Şimdi Ara

Renault SAFRANE #FAN KLÜP# (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
265
Cevap
9
Favori
95.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogagun

arkadaslar oncelikle hepinize selamlarımı iletiyorum ve bir kac sey sormak istiyorum ben yeni safrane 2.5 aldım full vitesin yanında kücük bir dugme var o ne icin acaba bide direksiyondaki 2 dugme biraz silinmiste üstü tesekkurler...

Alıntıları Göster
    bugun bi arkadasın safane nına bindim.hayran kaldım.kaliteyi ucuza alırız ama yedek parçası nasıl bulunur osorun.helekı küçük illerdeysen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volyas

bugun bi arkadasın safane nına bindim.hayran kaldım.kaliteyi ucuza alırız ama yedek parçası nasıl bulunur osorun.helekı küçük illerdeysen.

Alıntıları Göster
    safrene almak mantıklı ucuz\kalite\donanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emrebjk500

parça zor bulunuyor..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emrebjk500

parça zor bulunuyor..

Alıntıları Göster
    concorde'da bindik 8 sene taş gibi arabaydı 260000km de sattık servis bakımlıydı, öyle temiz bir safrane bulsam yeni kasa ne güzel olur yaa temizlerin de fiyatı çok parça sorunu concorde'da da vardı... off yaa ne güzel araba bunlar yaa allah hiçbir safrane'a kaza bela vermesin nazardan korusun yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: carti_06

ben zavoli marka lpg taktırdım şu andada çok iyi yakıtt ta 410yeni kuruştan 245 yeni kuruşa düştü ve herangi bir kesmee veya tekleme yapmıyo ama her kesde takamıyoo oda ayrıı bi konuu
    mrb arkadaşlar
    3 gündür safranecıyım.
    stefanelli sıralı lpg yi accenta taktırmıştım.
    şimdi safrane a taktırmayı düşünüyorum.
    aramızda bu deneyimi yaşayan var mı??
    veya tavsiyelerinizi alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalber

mrb arkadaşlar
    3 gündür safranecıyım.
    stefanelli sıralı lpg yi accenta taktırmıştım.
    şimdi safrane a taktırmayı düşünüyorum.
    aramızda bu deneyimi yaşayan var mı??
    veya tavsiyelerinizi alabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    bir sürü safrane resmi vardı

silindi mi

yoksa başka bi başlık altında mıydı

@kalber

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsilat makbuzu -- 4 Şubat 2009; 11:39:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

bir sürü safrane resmi vardı

silindi mi

yoksa başka bi başlık altında mıydı

@kalber

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

Alıntıları Göster
    teşekkür derim,
    başımı ağrıtcak gibi duruyor biraz.
    alt debriyaj merkezi tamir görmüş dediler ama şuan debriyaj hemen hemen hiç yok..
    ucuz yedek parça hakkında bilgisi olan var mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: kalber

teşekkür derim,
    başımı ağrıtcak gibi duruyor biraz.
    alt debriyaj merkezi tamir görmüş dediler ama şuan debriyaj hemen hemen hiç yok..
    ucuz yedek parça hakkında bilgisi olan var mı??

Alıntıları Göster
    ahh renault ah

bu arabadaki kaliteyi o dönemlerde mercedese kafa tutan donanım zenginliğini güzel bi sedan tasarımla birleştirip güncel vel satis yerine piyasaya sürseydi belki de şimdi en prestijli markalar arasındaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

yeni arkdaşları ekledim hoşgeldiniz artık bu sayfa sizin sayfanız parça konusunda büyük yardımı dokunacaktır

Alıntıları Göster
    SELaMuN aLeYkUm ArKdasLar///////////// bizDe r19 eUr0pA vaR 0Nu SatIp YeRiNe 96 SAFRANE2.0 RX aLmAyI dUSunUyOZ oZeL RENaULt sErVisInin ArAbASi adAm FrANSaDan ozEL kurs ALDi siZcE hIc bI s0runu Y0kk ArACIN 11.000 YTL ///////////Y0rUMuNUzu bEkLiY0Rum

/////////ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN////////ALLAHA EMANET OLUN//////
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

yeni arkdaşları ekledim hoşgeldiniz artık bu sayfa sizin sayfanız parça konusunda büyük yardımı dokunacaktır

Alıntıları Göster
    arkadaslar safrane konusunda manule vs arayanlarwww.renault25.cz diye bir site var oraya üye olup manuleller bölümüne girerseniz safrane reno 25 ve diğer bazı renault modellerinin manulellerini bulabilirsiniz.safrane manueli fransız ca ama ben indirdim pek anlayamadım.

bu arada hala reno 25 kullanıyorum bir türlü safrane a kavusamadım.takas etmeyi düşünen varsa yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: çorumlushrek

Selam safrane temiz arabadır güzel arabadır bende severim ama bi defasında adam 160 vurmadan motoru yakmış başka birisi de arabayla 185 basmış temiz araba ama çok pahalı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: çorumlushrek

