Şimdi Ara

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB 1.5dci EDC @@ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cool1st Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
39
Favori
134.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurozer

Sirf bu degerli uslubunuz ve istah kabartan anlatiminiz dolayisi ile bende gecenlerde buyukcekmecede araci test ettim.

Test icin yardimci olan satis danismani arkadasim cok nazik ve ilgili idi.

18" jantli model olan araci test ettik.

Test suresince sizin yazdiklarinizin etkisiyle buyuk bir konfor ve sessizlik beklerken kullandigim civic yani c sinifinin en sesli aracindan indigim halde daha sesli ve asfalttaki en kucuk puruzu dahi iceriye hissettiren bir aracla karsilasinca sok oldum.

Performans ise vatec2 den sonra resmen kamyon kullaniyormusum hissi verdi.

Bu arac ekonomi araci dedim ve satiscidan en ekonomik moda almasini rica ettim. Masaj ozellikli koltuk ise masaj yapmiyor resmen basincli bir hava ile koltuk icindeki pedleri sisirip indirerek bana rahatsizlik verdigi icin arkadastan onuda kapatmasini rica ettim. Bu sekilde beklenti olmayarak surdugunuzde biraz daha sessiz ( sadece motor olarak ) ve ekonomikti ancak verdiginiz rakamlar normal bir surus icin strese girmeden ve fren pedalına arada bir ihtiyac duyulacak bir trafikde dahi olsa çok uzak rakamlarmis onu anladim.

Bu araci aman aman doldurarak fiyat sisirip almak hele hele 18 jantlar ile bana cok mantikli gelmedi 6 ay sonra bu jantkar yuzunden aracin ses gelmeyen yeri kalmaz hissi aldim.

1.5 otm ve mumkun oldugunca en yuksek yanak ile alinir performans beklenmeden normal bir ekonomi beklentisini bosa cikarmayacak sekilde kullanilir.

Saygilarimla...

Değerli yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederim.

Bende 18'' jantlarla test ettiğimde konforunu ve lastik sesini 17'' e göre beğenmedim ve o nedenle 18 alacakken 17 ye döndüm ve çok memnunum.

Arada ciddi farklar var biri 225-40-18 diğeri 205-50-17 (Nokian WR D4)

Kış aylarındayız hava soğuk ve test araçlarında dikkat ettiyseniz 18'' yazlık Continental SportContact serisi sert hamur lastikler var.

Haliyle soğuk hava sert olan yazlık hamuru daha sert bir hale getiriyor ve ses geniş tabanında etkisiyle gittikçe artıyor..

Aslında çok yanlış yapıyorlar kışlık takmayarak zira test araçları ciddi anlamda zorlanarak kullanılıyor.

Ben şuan 17'' Nokian WR D4 kışlıklar ile kullanıyorum ve aradaki farka inanamazsınız. Ankarada olan arkadaşlar varsa bir gün buluşup hem civic testine gider hem bunu deneriz..

Civic ile aynı güzergahta test ettim ve yeni civic lastik sesini içeri daha fazla yansıtırken megane 4 te lastik sesi oldukça azdı.

Beklentilerinize bağlı tabi bu durumlar. Ben geçen hafta övüle övüle bitirilemeyen F10 serisi 525 Xdrive test ettim sonra fiyatı duyunca güldük arkadaşlarla birlikte.

BMW 525 Xdrive da rahatsız edici bir yol sesi ve rüzgar sesi duyuluyordu 110kmh üzerinde. İnanabiliyormusunuz ? Buyrun bayiye gidip lütfen test edin.

Sebebini sorduğumuzda run flat lastikler olduğunu söylediler. Ön direkten 110kmh da gelen Rüzgar sesini ise açıklayamadılar.

Bu yaşadığınız durumda bizim beklentimize benzemiş. C segmenti araçların hepsini test edin bakın motor ve yol sesi olarak dizel otom. dolulukta megane 4 tek diyeceksiniz.

HB 17 jant ile test ederseniz nedemek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. Yazıda dikkat ettiyseniz konforu aman aman demedim hatta orta sertlikte

bile dedim. Mazda 3 ve Honda civic buna göre daha yumuşak bir süspansiyona sahipti. Ama bu yumuşaklık yüksek hızla girilen virajlarda sorun olmaya başlıyor onuda belirtelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 24 Kasım 2016; 20:21:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

quote:

Sirf bu degerli uslubunuz ve istah kabartan anlatiminiz dolayisi ile bende gecenlerde buyukcekmecede araci test ettim.

