Şimdi Ara

Renault SAFRANE #FAN KLÜP# (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
9
Favori
95.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @eggy13 mareayı satıp safrane mı aldın yoksa
  • muthıs bır araba
  • 1994 yılından beri safrane hastasıyım,ancak daha yeni sahip olabildim,fakat bir çok özelliği var kullanamıyorum.Elinde kullanım ve özellikleri ile ilgili kitap,kılavuz vs.bulunan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.Ayrıca üye olmak isterim.saygılarımla...
  • ARACIM 1994 MODEL SAFRANE RT.Sİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuksel64

1994 yılından beri safrane hastasıyım,ancak daha yeni sahip olabildim,fakat bir çok özelliği var kullanamıyorum.Elinde kullanım ve özellikleri ile ilgili kitap,kılavuz vs.bulunan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.Ayrıca üye olmak isterim.saygılarımla...

elimde kullanım kılavuzu yok ama, merak ettiklerini sorarsan, bilgim dahilinde cevaplayabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: yuksel64

1994 yılından beri safrane hastasıyım,ancak daha yeni sahip olabildim,fakat bir çok özelliği var kullanamıyorum.Elinde kullanım ve özellikleri ile ilgili kitap,kılavuz vs.bulunan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.Ayrıca üye olmak isterim.saygılarımla...

elimde kullanım kılavuzu yok ama, merak ettiklerini sorarsan, bilgim dahilinde cevaplayabilirim

Eğer elinizde referans numarası varsa kulanım kılavuzunu da bulabiliriz. Aslında bir tane edinip kitaplığımd saklamayı çok istiyorum.

• safrane cı arkadaşlar istedikleri gerekli bilgileri buradan bulabilirler safrane kullanan arkadaşlar isimlerini yazabilirim gerçi bu 3.0 motorluk aracıda pek kullanan çıkmaz sanıyorum forumda
  • lagunam var safranem yok ama safraneyi seviyorum benide üye yapabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi range_murat -- 4 Mart 2008; 12:24:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: range_murat

lagunam var safranem yok ama safraneyi seviyorum benide üye yapabilirmiyiz?

ekledim kardeşim
  • teşekkürler
  • bizde 2.5 otomatik vites makyajlı safran wardı araba deil sanki uçak
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

bizde 2.5 otomatik vites makyajlı safran wardı araba deil sanki uçak

• Beni de ekleyin.
  • arkadaslar benide ekleyin... bizde walla bu aracin her turlusunu kullandik su anda da 2001 Model 2.5 versiyonu var muhtesem arac...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KerberosX

arkadaslar benide ekleyin... bizde walla bu aracin her turlusunu kullandik su anda da 2001 Model 2.5 versiyonu var muhtesem arac...

ekledim kardeş
  • Tüm SAFRANE kullanıcılarının MÜBAREK MEVLÜD KANDİLİNİ KUTLARIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Tüm SAFRANE kullanıcılarının MÜBAREK MEVLÜD KANDİLİNİ KUTLARIM

Gözden kaçmış....teşekkürler...senin de geçmiş kanilin mübarek olsun...

GÜNCEL
  • BENİDE EKLEYİN BURAYA OLUR MU CÜNKÜ BENDE HEM BİR SAFRANE HASTASI HEMDE KULLNICISIYIM COK GÜSEL ARABA BEA BEN SAFRANE 2.0 Vİ RT KULLNIYORUM
  • hoşgeldiniz dostlar
  • arkadaslar benide ekleyin safrane delisiyim. su anda 1990 renault 25 gts kullanıyorum. yeterli parayı bulunca veya takas kabul edene rastlarsan ilk işim bir dafrane sahibi olmak. tüm safrane cılara hayırlı kasasız belasız sürüşler diliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.