Şimdi Ara

renault megane 1.6 dynamic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2004 model megan hb 1.6 dinamik fıstık yeşili bir aracı almak üzere araştırmalara başladım.kime sorduysam piyasası yok dediler arabada gayet temiz bir araç.galericilere gittik piyasası yok alma dediler kimi rengi bozuk dedi...kimi son sahibi sen olursun satamazsın dedi....fiyatı 19000 tl...piyasası olan clio tavsiye ediyor millet bugün baktım temiz bir clio ya 17 18 bın arası para istiyorlar.bu aracı bilen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum

• bende rengı fıstık yeşili olmayanından dusunmustum bır ara,clıoya bınmektense buna bınmek daha mantıklı gelıyor ama denılen burada da senın duydukların ıle aynı,pıyasası yok denıyor her yerde,ama 19000 tl ucuz zaten sen pıyasası olmamasının avantajı ıle alacaksın fakat renk ofsayt,

ben o rengı almazdım
  • sedanı çok tutulurken hb modelide tutulmuyor(tek sebebi arka tasarımı).aslında benim hoşuma gidiyor o fiyata hb de olsa dynamique bir megane çok keyifli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelancez

merhaba arkadaşlar 2004 model megan hb 1.6 dinamik fıstık yeşili bir aracı almak üzere araştırmalara başladım.kime sorduysam piyasası yok dediler arabada gayet temiz bir araç.galericilere gittik piyasası yok alma dediler kimi rengi bozuk dedi...kimi son sahibi sen olursun satamazsın dedi....fiyatı 19000 tl...piyasası olan clio tavsiye ediyor millet bugün baktım temiz bir clio ya 17 18 bın arası para istiyorlar.bu aracı bilen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum

bende araç alma arifesindeyim

ve megane 2 hb seçeneklerimin başında yer alıyor

piyasası varmış yokmuş açıkçası beni çok ilgilendirmiyor

neticede bu araçlardan piyasada çok var anladığım kadarı ile alanda çok satanda

talip olduğun aracın durumu hakkında doğal olarak fikrim yok ancak sanki fiyat biraz yüksek gibime geldi

biraz daha araştırma yaparsan daha uyguna bulma şansın olur

dediğin gibi hemen hemen aynı fiyatlarda clio 3 symbol vs bulmak mümkün

tamam modelleri daha yüksek belki teknolojileri daha yeni ama m2 hb yi bide clio yu yan yana koy bakalım hangisi beni al diyor

hele hele m2 hb nin o arka kısmı beni mest ediyor

fırsatın olursa bide yüksekçe bi yerden bak araca gemi gibi duruyor

dediğim gibi benim seçeneklerimin hemen hemen 1. sırasında megane 2 hb yer alıyor

• ben rengine okeyim. hoşuma gidiyor rengi açıkçası.evet o fiyata piyasası olsa alınmaz zaten böyle bir araç.sedanı tutulurken hb tutulmasının nedeni sizinde dediğiniz gibi arka kısmı.iç tasarım konfor motor ve brc lpg si gel al beni diyor.işte arkası 80 cm uzun olunca piyasasıda 2 3 4 bin artıyor.baskıyla beni vazgeçirdiler ama aklım orada hala.bu arada beğendiğim araç bir haftadr satılmadı.avantajmı dezavantaj mı bilemedim
  • Megane 2 HB tutulmuyor demek yanlış. Sedanı kadar tutulmuyor demek doğru. Temiz ve uygun fiyatlı megane 2 sedan ilana koyduktan 2 saat sonra satılıyorsa hbi 3 saat sonra satılır. Şu aralar gençlerin en çok tercih ettiği araç olma yolunda koşan adım ilerliyor megane 2 hb.

İşin kötü tarafını da söyleyeyim. Bu hızla giderse şahinci gençlik çakal kasa bmwden megane 2 hblere terfi ediyor gibi duruyor.
  • ben o HB tasarımı sevenlerdenim.
    Piyasası yok diyenleri boşverin. Yok öyle bir dünya etrafınıza bir bakın birsürü var o araçtan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibindene geçen gün koydum megane 2 600 kişi bakmış hergün 3 kişi arıyor parada anlaşamıyoruz
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-ve-kusursuz-megan-2-ariyorsan-bu-ilana-mutlaka-bak-124018268/detay

BU ARACA NE DİYORSUNUZ EDERİ NEDİR?