Test icin yardimci olan satis danismani arkadasim cok nazik ve ilgili idi.

18" jantli model olan araci test ettik.

Test suresince sizin yazdiklarinizin etkisiyle buyuk bir konfor ve sessizlik beklerken kullandigim civic yani c sinifinin en sesli aracindan indigim halde daha sesli ve asfalttaki en kucuk puruzu dahi iceriye hissettiren bir aracla karsilasinca sok oldum.

Performans ise vatec2 den sonra resmen kamyon kullaniyormusum hissi verdi.

Bu arac ekonomi araci dedim ve satiscidan en ekonomik moda almasini rica ettim. Masaj ozellikli koltuk ise masaj yapmiyor resmen basincli bir hava ile koltuk icindeki pedleri sisirip indirerek bana rahatsizlik verdigi icin arkadastan onuda kapatmasini rica ettim. Bu sekilde beklenti olmayarak surdugunuzde biraz daha sessiz ( sadece motor olarak ) ve ekonomikti ancak verdiginiz rakamlar normal bir surus icin strese girmeden ve fren pedalına arada bir ihtiyac duyulacak bir trafikde dahi olsa çok uzak rakamlarmis onu anladim.

Bu araci aman aman doldurarak fiyat sisirip almak hele hele 18 jantlar ile bana cok mantikli gelmedi 6 ay sonra bu jantkar yuzunden aracin ses gelmeyen yeri kalmaz hissi aldim.

1.5 otm ve mumkun oldugunca en yuksek yanak ile alinir performans beklenmeden normal bir ekonomi beklentisini bosa cikarmayacak sekilde kullanilir.

Saygilarimla...

Değerli yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederim.

Bende 18'' jantlarla test ettiğimde konforunu ve lastik sesini 17'' e göre beğenmedim ve o nedenle 18 alacakken 17 ye döndüm ve çok memnunum.

Arada ciddi farklar var biri 225-40-18 diğeri 205-50-17 (Nokian WR D4)

Kış aylarındayız hava soğuk ve test araçlarında dikkat ettiyseniz 18'' yazlık Continental SportContact serisi sert hamur lastikler var.

Haliyle soğuk hava sert olan yazlık hamuru daha sert bir hale getiriyor ve ses geniş tabanında etkisiyle gittikçe artıyor..

Aslında çok yanlış yapıyorlar kışlık takmayarak zira test araçları ciddi anlamda zorlanarak kullanılıyor.

Ben şuan 17'' Nokian WR D4 kışlıklar ile kullanıyorum ve aradaki farka inanamazsınız. Ankarada olan arkadaşlar varsa bir gün buluşup hem civic testine gider hem bunu deneriz..

Civic ile aynı güzergahta test ettim ve yeni civic lastik sesini içeri daha fazla yansıtırken megane 4 te lastik sesi oldukça azdı.

Beklentilerinize bağlı tabi bu durumlar. Ben geçen hafta övüle övüle bitirilemeyen F10 serisi 525 Xdrive test ettim sonra fiyatı duyunca güldük arkadaşlarla birlikte.

BMW 525 Xdrive da rahatsız edici bir yol sesi ve rüzgar sesi duyuluyordu 110kmh üzerinde. İnanabiliyormusunuz ? Buyrun bayiye gidip lütfen test edin.

Sebebini sorduğumuzda run flat lastikler olduğunu söylediler. Ön direkten 110kmh da gelen Rüzgar sesini ise açıklayamadılar.

Bu yaşadığınız durumda bizim beklentimize benzemiş. C segmenti araçların hepsini test edin bakın motor ve yol sesi olarak dizel otom. dolulukta megane 4 tek diyeceksiniz.

HB 17 jant ile test ederseniz nedemek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. Yazıda dikkat ettiyseniz konforu aman aman demedim hatta orta sertlikte

bile dedim. Mazda 3 ve Honda civic buna göre daha yumuşak bir süspansiyona sahipti. Ama bu yumuşaklık yüksek hızla girilen virajlarda sorun olmaya başlıyor onuda belirtelim.

