Şimdi Ara

renault megan 2 hb mi scenic 2 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • renault megan 2 hb mi scenic 2 mi ? bu aracdan hangisin tavsiye edersniz bana arkdasalr
    meganı begniyorum spor olmasından dolayı yakın zamanda yeni kasası ckacak zarar edermiyim.
    bir yandan aklımda scenic 2 kalıyor almısken buyuk olsun aile rahat olsun istiyorum..

renault 2 hb
    Authentique 1.5 dCi 80 bg. Baz 30 lira sıfır alacagım ...

renault scenic 2
    Authentique 1.5 dCi 80 bg. Baz 35 lira sifir alacagım

sizlerden iyi kotu olumlu olumsuz yorumlarını<ını bekliyorum hafta sonnua kaar bu iki aractan birini alacagım sadece ek olarak celik jant taktıracagım..

• Kardeş şu yönden bakardım ben olsam: scenic 2. eli megane kadar olmayan biraz daha geniş ve 80 bg in o kasaya az geleceği bir araç, görünüş olarakta megane kadar güzel değil.

megane ise 80 bg in kasayı iyi kaldıracağı, ncap ta 5 yıldızlı(sedan değil), 2 el değeri scenike göre daha iyi ve iç hacim olarakta çok büyük farkı olmayan spor görünüşlü ithal bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz1 -- 20 Kasım 2007; 11:18:29 >
  • Aile için düşünüyorsan kesinlikle scenic derim. Evet ikinci eli iyi değildir ama binmesi daha zevklidir. Çocuk falan varsa seyahatte hiç sıkılmaz isterse arka koltukların önünde top bile oynar. İç hacim açısından HB den kat kat üstündür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.