İnşallah tüm donanımlar gelir de herkes gönlüne göre alır,aracına keyif alarak biner. Bu arada navigasyon seçeneği gelse bile minimum 5.000 TL olacak gibi gözüküyor diğer markaların opsiyon fiyatları ve meganın avrupadaki opsiyon fiyatlarına bakılırsa...
5.000 lira çok fazla o farkı verecek %1 bilemedin %2 diye düşünüyorum bu opsiyonu alacaklarda megane hastasıdır ama kokpitin havası çok değişiyor
Merhabalar. Ben 5000 veririm. Yeter ki gelsin. İnşaallah bir aksilik olmazsa tüm opsiyonlarını alacağım.....
@cat33
burdaki gayretlerini renault görmeli ve bence sana 1-2 kalem opsiyonu bedavadan ikram niyetine vermeli
Ah öyle olsa. Hergün e-mail atıyorum. Forumları dolaşıyorum. Avrupa sitelerine giriyorum. Umarım sonu hayırlı olur.........
quote:
Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı
bunlar da yeni megane III RS resimleri benzete benzete trophy e bu kadar mı benzetmişler
Görünüşte tampon ve janttan başka değişik yeri yok Coupe ile............
Arka tamponda Clio RS' te olduğu gibi difüzör olacaktır büyük ihtimalle fotodaki gibi.Ön tampon buysa bence güzel olmamış.
Bunlar sadece amatör photoshop çalışmaları. RS bu resimlerden çok daha agresif ve estetik olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: xradiancex
Bunlar sadece amatör photoshop çalışmaları. RS bu resimlerden çok daha agresif ve estetik olacaktır.
Evet. Özellikle son gri renkteki olan coupe tam bir photoshop oynaması...........
quote:
Orjinalden alıntı: cat33
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
quote:
İnşallah tüm donanımlar gelir de herkes gönlüne göre alır,aracına keyif alarak biner. Bu arada navigasyon seçeneği gelse bile minimum 5.000 TL olacak gibi gözüküyor diğer markaların opsiyon fiyatları ve meganın avrupadaki opsiyon fiyatlarına bakılırsa...
5.000 lira çok fazla o farkı verecek %1 bilemedin %2 diye düşünüyorum bu opsiyonu alacaklarda megane hastasıdır ama kokpitin havası çok değişiyor
Merhabalar. Ben 5000 veririm. Yeter ki gelsin. İnşaallah bir aksilik olmazsa tüm opsiyonlarını alacağım.....
inşallah istediğin gibi olur
quote:
quote:
quote:
quote:
inşallah istediğin gibi olur
İnşaallah..............
Bu forum ne kadar cansız yaaaa.............
Sen arabayı alınca canlandırırsın artık
Krizden midir nedir yurtdışında da alıp video ekleyen binde bir.
Test desen 5th Gear saçma bir test yapmış o,aslında test bile denmez şov yapmışlar kendilerince.
quote:
Bu forum ne kadar cansız yaaaa.............
Genel olarak tüm forum bu aralar sönük.Normal bir durum yani
Evet.... Ekonomik krizden dolayı forumlar da etkileniyor sanırım...............
quote:
Test desen 5th Gear saçma bir test yapmış o,aslında test bile denmez şov yapmışlar kendilerince.
Hele bir gelsin. Canlandırırım ben bu forumu. Daha 2-3 ay var. Bekleyeceğiz artık.............
quote:
quote:
Hele bir gelsin. Canlandırırım ben bu forumu. Daha 2-3 ay var. Bekleyeceğiz artık.............
Hayırlısı..
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1646
quote:
quote:
Hayırlısı..
İnşaallah ....... Teşekkür ederim.......... Yeni bilgiler olursa buraya yazalım arkadaşlar...........
Tetikteyiz merak etme
quote:
Tetikteyiz merak etme
Ben de tetikteyim. Hele mayıs ayı itibarı ile ok gibi olacam inşaallah............
Az önce İngiltere Renault sitesini inceliyordum. Gördüğüm kadarıyla en üst sınıf privilege donanımlı. Ama Privilege sadece 1.9 ve 2.0 motor seçenekleri için var. 1.5 dci'nin ise en üst versiyonu Dynamic. Tabii ki Dynamic'in donanımı, Privilege'den düşük. Acaba ülkemize privilege donanımlı 1,5 dci gelir mi? Gerçi fiyatlar 1,5 dci'den çok da fazla olmazsa, 1,9 dci bile alırım. Ayrıca vereceğim linke bir bakın bakalım. Donanımlar nasıl? Ülkemize sizce bunun gibi gelir mi? Yoksa eskiden olduğu gibi özellikleri tırtıklayacaklar mı?
Yahu... Şimdi de Fransa'nın sitesine baktım. 1.5 dci Privilege var. İlginç. Ülkeler birbirini tutumuyor sanırım. Ama anlamadığım tek şey şu. Dynamic donanımda 17'' jant, Privilege de ise 16'' jant standart yazıyor. Opsiyon olarak yazmamışlar. Privilege daha pahalı, ama dynamicin jant daha büyük. Gerçekten çok ilginç. Sıkıldım artık ya. Gelsin şu arabalar artık Türkiye'ye. Pardon, geldi de özelliklerini yayınlasınlar artık. 2 ay beklemek çok zor. Ama yazın Türkiye'nin yarısını turuncu renk Megane 3 Coupe ile gezmek çok güzel olacak......
quote:
Yahu... Şimdi de Fransa'nın sitesine baktım. 1.5 dci Privilege var. İlginç. Ülkeler birbirini tutumuyor sanırım. Ama anlamadığım tek şey şu. Dynamic donanımda 17'' jant, Privilege de ise 16'' jant standart yazıyor. Opsiyon olarak yazmamışlar. Privilege daha pahalı, ama dynamicin jant daha büyük. Gerçekten çok ilginç. Sıkıldım artık ya. Gelsin şu arabalar artık Türkiye'ye. Pardon, geldi de özelliklerini yayınlasınlar artık. 2 ay beklemek çok zor. Ama yazın Türkiye'nin yarısını turuncu renk Megane 3 Coupe ile gezmek çok güzel olacak......
arkadaşım dinamik daha spor oluyor lagunada aynen öyle türkiyede şüphen olmasın 1.5dci motora dinamik ve privalage versiyonuda olur sonuçta türkiye'de vergilerden dolayı biliyorsun ki düşük hacimli motorlar tutuyor
quote:
quote:
arkadaşım dinamik daha spor oluyor lagunada aynen öyle türkiyede şüphen olmasın 1.5dci motora dinamik ve privalage versiyonuda olur sonuçta türkiye'de vergilerden dolayı biliyorsun ki düşük hacimli motorlar tutuyor
Umarım hayallerimdeki donanımlara sahip bir Megane III Coupe alırım. Renault'a e-mail çekmeye devam.........