Ben 17" den bahsettiğinizi unutmuşum o halde kusuruma bakmayın. Hatta test esnasında da satış temsilcisi beyefendi ile diyalog kurduk ve yoldan gelen ses ve titreşimi çok fazla bulduğumu söyledim bunu 18" jantla ultra yumuşak bir suspansiyon kombine etmeden ekarte etmek zaten imkan dışı. Böyle bir durumdada dediğiniz gibi virajlarda çok yüksek bir araç gibi salınımlar kaçınılmaz olacaktır.

Hatta en son formu doldururken temsilci arkadaş eksi yorumlarıda lütfen yazın dedi ben 18" jant ve bukadar ince yanakta daha sessiz olması anormal olacaktı zaten o yüzden yazmaya gerek yok dedim.

17" jantlar ve bu soğuk havalarda biraz yumuşak hamurlu bir lastik ile dediğiniz gibi çok farklı olabilir.

Honda'nın yeni aracını da test ettim açıkçası 15 senelik Honda aşığıyım 2 aracımız var ve sülalemde birçok kişiye Honda araç aldırmış birisi olarak, rahatlıkla söyleyebilirim ki ilk defa civic bir f/p aracı olmaktan çıkarak beni hayal kırıklığına uğrattı

kötümü asla değil ancak belkide şuana kadar civic araçlarında gördüğüm en kötü işçilikle karşılaştım ve aracın bu rijitliğine bu sürüş keyfine bu performansta bir motor kesinlikle olmamış, nasıl desem milyonlarca dolar arge harcanmış yol tutuşu 400km hızlarda güven verecek bir maserati düşünün aynı kasada 125 hp motor ile satılmaya çalışılıyor olduğunu düşünün.

civic üzerinde çok çalışılmış çok belli bunca çalışmanın o kasanın parasını sizden alıyorlar oda belli ama bunların hepsi performans yuzunden heba oluyor. Ben paramı heba etmeyi pek sevmem.

Araç şuana kadar kullandığım birçok araçtan çok daha rijit resmen sağ sol ani manevralara hazırım bas gaza diyor çok fazla güven veriyor ancak motor otur oturduğun yerde ben hazır değilim diyor

buna rağmen çukurlardan bozuk asfalttan inanılmaz bir toklukla geçiyordu, honda araçlarında olan klasik pürüzlü asfalt yol sesi azalmıştı ancak halen yok değildi. Üstündeki lastiklerin run-flat olduğunu düşünürsek bu rijitliğe bu konfor oldukça iyi diyebiliriz.

125 hp yi bu araçta eledim, beklentim 1.5 benzinli turbo aracın makul fiyat olması ve tutumlu olabilmesi (zor gibi duruyor honda türkiye gibi başarısız politika izleyen bir sistem varken)

sonraki beklentim ise zf şanzıman ve dizel ile daha seri bir civic ve makul fiyat.

kısmet belkide o zaman kadar megane 1.6 dci 160 gelir yada 130 a edc gelir ancak son bir aydır girip çıkmadığım bayi kalmadı eldeki aracıma daha bir hevesle bakmaya başladım.. :))

sizin gibi yorumu değerli ve uslubu düzgün otomobilseverler ile bilgi alışverişi yapmak çok güzel,

saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 24 Kasım 2016; 21:17:13 >

• quote:

Sizin gibi yorumu değerli ve uslubu düzgün otomobilseverler ile bilgi alışverişi yapmak çok güzel,

saygılarımla..

Aynı fikirdeyim, keşke insanlar eskisi gibi birbirini kırmadan fikir alış verişinde bulunabilse.

Sonuçta tabiki bir noktadan sonra her insan için zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı bir konu ancak

olan biteni dürüstçe burada paylaştığımızda insanlar nedense kullanmadıkları halde yorum yapabiliyorlar.

Son 3 ay içinde 30 dan fazla araç test ettim ve bunların içinde üst segment araçlarda mevcut.

Hiç ummadığım sonuçlarla karşılaştım. Birçoğunun videosunuda çektim.

(kimisi video yasak dediği için yarıda kesmek zorunda kaldık)

Yani, bir aracı kullanmadan asla yorum yapmam ve mutlaka eksilerini artılarını açıkça söylerim.

