çelik jant genellikle sağlam bulunmuyor ama 03123964819 cuma bey levent ticaretten no aldım derseniz yardımcı olur
KAPI KİLİTLERİ MEVCUT YARDIMCI OLURUZ 05447836668-03123964264
quote:
Orjinalden alıntı: immortalover
clıo symbol 2000 model 1.4 söför tarafı kapı kılıdı bozuk..servıse sordum tek satılmıyor cıftı 400ytl dedı adını unuttum kapı bılmemnesı dıe gecıyor ufak motorlara benzıyor seklı sılındır gıbı boyle bı parca bulabılrmıyız
2001 clio symboll 1.4 8 valf rolanti motoru lazım fiyat alabilirmiyim
dostum elinde şunlar varmı fiyatlarını verebilirmisin?
araç:reno 11 flash
-kapı kilitinin motoru -yan marşpiyel (flash S te olandan) -arka bagaj camının üstüne takılan spoiler(buda flash S te olandan) -arka bagaj kapağını kaldıran pistonlar -flash S ön far ve ön ızgara
elinde bunların ''0'' ı varmı dostum varsa fiyatını öğrenebilirmiyim??
quote:
Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
-kapı kilitinin motoru -yan marşpiyel (flash S te olandan) -arka bagaj camının üstüne takılan spoiler(buda flash S te olandan) -arka bagaj kapağını kaldıran pistonlar -flash S ön far ve ön ızgara
yukarda anlaşıldığı gibi benim flash a flash S görünümü katarak daha sportif bir görünüm katmak istiyorum ama acaba buna araç muayenesinde birşey derler mi bir bilgisi olan varmı??
quote:
quote:
yukarda anlaşıldığı gibi benim flash a flash S görünümü katarak daha sportif bir görünüm katmak istiyorum ama acaba buna araç muayenesinde birşey derler mi bir bilgisi olan varmı??
İstersen muayene den sonra yaptır derim.2 yıl binersin.Çünkü kulagıma hoş şeyler gelmiyor.
Hala megane II orjinal kolçak elinize geçerse diye umutla haber bekliyorum sizlerden.Saygılar
OK
quote:
Orjinalden alıntı: red_power
Hala megane II orjinal kolçak elinize geçerse diye umutla haber bekliyorum sizlerden.Saygılar
R11 MLZ PEK KALMADI HOCAM BİRDE BİZ ÇIKMACIYIZ SIFIR OLARAK İSTERSENİZwww.renaultcikma.comda link verdik sıfır mlz satan arkadaşlara acenta onlar bizde sadece çıkma mevcut kangoo megane laguna ağırlıklı
quote:
MEGANE II HB 1,4 MEKANİK MOTOR ŞANZUMAN KOMPLE İÇ AKSAM GELDİ
renault megane ı coupe 2.0 cou mekanik kaporta 05447836668 03123964264
selam
renault 19- 99 model için sol cam kaldırma motoru (takım halinde galiba)
ve
scenic (2007) ön koltuk arası kolçak veya kutu...
fiyat alabilir miyim.
ikiside varsa makbule geçer...
reno 19 sol cam kaldırma sormuştum. Varsa var, yoksa yok yazarsanız boşuna beklememiş oluruz.
r19 mlz yok mlz listemiz ilk başta belirttiğimiz üzerewww.renayltcikma.com da saygılarımızla
önümüzdeki haftaya coupem geliyor inşallah parçanız sağlam gelir o zaman yardımcı oluruz
quote:
Orjinalden alıntı: gekren
megane coupe için ön farların arka kapağı varmı acaba?kavanoz kapağı gibi olan.
longas 4 silindir sıralı sistem lpg set komple 05447836668 03123964264