megane 1.6 için klima bulabilir miyiz takım halinde?
manager klima kompressör var mı? yoksada canın sağolsun bir tane aldım poss dedi bozuldu gerçi çıkmadan bulmuştum hurdacı arkadaş verdi ücretsiz ama arızalı çıktı birde manager yada brodway rni direksiyon simi varmı aynı sanırım 3 kollu direksiyon simidi
kolay gelsin bol kazanç seninle olsun..
1,616v 1,68v ??
quote:
Orjinalden alıntı: gekren
megane 1.6 için klima bulabilir miyiz takım halinde?
quote:
Orjinalden alıntı: kirei
quote:
Orjinalden alıntı: renaultçıkma
üsteki evrak bölümü değilmi aslında yanlış anlama ama buradan satış pazarlık doğru değil pm den fiyat atarım
resimdeki arabanın üstündeki tam ismi getiremedim yine pm at bilgilendir
şoför üstü değil yani yanlarda bulunan mı
quote:
yanlarda bulunan
HMMM MAALESEF HOCAM ŞU ANA KADAR HİÇ BİR ARACIMIZDA ÇIKMADI ONLARDAN İLK BAŞLARDA ÖNDEKİNİ ANLADIM AMA SON ANDA FARKETTİM KUSURA BAKMA ONDAN DA YOK MAALESEF
quote:
quote:
yanlarda bulunan
KUSURA BAKMA KARDEŞ DERDİNE DERMAN OLAMADIK BANA BİR KAÇ GÜN MÜSAADE ET HANGİ ARKADAŞDA VARSA ARAŞTIRAYIM SENİ ONA YÖNLEDİREYİM
quote:
quote:
yanlarda bulunan
quote:
KUSURA BAKMA KARDEŞ DERDİNE DERMAN OLAMADIK BANA BİR KAÇ GÜN MÜSAADE ET HANGİ ARKADAŞDA VARSA ARAŞTIRAYIM SENİ ONA YÖNLEDİREYİM
quote:
quote:
yanlarda bulunan
tamam önemli değil sizsin bilgilendirmeniz doğrulutsunda alıyım
renault hb 2004 1.2 16 v bagaj üzerindeki stop lambası nereden bulurum fiyat nedir ?
2004 kango 5 kapı direklerden kesme full tavan lazım önceden kazasız ve boyasız yani temiz olacak varmı elinizde varsa ne kadar
bu tarzmı
quote:
Orjinalden alıntı: kıyakoto
2004 kango 5 kapı direklerden kesme full tavan lazım önceden kazasız ve boyasız yani temiz olacak varmı elinizde varsa ne kadar
quote:
Orjinalden alıntı: kıyakoto
BU TARZSA BUNU YENİ VERDİK HOCAM
bir de şunu eklemek istiyorum hurdaya düşen araçta mutlaka az da olsa hata oluyor bunlarda ufak tefek rutuşlarla hallediliyor
KANGOO 1,5DCİ KOMPLE MOTOR MEGANE II 1,5DCİ KOMPLE MOTOR
bana 1997 model rn broadway sağ iki kapı ve marşpiyel lazım fiyat olarak bilgilendiriseniz sevinirim.
reno clio 1 için sağ ön kapı üzerindeki parçalarla birlikte sağ çamurluk varsa marşbel var sağ gene alternatör şanzıman takozu ve konsol lazım hangi parçalar varsa elinizde yazarsanız sevinirim
ARAÇ MODEL HB SEDAN ? 05447836668 03123964264
quote:
Orjinalden alıntı: ktorun06
reno clio 1 için sağ ön kapı üzerindeki parçalarla birlikte sağ çamurluk varsa marşbel var sağ gene alternatör şanzıman takozu ve konsol lazım hangi parçalar varsa elinizde yazarsanız sevinirim