Tabiki Megane 4 te şuda keşke şunun ki gibi olsa dediğim yerler oldu.

Mesela daha önceki aracım 2008 Subaru Impreza HB az da olsa daha yumuşak süspansiyon sistemine sahipti (Yeni Mazda 3 gibi)

Bu yumuşalık araca olduğundan daha ağır hissi veriyor. Direksiyon sistemi çoğuna göre hissi zayıf kalabilir ancak ben yumuşak direksiyonu seviyorum.

Banada diğer otomobillerin direksiyonu fazla ağırmış gibi geliyor ancak Mercedes Benz yıllardır alıştığım için yadırgamıyorum. Onun tadı bambaşka..

Geçenlerde test ettiğim Porsche Macan videosu.

(Audi A6 Quattro - BMW 525 Xdrive - Rand Rover Sport - Jaguar F-Pace gibi - videolarımda mevcut)

• yildiz kullanıcısına yanıt
    aracınız hayırlı olsun ancak megane 3 üde itin .ötüne sokmamak lazım elbette megane 4 daha üstün sonuçta bir sonraki kasa ama şuan kullandığım 2014 megane 3 dci edc dende son derece memnunum o paraya c sınıfı dizel otomatik bulamazdım ve çok şükür aldığıma hiç pişman etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

aracınız hayırlı olsun ancak megane 3 üde itin .ötüne sokmamak lazım elbette megane 4 daha üstün sonuçta bir sonraki kasa ama şuan kullandığım 2014 megane 3 dci edc dende son derece memnunum o paraya c sınıfı dizel otomatik bulamazdım ve çok şükür aldığıma hiç pişman etmedi.

Teşekkür ederim. Biraz argo olmuş sözleriniz umarım yanlış anlamamışsınızdır. Megane 3 ile Megane 4 arasında çok fark var.

Evet bu ciddi anlamda bir fark yani Golf 6 ile Golf 7 arasındaki geçiş gibi değil yada Eski Civic ile yeni Civic arasındaki gibi.

Bu tabiki markanın hatası. Rakipleri ne yapıyor uzun zamandır takip ediyorlar ancak kaliteyi rakiplerinden hep daha düşük tuttular.

Şuan durum değişmiş ve fark kapanmış, hatta çoğu yerde daha iyi bir araç yaptıkları aşikar.

Megane 3 efsane olmuş 1.5dci motoru ve alman getrag üretimi edc şanzımanı ile gayet uyumlu bir araç.

Yol tutuşu ve şase dinamikleri de kendini ispat etmiş durumda ona kimsenin lafı yok.

Ancak kullanılan malzeme kalitesi ve yalıtım tabanlı konfor anlayışı Megane da henüz yeni oturabildi.

Bu çok geç oldu ve bu yüzden çok kan kaybetti marka..

yine bugünden bir kare (Oran / Ankara)

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Kasım 2016; 22:13:56 >

• Klima sürekli açık 2 kişi bagaj dolu 2.8 litre tüketim. 100 km hızla 3.2 litre.

Motorsikletlerden az yakıyor hey maşallah. Klimayı kapatıp arabada tek olsanız 1.5 litre yakacak demekki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Klima sürekli açık 2 kişi bagaj dolu 2.8 litre tüketim. 100 km hızla 3.2 litre.

Motorsikletlerden az yakıyor hey maşallah. Klimayı kapatıp arabada tek olsanız 1.5 litre yakacak demekki.

Değerli yorumunuz için teşekkürler. (Her ne kadar manidar olsada)

Eklemeyi unutmayalım, şuan dikkat etmeden kullandığımda Ankara şehir içinde 5.5lt - 6lt civarında

Eğer dikkatli ve sakin kullanırsanız rahatlıkla 4.5lt - 5lt arasında. Ama Ankara'da ne kadar dikkat ederseniz edin her yer rampa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 25 Kasım 2016; 0:5:53 >
  • dünden bir kare daha.. oran / çankaya

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 25 Kasım 2016; 19:13:0 >
  • Hocam aracın çok güzel belki yazmışımdır konuya daha önceden de.
    Bu araç için beğendiğim 3 renk var biri siyah biri kırmızı biri mavi. Ama kırmızı önceliğim :)
    Çekimlerinizde çok güzel.
    Bende çok km yaptığım için şehiriçi kullanmak amacı ile 09 megane 2 aldım. Malum mercedesin bakım fiyatları yüksek ve 1.5 yılda 3 defa yağ değişimi yaptırıyorum. Bayide kısa bir göz gezdirdim megane 2 deki kusurların çoğu giderilmiş. Belkide hepsi giderilmiştir ama test sürüşüne çıkmadığım için o kadar detaylı yorum yapamayacağım.

