Şimdi Ara

renault megane 1.5 dci mi;yoksa fiat linea 1.3 multijet mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
61.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşa toyota corolla sol yada megane 1.6 dynamic yada nissan primera tekna al lpg çek diyorum illa dizel olsun abi diyip duruyor adam megane yüzünden kafayı yemek üzere.
  • İkisini de boşver Corolla al. Motoru küçük olmasına rağmen çok performanslı ve konforlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabastian34

İki araba arasında kalıverdik işte benimde gönlümden kesinlikle megane geçiyor fakat kaporta olarak plastik çok kullanılmış bu yüzden pek sağlam değil deniliyor dış dizayn için çok iyi, iç dizayn için ise pek güzel düşünceler söylenmiyor megane için bunlar beni düşündürüyor ama 2004 den beri gündemde olan megane 2 birazda olsa içimi rahatlatıyor.Konfor bakımından önerilerinizi bilmek isterim.İç dizayn olarak megane hakkında çok konuşuluyor öyle bir dış dizayna yakışmıyor deniyor sizin fikirleriniz ile daha da iyi anlayacağız.

hocam bak yukarıda over and under ne güzel anlatmış durumu sana..sen çamurluklarda kullanılan plastiğe bakma..megane yıllar önce euro ncap'ten 5 yıldızı almış bir arabadır..yeteri kadar rijit,sağlam bir otomobildir..bunun çamurlukları plastik,sağlam değil bu araba diyen ancak sanayideki küçük tamirci çırağı kadar anlar otomobilden..

• Linea daha minik duruyor Megane nin yanında 2 side aynı fiyatsa ben Megane yi tercih ederdim.
  • kesinlikle Megane
  • dostum megane söz konusuyken ne işin var linea ile falan uğraşma bile..
  • quote:

Bilgileriniz için çok tşk ederim arkadaşlarla uzun süre tartıştık hala da devam ediyoruz. Megane dış görünüş iyi olabilir diyorlar ama güvenlik ve sağlamlık bakımından dandik linea daha sağlam bir kasaya sahip diyorlar benimde gönlümden megane geçiyor ama herkes birşeyler söylüyor.Bi de km konusunda fikrinizi almak istiyorum 70.000 km megane dci için fazla mı ya da normal mi..tekrardan teşekkürler..

Megane a "güvenlik ve sağlamlık bakımından dandik" diyen kişilerle otomobiller konusunda hiç konuşma direk kaç. Çünkü o kişi hiç birşey bilmeyip çok şey bildiğini sanan zararlı bir insan türüdür. Plastik çamurluk olayına girmeyeceğim çünkü o konuyu açıklamaktan yoruldum. Sadece şunu söyleyeyim bir kazada çamurluklar seni korumaz, şasinin ve güvenlik kafesinin dizaynı, kullanılan çeliğin bileşimi-ısıl işlemi, gövdedeki katlanma bölgelerinin nasıl tasarlandığı seni koruyan etkenlerdir. Plastik çamurluklar şehir içinde ufak tefek sürtmelerde araç önemli hasar görmesin diye düşünülmüş bir ayrıntıdır ama bizim "çok şey bilen" insanımız bu yüzden megane a dandik, sağlam değil vs. diyorlar.

Son olarak... Euro ncap'ın megane crash testiyle ilgili yorumundan bir alıntı.

Comments
    "The latest Mégane has an extremely stable body that protected its occupants."
    yani,
    "Son Megane sahip olduğu son derece rijit gövdesiyle içindekileri korudu"

Yeterli olmuştur umarım sağlamlık ve güvenlik konusundaki endişeleriniz için.

Not: 70.000 deki megan'ın 60.000 km bakımı yapılmış mı öğrenin çünkü 60.000 bakımında kayış ve bazı diğer parçalar değişiyordu ve 400-500 ytl kadar servis ücreti isteniyordu hatırladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 18 Mart 2008; 13:18:30 >

