< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 3 Mart 2024; 16:1:5 > |
Renault openR Link kablosuz android auto problemleri
-
-
Renault bu ekranı android tabanlı mi yoksa yurtdışı büyük ekran mi Android tabanlı olani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'deki tüm ekranlar küçük olan.
-
CarPlay aynı sorun var mı bilginiz var mı hocam?
Carplay ile sorun yaşanmıyor diye biliyorum. En azından ben rastlamadım henüz böyle bir şikayete
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekolayzer ayar problemi varmış sanırım her bağlantıda sıfırlanıyor deniyor çok saçma geldi o olay
Aracın yazılımını iki defa fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra tekrar kablosuz bağlantı kurmayı başardım. Bu sefer tek profil deneyeceğim. Bakalım sorun nüks edecek mi?
-
Telefon güncellemesiyle telefondaki android auto sürümü 11.2.640434-release'e güncellenmiş. Direksiyonda mikrofona basınca gelen ekran değişmiş. Ayrıca daha önce çalışmayan, "bölgenizde geçerli değil" yazan yandex navigasyon, herhangi bir ücretli üyelik olmadan çalıştı ve bugün eve yandex navigasyon ile geldim. Bu arada bir süredir tek telefon tek kullanıcı şeklinde kullanıyorum, kablosuz android auto uzun süredir hiç sorun yapmadı. Sanırım ikinci telefon ya da kullanıcı devreye girince bozuluyor. İlk olarak tek kullanıcı ama ikinci telefon ekleyip deneyeceğim.
-
-
Sorun bendede basladi, tek profil cozum oluyor mu
Tek profile geçtiğimden beri sorun yaşamadım. Eşim koltuğa geçtiğinde koltuk ayarını tekrar yapıyor, onun dışında problem olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 7 Eylül 2024; 11:25:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X