Şimdi Ara

Renault SAFRANE #FAN KLÜP# (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
265
Cevap
9
Favori
95.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turxboy

Selam millet
    Yaklaşık 5 yıldır Safrane rt 2.0 135bg 1994 model kullanıyoruz, araba olarak binen herkesin de dediği gibi ben böle bir araca binmedim diyorsun, ama Safrane'a bakmak zor iş masraflı araba.
    Şu anda da satılık ama babamın kıyıpta satabileceğine inanmıyorum
    http://www.sahibinden.com/safrane_rt_2_0_-_135_bg-13WQQaXQQ14707650WQQpXQQdisplayitem
    Sonuçta bu araca hayranız

Alıntıları Göster
    merhaba safrancı dostlarım 95 model 2.5 safrane dizel sahibiyim mükemmel bir araba

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus710

merhaba safrancı dostlarım 95 model 2.5 safrane dizel sahibiyim mükemmel bir araba

Alıntıları Göster
    en sonunda safrane ıma kavustum arkadaslar 97 model 2.0 rxe aldım 16 valve 138 beygir.biraz bakımsız kullanılmıs eksikleri var ama yavas yavas tamamlıyorum.elinde kullanım kitapcıgı olan arkadas varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontba

en sonunda safrane ıma kavustum arkadaslar 97 model 2.0 rxe aldım 16 valve 138 beygir.biraz bakımsız kullanılmıs eksikleri var ama yavas yavas tamamlıyorum.elinde kullanım kitapcıgı olan arkadas varmı acaba

Alıntıları Göster
    nolmuş kimseler uğramıyor mu buraya yaaww
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustainci

nolmuş kimseler uğramıyor mu buraya yaaww

Alıntıları Göster
    selamlar,

2.0 rxe'nin şehir içinde yakıt tüketimi nasıl. bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serinkan

selamlar,

2.0 rxe'nin şehir içinde yakıt tüketimi nasıl. bilgi verirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    safrane eski kasası değil ama 1998 model olanın yani makyajlı kasanın hayranıyım burda var bitane siyah renk pırıl pırıl fabrikadan çıkmış gibi adam öyle özenli temiz kullanmış içi dışı gören aşık oluyor o derece şık bir araba safrane binmek isterdim mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyLatte

safrane eski kasası değil ama 1998 model olanın yani makyajlı kasanın hayranıyım burda var bitane siyah renk pırıl pırıl fabrikadan çıkmış gibi adam öyle özenli temiz kullanmış içi dışı gören aşık oluyor o derece şık bir araba safrane binmek isterdim mesela

Alıntıları Göster
    Benide eklermisiniz.Parça sorunları olan arasın 0505 4884323 ayrıca sağlam otomatik şanzıman ustasınıda buldum.Ankarada uygun parçacısını da :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lazooli

Benide eklermisiniz.Parça sorunları olan arasın 0505 4884323 ayrıca sağlam otomatik şanzıman ustasınıda buldum.Ankarada uygun parçacısını da :D

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE ÖZELLİKLERİ İLE TEK OLAN GÜMRÜK GİRİŞLİ BİR SAFRANE 2.5 İNİTALİA PARİS MODELİ ARABAM VAR YANLIZ BİR SORUNUM VAR YAKLAŞIK 9 AY ÖNCE AKİS KESTİM AKİSCİNİN TAVSİYESİ İLE AKİSLERİ LAGUNA AKİSLERİNE ÇEVİRDİM FAKAT 3 AYDA BİR MUTLAKA AKİS KÖRÜKLERİ PATLIYOR VE SÜREKLİ YOLDA KALIYORUM ALLAHTAN ARABAM KASKOLU BİRDE BU AKİS KONUSUNDA YARDIMCI OLACAK KİMSE VAR MI EĞER YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM AYRICA HAYIRLI KANDİLLER

• quote:

Orijinalden alıntı: TOROS_CLK_500_SEL

ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE ÖZELLİKLERİ İLE TEK OLAN GÜMRÜK GİRİŞLİ BİR SAFRANE 2.5 İNİTALİA PARİS MODELİ ARABAM VAR YANLIZ BİR SORUNUM VAR YAKLAŞIK 9 AY ÖNCE AKİS KESTİM AKİSCİNİN TAVSİYESİ İLE AKİSLERİ LAGUNA AKİSLERİNE ÇEVİRDİM FAKAT 3 AYDA BİR MUTLAKA AKİS KÖRÜKLERİ PATLIYOR VE SÜREKLİ YOLDA KALIYORUM ALLAHTAN ARABAM KASKOLU BİRDE BU AKİS KONUSUNDA YARDIMCI OLACAK KİMSE VAR MI EĞER YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM AYRICA HAYIRLI KANDİLLER

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhabalar. müsadeniz olursa siz değerli üstadlarıma bir sorum olacaktı. benim 1997 model, siyah, servis bakımlı, değişeni olmayan 2.0 rxe safranım var. yeni aldım yaklaşık bir ay oldu. elimde kullanma klavuzum olmasına rağmen bir türlü elektrikli koltukları hafızasına aldıramadım. bu bağlamda yapmam gerekenleri bana anlatacak siz değerli dostlarımdan yardımlarınızı esirgememenizi rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_avci

arkadaşlar merhabalar. müsadeniz olursa siz değerli üstadlarıma bir sorum olacaktı. benim 1997 model, siyah, servis bakımlı, değişeni olmayan 2.0 rxe safranım var. yeni aldım yaklaşık bir ay oldu. elimde kullanma klavuzum olmasına rağmen bir türlü elektrikli koltukları hafızasına aldıramadım. bu bağlamda yapmam gerekenleri bana anlatacak siz değerli dostlarımdan yardımlarınızı esirgememenizi rica ediyorum.