• Tabiki Megane derim, Linea hala türkiyede bir sınıfa oturmadı. ve devamı gelirmi oda bilinmez. Megane C sınıf sedan dak endini kanıtlamış bir araba. İkinci eli sağlam, servis, yedek parça gibi sorunları yok. Donanım yeterli düzeyde, Güvenlik olarak 5 yıldızlı.
  • herşey parayla doğru orantılıdır linea 90hp olmasına rağmen meganenin 80 lik motorundan çok daha zayıf hissettiriyor .Lineanın güç dağılımı kötü ancak süspansiyonu çk konforlu.arkadaşlar artı ve eksilerini yazmış fakat lineanın alt devir ölülüğü fiatın tüm motorlarında var 150hp vectraadaki motor bile kağıt üstünde o kadar iyi görünmesine karşın şehir içinde devamlı vites küçültme gerektiriyor yada üst viteslerde uygun devri arıyor passatın motoruna göre.Herşey yine parayla doğru orantılı.
  • her koşulda her şekilde megane :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

or
    Bilgileriniz için çok tşk ederim arkadaşlarla uzun süre tartıştık hala da devam ediyoruz. Megane dış görünüş iyi olabilir diyorlar ama güvenlik ve sağlamlık bakımından dandik linea daha sağlam bir kasaya sahip diyorlar benimde gönlümden megane geçiyor ama herkes birşeyler söylüyor.Bi de km konusunda fikrinizi almak istiyorum 70.000 km megane dci için fazla mı ya da normal mi..tekrardan teşekkürler..

linea mı sağlam

senwww.reanult.com.tr ilk sayfaya gir ve sağlamı gör bakalım

megane lineadan kat ve kat üstündür

yol tutuş donanım frenler kalite aklına ne gelirse

ha bir tek reno senin usb stiğindeki mp3 leri okuyamaz

70bin km fazla değil araö daha kendine o kmde yeni geliyor

yaw over şaşırdım ama ilk kez reno konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz ilk kez doruları yazmışsın yaw hll olsun çokda güzel açıklamışsın valla linea nın tek üstünlüğü olur oda konfor ve girilen ilk sert virajdada o konfor sana bi eksi olarak geri döner megane ın yanında tabikibirazdan şimdi buraya akıcl gelir karışır ortalık

• valla over bende şaşırdım :)
    over bravo valla ilk defa renault hakkında güzel sözler söylüyorsun 1 - 2 sene önce troy diye bir arkadaş vardı eskiler bilir
    bir fransız aracı hakkında heme nbir başlıl görsün hemen yazardı her yazdığı sözde aynıydı
    FRANSIZDAN UZAK DURUN
  • overa katlıyorum

quote:

quote:

or

linea mı sağlam

senwww.reanult.com.tr ilk sayfaya gir ve sağlamı gör bakalım

megane lineadan kat ve kat üstündür

yol tutuş donanım frenler kalite aklına ne gelirse

ha bir tek reno senin usb stiğindeki mp3 leri okuyamaz

70bin km fazla değil araö daha kendine o kmde yeni geliyor

• |_-0zZie-_|

akıncl sonsuz banlı istese de gelemez belki fake i gelir

emregulec_1905

troy süperdi tek kelime fransızdan uzak dur

AuToBaN

auto expertim teşekkür ederim
  • akincl ne zaman ban yedi hemde sonsuz onu fiatcı ardakaş değilmiydi
  • overcığım makyajlısı USB stiğindeki mp3 leride okur aksesuarını takarsan

Hatta Clio III deki Ipod kitide büyük olasılıkla Megane II ile uyumludur çünkü aynı teyp. O kitle Ipodu direksiyon kumandasıyla yönetip müziklerin isimlerini teyp ekranında görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 18 Mart 2008; 23:44:04 >
  • emregulec_1905

kendini banlatmış sözde

dayanamamış strese daha fazla

kolay değil bizim forum

asilim

usb bırak 1TB hdd olsun dahili yine kurtarmaz be
  • quote:

emregulec_1905

kendini banlatmış sözde

dayanamamış strese daha fazla

kolay değil bizim forum

asilim

usb bırak 1TB hdd olsun dahili yine kurtarmaz be

ehe ama şu ipod kiti baya janjanlı birşey bende bi ara para denkleştirim benim takaya taktırmayı düşünüyorum yutup banlı olmasa izletirdim videosunu

• konu dağılmış sanırım
  • megane şahin tarafından bile gecilen bir aracanlayacaginiz performans sıfır

geyik bir yana ikisi arasında kalsam ve o kadar param olsa megane derdim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.