagol cam kılıtleyınce outo kaldımıyordu bekleme yapsada..dedıkı cam modul arızalı bende yenı getırttım bugun baska yere goturdum semaya gore baglantı sorunu yok her sey normal fakat yıne sofor tarafı normal kapanıyor dıger taraf kumandadan kılıtlendıgınde outo kalkmıyor ? sorunu o kadar ugraslarda cozemedıler tam surda dıye... en sonku kararında elektrıkcının sofor tarafı normalde outo oldugu ıcın tetıklıyor kalkıyor dedı dıger tarafı elektrık sıcıcten sonra tersıne donuyor dedı yanı bu cam moduller olmaz dedı arac elektrık sıstemı opel ıle aynı dedı ayrı cam modul olması lazım dedı sızın bu sekıl problem basınıza geldımı hıc.. ne yapmam gerekır bu durumda arada kaldım :) normalde sag ve sol cam sorunsuz sıvıc uzerınden calısıyor sorun yok ..sadece cam modul devreye gırdıgınde sol cam kapanıyor dıgerı malesef.... arac orjınal cam kaldırma sofor tarafı dokunmatık outo dıger cam manuel calısıyor.... cam modullerı clone marka (2 denedık aynı sorun-4 lu getırttık aynı sorun) yardımınız olursa sevınırım. saygılar
bugun sonunda kendım yaptım.. ist dan bir arkadas sagolsun yardımcı oldu.. sızdekı modul olur dedı...sızın sol cam + ıle sag cam - ıle calıstıgı ıcın sorun ordan kaynaklanıyor dedı tabı modul bu ya + ya - oldugu ıcın ayrı ayrı olmuyordu cozum ıcın bana cam modul ıcındekı roleden 2 kablo cıkarttı sonra araya bır 5 bacaklı role baglatıp sorunu kökünden çözdü.. tıkır tıkır calıısyor sımdı cozumu basıtmıs ama bılınmeyınce herkez yapamıyor 2 tane elektrıkcı ugras ugras yapamadıdı ..
bu sekıl sorun tabı her arac ta olmayan bırsey eger boyle bısı basınıza gelırse tarıf ederım neyın nasıl olacagını