Şimdi Ara

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.626
Cevap
153
Favori
3.273.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=dLVxjDM0rTQ

bu linkte de sayın megane III ün tasarım aşamasından başşlayarak ilk yavruların sokulduğu çeşitli testler var çarpışma testine sokulan bordo bebeye acıdım
  • www.auto.cz testinden.

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü]
  • 2

• arkadaşlar gerçekden yeni megane 3 ün arkası çok hoşuma gidiyor ama neden önü bu güzellikde değil yakışmamış böyle bir araca..ama tabi araçda bir bütünlük war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

arkadaşlar gerçekden yeni megane 3 ün arkası çok hoşuma gidiyor ama neden önü bu güzellikde değil yakışmamış böyle bir araca..ama tabi araçda bir bütünlük war.

5 Kapılının arkasını beğenmiyorsan, Coupe kasasını almanı tavsiye ederim. Ben Coupe alacağım inşaallah..........

• sedanını beklemek lazım
  • ben arkasını beğeniyorum... önünü beğenmiyorum dedim...
  • Ben de yeni megana ne kadar güvensem de makyaj yemeden almaya korkuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

ben arkasını beğeniyorum... önünü beğenmiyorum dedim...

Pardon yanlış okumuşum. Özür dilerim........
  • yalnız coupe galiba efsane olucak..araç akıp gidiyo...

bu arada golften ucuz olacağı bi kesin eski golf te malzeme kalıtesı yerlerdeydi bu kasa için bayağı masraf yaptılar ondan daha pahalı

yine diyorum megane 1.4 tce 130 panaromic otomatik gelsin aklımdaki avensisi siler alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: egunns

yalnız coupe galiba efsane olucak..araç akıp gidiyo...

bu arada golften ucuz olacağı bi kesin eski golf te malzeme kalıtesı yerlerdeydi bu kasa için bayağı masraf yaptılar ondan daha pahalı

yine diyorum megane 1.4 tce 130 panaromic otomatik gelsin aklımdaki avensisi siler alırım

Umarım ucuz olur. Yurt dışında bir kaç ülkeden bilgi aldım. En pahalı Megane III Coupe 130 hp dizel olanı ve 25000 Euro civarı satılıyor. Otomatik vites ise daha çıkmamış. Benzinli otomatik olacak mı bilmiyorum ama, Otomatik dizel modelinin 150 hp olacağı yazıyordu bir yerde. Mayıs'ta satışı başlayacak hayırlısıyla. Yaz mevsimine otomatik viteslisi gelir mi bilmem ama, ben fazla beklemem sanırım. En geç Ağustos'ta alırım (2010 model olacağı için). Otomatik vites alamazsak da düz vitesli alırız artık. Ayrıca ülkemizde de ortalama olarak 55000-60000 TL civarına satılacağına inanıyorum (tabi dizel için). Arada Renault'a e-mail atında getirsinler artık. Ben sürekli atıyorum ama, adamlardan cevap almak için nerdeyse 2 hafta bekliyoruz......

NOT: Yüklediğim resimler bana ait değildir.....

• çok hoş duruyor
  • megane gelsin ülkemize c sınıfında 1. liğe yine yükselmesse adım emre değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

megane gelsin ülkemize c sınıfında 1. liğe yine yükselmesse adım emre değil

Az önce forum sitelerini ve araba sitelerini geziyordum. Nisan-Mayıs aylarında vergilerden dolayı Megane HB III ve Megane III Coupe'nin sadece 1.5 dci105 HP, 1,6 16v 110 hp benzinlisi gelecek yazıyordu. Ben belki 2000 motor almak istiyorum. Zaten otomatik vites düşünüyordum. Artık ondan da vazgeçtim. 1800 motor 130 hp dizele bile razıyım da, 1,5 motor almak da istemiyordum. Bakalım ne yapacağız...........
  • 110 hp dizel motorun performansı gayet yetecektir diye tahmin ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: cat33