Kısacası çok güzel bir araca biniyorsunuz hocam. Renoya o para verilmez diyenler çıkacaktır illaki ama o paraya sıfır alınabilen en güzel araçlardan biri arabanız. Keyfini çıkarmaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

Hocam aracın çok güzel belki yazmışımdır konuya daha önceden de.
    Bu araç için beğendiğim 3 renk var biri siyah biri kırmızı biri mavi. Ama kırmızı önceliğim :)
    Çekimlerinizde çok güzel.
    Bende çok km yaptığım için şehiriçi kullanmak amacı ile 09 megane 2 aldım. Malum mercedesin bakım fiyatları yüksek ve 1.5 yılda 3 defa yağ değişimi yaptırıyorum. Bayide kısa bir göz gezdirdim megane 2 deki kusurların çoğu giderilmiş. Belkide hepsi giderilmiştir ama test sürüşüne çıkmadığım için o kadar detaylı yorum yapamayacağım.

Kısacası çok güzel bir araca biniyorsunuz hocam. Renoya o para verilmez diyenler çıkacaktır illaki ama o paraya sıfır alınabilen en güzel araçlardan biri arabanız. Keyfini çıkarmaya bakın.

Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz ve değerli yorumunuz için..

Forumda tecrübelerinizi paylaşmanın tadı kaçtı artık. Biri gelip anlamadan sürmeden sizin tespitlerinizi
    sırf polemik olsun diye çürütmeye çalışıyor buda haliyle sizi olaydan soğutuyor.

O nedenle test ettiğim onlarca aracın bilgilerini videolarını tartışmaya açmaya çekiniyorum açıkçası.
    Çünkü hiç beklemediğiniz araçlarda hiç beklemediğiniz sonuçlar çıkıyor ve hayal kırıklığı yaratıyor.
    Bazı araçlar hakkında kalkıp konu açsam kesin olay çıkar bu forumda. Herkes F10 kasa BMW 5 serisine tapar mesela.
    Bizde test ettik rakipleriyle farkını tespit ettik ve ne olduğunu gördük..

Mercedes Benz demişken bizimde 1987 model W124 kasa 300E klasik ve özenle baktığımız bir aracımız var. Ömürlük..

W213 kasa E200 AMG testinide geçtiğimiz hafta yapmıştım..

• quote:

dünden bir kare daha.. oran / çankaya

Fotograftaki jantlar 18 degil mi
    17 aldim demiştiniz sanki ben mi iyice karistirdim.

• quote:

quote:

dünden bir kare daha.. oran / çankaya

Fotograftaki jantlar 18 degil mi
    17 aldim demiştiniz sanki ben mi iyice karistirdim.

Beyaz Megane 4 arkadaşıma ait. Bizimki kırmızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Kasım 2016; 22:59:56 >

• Iyice balik hafiza oldum.
    Sizinkide 18 gibi duruyor tasarimi cok guzelmis heralde ondan. Nedendir bende bir sene once kirmizi civic fotosu gordugumden bu yana kirmizi araclara daha bir ilgili oldum. Trafikte baktigimda 10 aractan 8 i beyaz iyice cig gelmeye basladi bana. 3 kurus fazla olsun kirmizi olsun :)

• Hocam fotoğraflar çok güzel çekmissiniz. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.

Benim yeni meganelar için şöyle diyorum. "Megane 2 ler zamanında ne ise bunlarda öyle..."

Öyle hocam. Herkes kullandığı markanın araçlarını savunuyor. Objektif olan birkaç kişi kaldı o kadar.
    Testinizi isleyecem hocam biraz sonra ancak merak ettim yt kanalınız var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

Öyle hocam. Herkes kullandığı markanın araçlarını savunuyor. Objektif olan birkaç kişi kaldı o kadar.
    Testinizi isleyecem hocam biraz sonra ancak merak ettim yt kanalınız var mı acaba ?