Selam safrane temiz arabadır güzel arabadır bende severim ama bi defasında adam 160 vurmadan motoru yakmış başka birisi de arabayla 185 basmış temiz araba ama çok pahalı

tamamen bakımsızlıktan... aracın sadece yağına suyuna bakmakla olmuyo bu işler safrane'ı safrane'dan anlayan eski renault cotech'leri var, onları bulup göstermek gerek

cotech: renault servislerinin sürekli eğitime aldığı, tüm araçların her taraflarını adı gibi bilen kişiler, bordo bereli gibi bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

ahh renault ah

bu arabadaki kaliteyi o dönemlerde mercedese kafa tutan donanım zenginliğini güzel bi sedan tasarımla birleştirip güncel vel satis yerine piyasaya sürseydi belki de şimdi en prestijli markalar arasındaydı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı

ahh renault ah

• quote:

Orijinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı

ahh renault ah

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim yerim laguna cıların yeri ama siz safrane cilere bir sorum var kabul ederseniz arakdaşlar 2001 laguna 2.0 16V RXT sahibiyim aslen ankaralayım ama işim nedeniyle hatayda yaşıyorum bu yüzden 20 güne bir ankara istanbul izmir hatay arası sürekli gidip geliyorum lagunam hala taş gibi ama kardeşime verdim onun yerine safrane 2.5 rxt düşünüyorum fakat hiç bir fikirim yok safrane larla ilgili hem lagunadan daha iyi gider uzun yolda hem daha bi cazibeli duruyor bu yüzden siz safrane kullanan arkadaşlardan tavsiyelerinizi yardımlarınızı bekliyorum düşünüyümmü yoksa gene bi lagunamı aramaya başlayımherkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar koltugun yanı el frenın yanındakı her ıkı koltukta olan tuslar ne iişe yarıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontba

arkadaslar benide ekleyin safrane delisiyim. su anda 1990 renault 25 gts kullanıyorum. yeterli parayı bulunca veya takas kabul edene rastlarsan ilk işim bir dafrane sahibi olmak. tüm safrane cılara hayırlı kasasız belasız sürüşler diliyorum

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar. yeni bir tane aldım ama el kitabım yok kim yardımcı olabilir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybel

arkadaşlar koltugun yanı el frenın yanındakı her ıkı koltukta olan tuslar ne iişe yarıyor acaba ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maybel

Oturuş pozisyonuna göre rahat edebileceğin şekilde, koltuklardaki hava yastıklarını şişrip söndürmene yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir_ank

arkadaşlar benim yerim laguna cıların yeri ama siz safrane cilere bir sorum var kabul ederseniz arakdaşlar 2001 laguna 2.0 16V RXT sahibiyim aslen ankaralayım ama işim nedeniyle hatayda yaşıyorum bu yüzden 20 güne bir ankara istanbul izmir hatay arası sürekli gidip geliyorum lagunam hala taş gibi ama kardeşime verdim onun yerine safrane 2.5 rxt düşünüyorum fakat hiç bir fikirim yok safrane larla ilgili hem lagunadan daha iyi gider uzun yolda hem daha bi cazibeli duruyor bu yüzden siz safrane kullanan arkadaşlardan tavsiyelerinizi yardımlarınızı bekliyorum düşünüyümmü yoksa gene bi lagunamı aramaya başlayımherkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: demir_ank

Uzun yolda Laguna'dan daha konforludur ancak, 2.5 motor sağlam yakıt tüketir

• quote:

Orijinalden alıntı: sendromm

selam arkadaşlar. yeni bir tane aldım ama el kitabım yok kim yardımcı olabilir acaba

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sendromm

bende kitapçıgı var türkçe de arabamda duruyo sanırım 2/3 dilde var herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: salo74

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: salo74

quote:

arkadaşım bende kitapçık yok; toplam kaç sayfa bilmiyorum ama, elinden bu tip işler geliyorsa, sacanner ile tarayıp, pdf formatında upload etmen mümkün mü? Kitapçık konusunda çok talep var

• quote:

Orijinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: salo74

quote:

arkadaşım bende kitapçık yok; toplam kaç sayfa bilmiyorum ama, elinden bu tip işler geliyorsa, sacanner ile tarayıp, pdf formatında upload etmen mümkün mü? Kitapçık konusunda çok talep var

Alıntıları Göster
    Selam millet
    Yaklaşık 5 yıldır Safrane rt 2.0 135bg 1994 model kullanıyoruz, araba olarak binen herkesin de dediği gibi ben böle bir araca binmedim diyorsun, ama Safrane'a bakmak zor iş masraflı araba.
    Şu anda da satılık ama babamın kıyıpta satabileceğine inanmıyorum
    http://www.sahibinden.com/safrane_rt_2_0_-_135_bg-13WQQaXQQ14707650WQQpXQQdisplayitem
    Sonuçta bu araca hayranız

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.