hocam 2005 megane II dci için iki parça soracağım 1.lastik basınç sensörü 2.kapıyı dışardan açma kolunun altındaki boşlukta küçük kapak gibi birşey bulunuyor. ondan var mıdır elinizde.renk siyah
1. için aracım gelecek 2.cisi var 05447836668 03123964264
quote:
Orjinalden alıntı: NightWalker
hocam 2005 megane II dci için iki parça soracağım 1.lastik basınç sensörü 2.kapıyı dışardan açma kolunun altındaki boşlukta küçük kapak gibi birşey bulunuyor. ondan var mıdır elinizde.renk siyah
fiyatlar ne hocam? trabzona yolama imkanınız var mı? pm den ulaşabilirsiniz isterseniz.
2001 clio hb 1.4 rxt sağ sol ön far lazım mercekli olanlardan ne kadardır acaba?
MAALESEF FAR KALMADI GEELDE ARAÇLA ÖNDEN HASARLI OLDUĞUNUDAN ZATEN PEK OLMUYOR AMA OLANIDA SATILDI
quote:
Orjinalden alıntı: TeTiK2003
2001 clio hb 1.4 rxt sağ sol ön far lazım mercekli olanlardan ne kadardır acaba?
benim 2005 megane için cıkma mercekli far bulma şansımız varmıdır? araca xenon takacagım mercekli far alıp orjinal xenonlu megane gibi gözükmesini istiyorum.
tşk
DÜZ VAR MAALESEF GENELDE O TÜRLER YA KAZADA KIRILIYOR YADA SAHİBİ SÖKÜP ALI YOR BİZDE PEK ÇIKMIYOR SAYGILARIMIZLA
quote:
Orjinalden alıntı: renaultçıkma
DÜZ VAR MAALESEF GENELDE O TÜRLER YA KAZADA KIRILIYOR YADA SAHİBİ SÖKÜP ALI YOR BİZDE PEK ÇIKMIYOR SAYGILARIMIZLA
teşekkür ederim yinede
hayırlı işler
ilginize teşekkür ederiz .
99 megane rxt sis farları lazım ne kadar hocam?
slm arkadasim elimde 95 model bir broadway var. bunun için bana 1. motor kaputu 2. sağ-sol far 3. sol sinyal 4. orta panjur 5. sol ön çamurluk lazım elininz de varsa fiyatalabilir miyim?
BROADWAY İLE İLGİLİ PARÇA SATIŞIMIZ MAALESEF YOK TUR. DAHA ÇOK KANGOO MEGANE LAGUNA AMA SİZİ PM DEN YÖNLENDİREYİM
quote:
Orjinalden alıntı: cnryhn
slm arkadasim elimde 95 model bir broadway var. bunun için bana 1. motor kaputu 2. sağ-sol far 3. sol sinyal 4. orta panjur 5. sol ön çamurluk lazım elininz de varsa fiyatalabilir miyim?
MEGANE II CD ÇALAR ARAYAN ARKADAŞ VARDI 05447836668-03123964264 DEN ULAŞABİLİR
arkadaş sana işimiz düştü
bizim kangunu tavan lambasını kırdım onu nasıl değiştircez ucuz yollu bişey yapabilrmisn fiyat çek uygun olursa gelilim ben ankarada yım ona göre
SLM KIREI KARDEŞ TAVAN LAMBAM KALMADI ACELEN YOKSA GELECEK ARAÇLARIM VAR O ZAMAN AYRDIMCI OLALIM
quote:
Orjinalden alıntı: kirei
arkadaş sana işimiz düştü
bizim kangunu tavan lambasını kırdım onu nasıl değiştircez ucuz yollu bişey yapabilrmisn fiyat çek uygun olursa gelilim ben ankarada yım ona göre