Alıntıları Göster
    aşırı temiz ve güzel klometreside düşük nasıl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-safrane-2-sahibinden-1998-model-orjinal-140-000km-de-piril-piril-safrane-30296104/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: turxboy

Selam millet
    Yaklaşık 5 yıldır Safrane rt 2.0 135bg 1994 model kullanıyoruz, araba olarak binen herkesin de dediği gibi ben böle bir araca binmedim diyorsun, ama Safrane'a bakmak zor iş masraflı araba.
    Şu anda da satılık ama babamın kıyıpta satabileceğine inanmıyorum
    http://www.sahibinden.com/safrane_rt_2_0_-_135_bg-13WQQaXQQ14707650WQQpXQQdisplayitem
    Sonuçta bu araca hayranız

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar ben de reno safrane var satılık ilgililere duyurulur cok temiz ve orjınal bir arac tır 2500 motor cok memnun ama ev aldıgın icin aracı satmak zorunda kallıyırum

• quote:

Orijinalden alıntı: salo74

quote:

Orjinalden alıntı: sendromm

selam arkadaşlar. yeni bir tane aldım ama el kitabım yok kim yardımcı olabilir acaba

bende kitapçıgı var türkçe de arabamda duruyo sanırım 2/3 dilde var herhalde

dostum fotokopisini ücreti karşılığı gönderebilir misin?
    selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmbardakci

quote:

Orijinalden alıntı: salo74

quote:

Orjinalden alıntı: sendromm

selam arkadaşlar. yeni bir tane aldım ama el kitabım yok kim yardımcı olabilir acaba

bende kitapçıgı var türkçe de arabamda duruyo sanırım 2/3 dilde var herhalde

dostum fotokopisini ücreti karşılığı gönderebilir misin?
    selamlar.

Alıntıları Göster
    Merhaba Safrane'cı arkadaşlar ben Renault model araba koleksiyoncusuyum,elimde 1/18 ölçekte Renault Safrane modeli var tam Safrane hastalarına göre ilgilenenlere duyurulur.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-maket-die-cast-model-die-cast-model-renault-safrane-1-18-tr-de-ilk-34869390/detay?

• quote:

beni arasan yardımcı olurum.05054884323.benimde aks sorunum oldu
  • quote:

quote:

beni arasan yardımcı olurum.05054884323.benimde aks sorunum oldu

Alıntıları Göster
    walla o initiale paris' e uyacak parcalari bulmak cok zor burda. turkiyede o aractan bi 6 7 tane olacak hepside Renault'un Turkiyedeki mudurlerine gonderilmis. bi tanesini ben alacaktim yedek parcada aglatir dediler. dedikleri kadarda var aslinda. Ben Oyak Renault fabrikasinin genel mudurunun son makam araci olan Safrane'i aldim 2.5 olan versiyon parca gibi derdim de yok en fazla parcayi back-order yaptiriyoruz 15 gune geliyor. Bu arada beni de uye yapabilirsiniz klube :D

• quote:

Orijinalden alıntı: KerberosX

walla o initiale paris' e uyacak parcalari bulmak cok zor burda. turkiyede o aractan bi 6 7 tane olacak hepside Renault'un Turkiyedeki mudurlerine gonderilmis. bi tanesini ben alacaktim yedek parcada aglatir dediler. dedikleri kadarda var aslinda. Ben Oyak Renault fabrikasinin genel mudurunun son makam araci olan Safrane'i aldim 2.5 olan versiyon parca gibi derdim de yok en fazla parcayi back-order yaptiriyoruz 15 gune geliyor. Bu arada beni de uye yapabilirsiniz klube :D

Alıntıları Göster
    S.a. Trabzon'da hurdaya ayrılan bir safrane buldum 2 kasa 2,0 otomatik.Çıkma parça lazım olan arkadaşlar 05324734874 nolu telefondan Yılmaz bey ile görüşebilir.Saygılarımla.2

• quote:

S.a. Trabzon'da hurdaya ayrılan bir safrane buldum 2 kasa 2,0 otomatik.Çıkma parça lazım olan arkadaşlar 05324734874 nolu telefondan Yılmaz bey ile görüşebilir.Saygılarımla.2

Alıntıları Göster
     Renault SAFRANE #FAN KLÜP#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 12 Şubat 2011; 0:24:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus710

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Alıntıları Göster
    Merhabalar bende 97 2.0 rxe düşünüyorum fakat yakıt konusunda düşünceliyim km/lt oranlarını verebilirimisiniz ortalama...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyas

Merhabalar bende 97 2.0 rxe düşünüyorum fakat yakıt konusunda düşünceliyim km/lt oranlarını verebilirimisiniz ortalama...

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.