Şimdi Ara

Renault Ondelios Fotoğrafları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aybaşında Paris'te Champs Elysees'de (Şanzelize diye okunur) dolaşırken, tesadüfen Renault'un mağazasında sergilenen araç dikkatimi çekti. Renault ile yakından ilgilenen biris değilim, bu yüzden forumda daha önce bu aracın bahsi geçti mi bilmiyorum. Konu içinde aramada da karşılaşmadığım için çektiğim bazı fotoğrafları paylaşmak istedim. Yüklemek uzun sürdüğü için, her fotoğrafı ayrı yazılarla kopyalayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devr68 -- 24 Aralık 2008; 20:34:15 >

•  Renault Ondelios Fotoğrafları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devr68 -- 24 Aralık 2008; 20:31:29 >
  • Sergilenen araçla ilgili bir de küçük tanıtım yazısı vardı. Onun da fotoğrafını aşağıya koydum.

• Son olarak, bir fotoğraf daha koyuyorum. İlgisini çeken olursa, bir kaç başka fotoğraf daha var.

• Hazır mesaj sayım 100'e yaklaşmışken, çok ilgili olmasa da 2 başka daha foroğraf koyuyorum. İlki aynı akşam, Renault mağazasının yakınındaki Toyota mağazasında sergilenen konsept aracı (Hybrid).

• Son olarak, aynı Toyota mağazasında duvara yerleştirdikleri araç ile konsept aracı bir arada çektiğim bir fotoğraf var.

• Hiç güzel değiller.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Hiç güzel değiller.!

+1

bi de renault güncel araçlarına konseptlerindeki far tasarımlarını yansıtsa
    çok güzel olur mesela laguna coupeye led farlar çok yakışırdı
  • iyi pos kasmışsın !.. teßrikLer !..
  • araba mı bunlar :S:S Çok kötüler
  • bi 20 sene sonra ayagimizin altinda bunlar olucak (bu arada igrencler)
  • bunLar otomobiLse bizim kuLLandıkLarımız ne daha cok uzay aracLarına benzioLar hi tutmadım
  • Güzel değil.
  • yeni nesiller için
    bizlere ilginç görünselerde çocuklarımız veya torunlarımız için pek ilginç olacaklarını sanmıyorum
    çünkü daha nice farklıları üretilecek
  • bende aynı mağazayı 2003 yılında dolaşmıştım. yine consept araçlar sergileniyordu. ancak hiçbiri piyasaya çıkmadı.

sanırım dikkat çekmek için sergilenen araçlar. üretilmek için değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.