Şimdi Ara

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB 1.5dci EDC @@ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
39
Favori
135.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlısıyla bugün bende aracımı teslim aldım.. Birkaç sorum olacak 1.Econun yanındaki Aoff yazan tuş ne ise yarıyor?
    2.Klima ve ısıtıcı kapalı gözükmesine rağmen üst kısımlardan sıcak hava geliyor arabada resmen piştim bunun sebebi ne olabilir?
    3.Aracın güncel yazılımı ne olmalı ben nereden görebilirim?
    4.Göstergede anlık, kalan, ortalama yakıt vs neye tıklayarak geçiyoruz?
    5.Mevcut paspaslar sizce nasıl? Bana çok ince geldiler yeni paspas alınmalı mi?
    6. Renault ta Elmas kaplama yaptıran var mı ve memnun mu?
    Şimdilik sorularım bunlar yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelcing

Arkadaşlar hayırlısıyla bugün bende aracımı teslim aldım.. Birkaç sorum olacak 1.Econun yanındaki Aoff yazan tuş ne ise yarıyor?
    2.Klima ve ısıtıcı kapalı gözükmesine rağmen üst kısımlardan sıcak hava geliyor arabada resmen piştim bunun sebebi ne olabilir?
    3.Aracın güncel yazılımı ne olmalı ben nereden görebilirim?
    4.Göstergede anlık, kalan, ortalama yakıt vs neye tıklayarak geçiyoruz?
    5.Mevcut paspaslar sizce nasıl? Bana çok ince geldiler yeni paspas alınmalı mi?
    6. Renault ta Elmas kaplama yaptıran var mı ve memnun mu?
    Şimdilik sorularım bunlar yardımcı olursanız sevinirim.

Salih bey yeni aracınızın hayırlı olmasını diliyorum umarım sizde memnun kalırsınız.

1- A off tuşu otomatik Stop/Start sistemini elle devre dışı bırakmak istiyorsanız basıyorsunuz lamba yanıyor, sistem aktif değil diye.

2- Sağ sol iç mekan derecesini düşürürseniz sıcaklık o dereceye göre gelir.
    Fan kapalı olsa bile sıcaklık derecesi hangi ayardaysa o sıcaklıkta hava içeri temiz olarak alınır.

3- 8.7'' tablet ekran ise Menü den Araç seçeneğine girip oradan araçla ilgili sistem ayarlarında olması lazım bakmam gerek.

4- Direksiyonun sağ tarafındaki joystick şeklinde olan tuş ile yukarı aşağı seçerseniz tüm değerleri görebilirsiniz.

5- Halı ise gayet kaliteli ve normal kalınlıkta. Havuz paspaslar çok daha korunaklı tabiki.

6- Seramik kaplamayı aldığım günün ertesi profesyonel bir yere (bayide değil) yaptırdım.

(Gyeon Mohs Q2+ marka) Çok memnun kaldım.

Hatta bugün yine seramik kaplama yaptırdığım yere uğrayıp, temizlik yaptırdım.

Bugün'den bir kare >>> DBY Detailing / Ankara

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 12 Ocak 2017; 16:46:35 >

• Cevap için çok teşekkür ederim. Yazılımi güncelleme şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelcing

Cevap için çok teşekkür ederim. Yazılımi güncelleme şansım var mı?

Yetkili servise gittiğinizde aracınızın yazılım sürümü kontrol ediliyor ve yenisi ile güncelleniyor.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@ @@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Cam filmleri hangi marka acaba ve kaç numara?
  • Megane candır. Megane 3 1.5 edc touch plus aracımı değiştirme niyetine girince 4 almayı ciddi ciddi düşündüm ama sonra qashqai almaya kara verdim. Hala yolda görünce bi içim gider, hayırlı olsun sizinki
  • vanhelcing V kullanıcısına yanıt
    Bende Latitude var. Eğer klima sistemleri aynı ise 2. sorunun çözümü şöyle. (Bu arada Megane IV sayfasını da belki alırım diye takip ediyorum :)) Latitude klimada ingiliz anahtarı resmi olan bir tuş var. Klima kapalı iken ona basarsanız, çalışmıyor olmasına rağmen sizi şikayet ettiren ısı verme işlemi durur. Üşürseniz tekrar basın ayarlamış olduğunuz sıcaklığa göre (klima çalışmıyor olmasına rağmen) hava üfler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pathfinder1 -- 13 Ocak 2017; 19:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATEŞ

Cam filmleri hangi marka acaba ve kaç numara?

Ön cam LLumar PP60 , yanlar ve arka cam LLumar ATR 35 (2 numara gibi) aracın içide siyah olunca koyu gibi duruyor ama öyle değil. Ön camdaki hiç yok gibi ama yazın güneşin sıcaklığını çok güzel kesti. Hepsi %99 UV korumalı ve 7 yıl garantili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7" Ekranda klima ayar tuşları maneul mi yoksa büyük ekrandaki gibi dokunmatik mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sxn4

7" Ekranda klima ayar tuşları maneul mi yoksa büyük ekrandaki gibi dokunmatik mi ?