Artık test yerine parça parça çekiyorum eklediğim video anĺiķ sayılır. Daha detaylısını özelden gönderirim yükleyince.

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.13175

Hocam fotoğraflar çok güzel çekmissiniz. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.

Benim yeni meganelar için şöyle diyorum. "Megane 2 ler zamanında ne ise bunlarda öyle..."

Tesekkür ederim :) Megane 4 çok farklı bir araç olmuş öyle birkaç km test ederek anlayamıyorsunuz. Uzun yola çıkınca farkını daha net gösteriyor araç. imkan olursa kullanmanızı tavsiye ederim..

• Hocam aracınızı iyi günlerde kullanın. Renk seçiminiz mükemmel. 👍

Merak ettiğim konu şu. Megane 4 HB kullanıcısı olarak Megane 4 Sedan incelediniz mi? İncelediyseniz göze çarpan eksiler artılar hakkında yorumunuzu alabilir miyim? Malum birisi ithal diğeri yerli.. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Hocam aracınızı iyi günlerde kullanın. Renk seçiminiz mükemmel. &#128077;

Merak ettiğim konu şu. Megane 4 HB kullanıcısı olarak Megane 4 Sedan incelediniz mi? İncelediyseniz göze çarpan eksiler artılar hakkında yorumunuzu alabilir miyim? Malum birisi ithal diğeri yerli.. :)

Öncelikle Teşekkür ederim,

Alev kırmızısı bir araç alacağımı hele bir Renault alacağımı aklımın ucundan geçirmezdim ya neyse Büyük konuşmamak gerekmiş..

Megane 4 HB ile Sedan arasında birkaç fark var, mesela HB modelde arka koltuk başlıkları (3 adet var sağdaki ve soldaki için konuşuyorum)

Orta tavan aynasına baktığınızda haliyle geri görüşte sağ ve sol uç köşeleri görmeyi engel olabiliyordu ben bu sebeple arka sağ sol kafalıkları çıkardım.

Ancak Sedan versiyonu yapan mühendislerimiz bunu farketmiş olacakki orta başlıktaki gibi küçük ve yer kaplamayan 3 başlık kullanmışlar bu ilk dikkatimi çeken

unsur oldu zira beni Megane 4 hb de ilk ve şuana kadarki tek rahatsız eden şey bu oldu diyebilirim.

Bunun haricinde bagaj farklılıkları var ancak 434lt olan HB versiyonun bagajı bizim için oldukça iyi ölçülerde ve 2 kez şehirler arası memlekete gidip geldik çok memnun kaldık.

Ben HB araçlarda oldum olası bu arka bagaj kapağı ile birlikte inip kalkan tablayı (pandizot denen zımbırtı) pek sevmem ona farklı bir çözüm üretselerdi oda iyi olurdu diyebilirim.

Zira stabilize ve çok bozuk yollarda araçtan gelen tek ses haliyle serbest olan o tabladan geliyor onu çok daha rijit sabitleyebilirlermiş. Bundan önceki aracım Subaru Impreza da

sadece bozuk yollarda aynı yerden ses geliyordu, bunda çok daha az olsada gelebiliyor (ancak şunu belirteyim ben en ufak trim sesinden çok rahatsız olurum bu konuda Megane 4 oldukça iyi)

Sedan Megane 4 ülkemizde üretiliyor diye farklı bir malzemeye incelerken rastlamadım bu ilerleyen zamanlarda araçların zamana karşı gösterecekleri direnç ile ortaya çıkacak şuan ne

söylesem yalan olur ancak ben Sedan modelinide beğendim diyebilirim. Sadece ihtiyacım olmadığı için sedan almadım hatta SW yani Estate modeli gelseydi eminim onu alırdım..

Cevabınız için teşekkür ederim.

Megane 2 Sedan kullanmış, hali hazırda Megane 3 HB kullanıcısı olarak Megane 4 Sedan düşünüyordum, izlenimleriniz benim için önemliydi. Şu kredi kampanyası olayı hala devam ediyorsa aileye yeni Megane'ı ekleyebiliriz. (Mümkün olursa kırmızı. :D)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.