Araba resimlerden temiz görünüyor 110 binde ve hiç lpg takılmamışsa eğer gayet iyi fıyat olarak butcenıze uygunsa yada ındırırse bıraz alınır

• Piyasası yok değil de yavaş daha doğru tabir olur.

Renk konusunda da eğer kolay satılsın diyorsanız o tarz renklerden uzak durmanızı öneririm.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-ve-kusursuz-megan-2-ariyorsan-bu-ilana-mutlaka-bak-124018268/detay

BU ARACA NE DİYORSUNUZ EDERİ NEDİR?

papirus yeşili denilen renkte
    değişik bir tasarımı var bu aracın şayet temizse alınır ve keyifle binilir
    sağlam motorları vardır kolay kolay arıza yapmaz tabi düzgün bakılırsa dinamiklerde en sevmediğim şey koltuk kaplaması resmen naylon gibi

• araçta brc lpg var arkadaşlar daha satılmadı ama dediğim gibi resmen herkees engel oluyor.al diyorlar.piyasası yok diye.
  • Aracın piyasasını değil aracı satın alacaksınız.
    Alırkende aynı model km ve donanımdaki sedan olanına göre uygun alırsınız.Satarkende ucuz satarsınız.
    He şu var zırt pırt araç değiştirmezseniz alın.Ama çabucak satılmaz.Sedanı 2 günde hatta 2 saatte satılır o ayrı hb de en fazla 1 hafta da satılır...
    Satılmayan ürün yoktur.Satamayan satıcı vardır.
    Hb de olsa megane satılmaacaksa hiç bir araç satılmaz.
    Muadilerine göre epey konforludur.
    Bende PİYASASI ZAYIF olan station wagon olanını aldım iyikide almışım PİYASASI umrumda değil.Zaten 8-10 sene kullanırım.O zaman a kadar km öle kim kala
    Zamanında piyasası olmayan Dacıa Logan aldım 1-2 haftada sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naczet24

Aracın piyasasını değil aracı satın alacaksınız.
    Alırkende aynı model km ve donanımdaki sedan olanına göre uygun alırsınız.Satarkende ucuz satarsınız.
    He şu var zırt pırt araç değiştirmezseniz alın.Ama çabucak satılmaz.Sedanı 2 günde hatta 2 saatte satılır o ayrı hb de en fazla 1 hafta da satılır...
    Bende PİYASASI ZAYIF olan station wagon olanını aldım iyikide almışım PİYASASI umrumda değil.Zaten 8-10 sene kullanırım.O zaman a kadar km öle kim kala

bende sizin gibi düşünüyorum ama epey araştırdım özelliklede alım satımcı tanıdıklara sordum uzak dur diyorlar ısrar edincede iyi sen bilirsin diyorlar.git piyasası olan getz yada clio al diyorlar.

• quote:

quote:

bende sizin gibi düşünüyorum ama epey araştırdım özelliklede alım satımcı tanıdıklara sordum uzak dur diyorlar ısrar edincede iyi sen bilirsin diyorlar.git piyasası olan getz yada clio al diyorlar.

al satci sadece arabanin satilabilirligine bakar güvenligine,konforuna,donanimina vs... bakmaz ne getz ne de clio hb megane in yanina bile yaklasamaz tek sorun arka tasarim onu dert etmiyorsaniz hic dûsúnmeyin C sinifinda bu kadar donanimli,konforlu,güvenli arac bulmak cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

quote:

al satci sadece arabanin satilabilirligine bakar güvenligine,konforuna,donanimina vs... bakmaz ne getz ne de clio hb megane in yanina bile yaklasamaz tek sorun arka tasarim onu dert etmiyorsaniz hic dûsúnmeyin C sinifinda bu kadar donanimli,konforlu,güvenli arac bulmak cok zor

station megane ararken galerici bir tanıdık vardı ona sordum 2005 model cam tavanlı arıyorum diye
    piyasası pek yok dedi (elinde o araçtan yoktu)
    bir hafta sonu ilanını gördüm 2006 model baz versiyon vardı
    yabancı gibi aradım telefonda arabayı bir övmeye başladı inanamazsın ve bana ne dedi biliyormusun
    ben bunların pek piyasası yokmuş dedim
    ne alakası var her hafta 2-3 tane satıyorum bundan dedi

yani şunu anatmaya çalışıyorum
    galericilere bakma onlar ellerinde olan arabayı över olmayanı yerden yere vurur

hoşuna giden arabayı al
    bakma piyasasına

bir aracın önünde ww renault fiat ford opel vs yazıyorsa o arabanın piyasası vardır..........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.