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

megane gelsin ülkemize c sınıfında 1. liğe yine yükselmesse adım emre değil

Az önce forum sitelerini ve araba sitelerini geziyordum. Nisan-Mayıs aylarında vergilerden dolayı Megane HB III ve Megane III Coupe'nin sadece 1.5 dci105 HP, 1,6 16v 110 hp benzinlisi gelecek yazıyordu. Ben belki 2000 motor almak istiyorum. Zaten otomatik vites düşünüyordum. Artık ondan da vazgeçtim. 1800 motor 130 hp dizele bile razıyım da, 1,5 motor almak da istemiyordum. Bakalım ne yapacağız...........
  • Beklentiler kişilere göre değişir ama 1.5dCi 110hp (DPF)'nin 0-100 ü 10,5 saniye. Gayet iyi bir rakam.Tüketim deseniz belli,vergi deseniz belli.
    Tam bizim ülkenin şartlarına göre
    Keşke biz de 2.0 dCi 160hp alıp binebilsek ama şartlar belli.
    İnşallah donanımdan,malzemeden ve işçilik kırpılmış araçlar görmeyiz Mayıs geldiğinde.
  • ben bu renault maisin türkiyeye 1.6 110 benzinliyi kakalamasına bişey diyemiyorum artık!!!!!!
    yeter artık 12 senelık motor bu yaa..kasalar değişti motor hala aynı..yok 6 vites falan filan uyutup duruyolar

cat 33 arkadas ilk etapta otomatik vites seçeneği hayal olur bence....önce boş araçları itelerler..sonra bakarlar durumlara.....arık bu kasalarda 125-130 bg yani..bu kadarmı teknolojiden yoksunsun renault!
  • vw e saygı duyuyorum golf 1.4 tsi 120 dsg 1.4 160 dsg..yakında 200 bg likte gelir.....1.6 D makul motorda planları arasında....bizde hala 110 bg le fazla benzin yakıp tüm gürültüyü kabinde duyalım bravo tüm modelleriyle 5 yıldız alan renault
  • quote:

vw e saygı duyuyorum golf 1.4 tsi 120 dsg 1.4 160 dsg..yakında 200 bg likte gelir.....1.6 D makul motorda planları arasında....bizde hala 110 bg le fazla benzin yakıp tüm gürültüyü kabinde duyalım bravo tüm modelleriyle 5 yıldız alan renault

1.4 TCe 130 hp de gelecektir muhtemelen,daha dünyada bile çıkmadı piyasaya.İlkbaharda araçlara konulacakmış,bizim burada da herşey vergilere göre belirlendiğinden bu motor büyük ihtimalle gelecektir,gelmesi de lazımdır,hakkımızdır!
  • quote:

ben bu renault maisin türkiyeye 1.6 110 benzinliyi kakalamasına bişey diyemiyorum artık!!!!!!
    yeter artık 12 senelık motor bu yaa..kasalar değişti motor hala aynı..yok 6 vites falan filan uyutup duruyolar

cat 33 arkadas ilk etapta otomatik vites seçeneği hayal olur bence....önce boş araçları itelerler..sonra bakarlar durumlara.....arık bu kasalarda 125-130 bg yani..bu kadarmı teknolojiden yoksunsun renault!

Haklısın sayın arkadaşım. Otomatik vitesin ne zaman üretileceği belli değil zaten. Sanırım bir yılı bulur. Ben de 1 yıl bekleyemeyeceğime göre, Mayısta gelecek olan, 1,5 dci 110 hp Coupeyi alacağım. O da yeter şimdilik. Şu anki arabam 80 hp. O bile iyi yol tutuyor. 1,6 16V benzinli arabaların 110 hp olması gerçekten şu zamanda az kalıyor. Honda ve toyota bile 125 hp oldu. Ama bizim dememizle olmuyor işte. İnşaallah, Avrupa'da satılan donanımlardan gelir. DVD-Navigasyon için çalışmamız sürüyor demişti bana Renault. Umarım olur. Opel bile Navigasyona geçti. Ben 110 hp dizeli alırken tam full olarak alacağım inşaallah.......

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.