7 inch standart ekranda klima ayar tuşları manuel sadece 8.7" te dijital.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Megane candır. Megane 3 1.5 edc touch plus aracımı değiştirme niyetine girince 4 almayı ciddi ciddi düşündüm ama sonra qashqai almaya kara verdim. Hala yolda görünce bi içim gider, hayırlı olsun sizinki

Teşekkür ederim Osman bey, sizinkide güzel araç hayırlı olsun. Aslında bu ülkedeki yollara SUV şart özellikle Ankara şehir içi çukurları berbat.

Slalom mu yapıyorsunuz araçmı kulllanmaya çalışıyorsunuz belli değil. Heryer 1 karış çıkıntılı lögar kapağı.

Geçtiğimiz hafta 10 gün süreyle yurtdışındaydım (Avusturya vs.) yollarda böyle çukurların olmadığını ve herkesin

birbirine saygılı olduğu, hatta korna sesinin hiç olmadığı bir trafikte araç kullanmak çok zevkliymiş, onu anlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 13 Şubat 2017; 13:23:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pathfinder1

Bende Latitude var. Eğer klima sistemleri aynı ise 2. sorunun çözümü şöyle. (Bu arada Megane IV sayfasını da belki alırım diye takip ediyorum :)) Latitude klimada ingiliz anahtarı resmi olan bir tuş var. Klima kapalı iken ona basarsanız, çalışmıyor olmasına rağmen sizi şikayet ettiren ısı verme işlemi durur. Üşürseniz tekrar basın ayarlamış olduğunuz sıcaklığa göre (klima çalışmıyor olmasına rağmen) hava üfler.

Bunlarda derece ayarı ile durum kolayca çözülüyor. Yani sağ sol yuvarlak derece podları, Hi (High) konumundan biraz düşürürseniz (örneğin 22-23 derece)

oldukça rahat bir yolculuk yapabilirsiniz. Araçta çok sıcak yolculuk yapmak özellikle uzun yolda zararlıdır insanı mayıştırır,

biraz olsun oda sıcaklığı hatta 1-2 derece serin olması her zaman iyidir.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

"8.7'' kendinden interneti olan R-Link sistemi "

Kendinden interneti derken nasıl oluyor?
    Bir arkadaş klima kapalı iken hala sıcak hava gelmeye devam ettiğinden ve bundan rahatsız olduğundan bahsetmişti. Alıntı yaptığınız cevabım sıcak hava gelmesini tamamen engellemeye yönelik çözüm idi. Eğer klima çalışmadığı halde sıcak hava gelmesi tamamen durmasın ama istediğim sıcaklıkta gelsin isterseniz klimayı kapatmadan önce dereceyi istediğiniz sıcaklığa ayarlamak gerekiyor. Yani 20 dereceye ayarladıktan sonra klimayı kapatırsanız sıcak havayı 20 derece ile vermeye devam ediyor, ama hiç sıcak vermesin isterseniz benim bahsettiğim tuşa basmanız gerekiyor.
    Haklısınız, Ankara ya geldiğimde yoldaki çukurlardan kaçarken değil de yayalara yol verdiğimde ya da mahalle aralarında kırmızıda durduğumda sorun yaşıyorum.

Herkes çukurlara alışık olduğundan şerit değişimi yaptığımda pek kızan olmuyor ancak kimse kimseye yol vermediğinden yayalar için bekleme yapmam soruna neden oluyor.

Bir de Ankara ya gelirken Bursa da sanayi civarı ve Eskişehir içinde sürücüler ve bozuk yollar çok geriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

"8.7'' kendinden interneti olan R-Link sistemi "

Kendinden interneti derken nasıl oluyor?

R link sistemi Renault tarafından internete bağlı bir sistemi sanırım içinde sim kart gibi bir bağlantı yolu var. Yıllık 90 tl ücretle her yıl internet aboneliği güncelleniyor ancak Google youtube ve facebook gibi uygulamaları henüz kullanamıyorsunuz. Ancak araca tanımladığınız mail adresinize gelen mailleri araç size sesli yanıt sistemi ile okuyup haber verebiliyor (cebe gelen mesajlarıda okuyor) bu sistem için şuan tweeter ve birkaç uygulama aktif ayrıca harita vs gibi güncellemeler geldiğinde ekranın sağ üst köşesinde bir uyarı veriyor ve güncelliyorsunuz. Özellikle navigasyon kullananlar için internet çok işe yarıyor bununla birlikte tom tom navigasyona ait haritayı hem çevrim içi hem çevrim dışı kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 21 Şubat 2017; 12:12:0 >

Paylaştığınız videodan anladığım kadarıyla cebinizle pair ettikten sonra direk cebinizden sağlıyor internet erişimini.. Ekstra sim kart olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Paylaştığınız videodan anladığım kadarıyla cebinizle pair ettikten sonra direk cebinizden sağlıyor internet erişimini.. Ekstra sim kart olacağını düşünmüyorum.

6 aydır kullanıyorum Cep telefonu ile alakası yok. Aracınıza güncelleme geldiğinde kendi interneti üzerinden güncelliyor bunu cep yanımızda yokken denedik.

Bayiylede görüştüm bu konu hakkında bitince (aktive ettikten tam 365 gün sonra bitiyor) servise geldiğinizde 90tl ye yeni bir internet paketi almanız gerek dedi.
    Çok tuhaf, hangi operatörle nasıl bi anlaşması var ki acaba?
    B8 kasa o 1.6 TDI 120HP 250 tork(1500-3000) Passat ile durum farklı olur rampa yukarı bence.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.