hocam latitute ile ilgili duyduğunuz olumlu veya olumsuz şeyler varmı.şimdiden teşekkürler
Garantisi dolan araçlar sıklıkla servise geliyorlar mı?
O zaman mesajım bulunsun Lazım olduğunda sorarım
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
hocam şu symbol tirigeri tam öğrenirsen çok memnun ollurum ya ben uzun yola çıkıcam bayram için 4000 km kadar
75.000 km mi yoksa 60.000 km
Clioların 55 bin bakımlarında falan trigerlerini değiştiriyoruz.Adamlar 75 bin demiş,azımsanmayacak fark var arada.Not alayım pazartesi sorarım ustaya.(sonra kulaklarım çınlamasın)
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
hocam latitute ile ilgili duyduğunuz olumlu veya olumsuz şeyler varmı.şimdiden teşekkürler
hiç bir bilgim yok malesef,şimdi bir şey desem seni yanıltmış olurum.hiç görmedim serviste.
@time_keeper
genellikle garantili araçlar geliyor.garantisi dolan araçlarda genellikle şirket,belediye,rent a car araçları oluyor. serviste tanıdığı olanlar ve de yetkili servis takıntısı olanlar getiriyor yaşı büyük arabaları.
quote:
Orijinalden alıntı: cesmuru
O zaman mesajım bulunsun Lazım olduğunda sorarım
bekleriz
megane 2 Egsozları kaç yılda bir ya da kaç kmde bir değiştirilmeli? 125binde aracım var masraftan kaçmadan neleri değiştirmeliyim ki araç bana 5 sene sorunsuz hizmet versin?
Bu iki sorunun cevabını verirsen staj notun 100 olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: caner4141
quote:
hiç bir bilgim yok malesef,şimdi bir şey desem seni yanıltmış olurum.hiç görmedim serviste.
@time_keeper
genellikle garantili araçlar geliyor.garantisi dolan araçlarda genellikle şirket,belediye,rent a car araçları oluyor. serviste tanıdığı olanlar ve de yetkili servis takıntısı olanlar getiriyor yaşı büyük arabaları.
Megane 1 ler geliyor mu mesela? Gelme sebebi en çok hangi sorun?
arkadaşım 2004 kangoonun tümseklerde ön takımlardan lakır lukur sesler geliyor nereden geliyor bu ses ?bir arkadaş arabaya bindiğinde rotlardanda ses geliyor dedi.. alakası var mı?
reno clio klimaları neden hiç soğutmuyor.performansları neden zayıf 2006 model clio
2005 model renault traffic ticarimiz var, dün muayene için tüvtürk'e gittim ve araç geçmedi sebebi ise motor seri nosunu okuyamamış arkadaş! ki hersene okuyodu bu sene okuyamadı, bunların motor seri nosu nerde yazıyor merak ettim? eğer üstü pislenmişse temizliyeyim
Megane II benzililerde en çok hangi sorunlarla karşılaşılıyor.
Güzel konu olmuş teşekkürler.
faydalı bir konu takipteyim
@caner4141
Teşekürler cevap için faydalı bir konu oldu
quote:
Orijinalden alıntı: caner4141
quote:
@time_keeper
Burda benden bahsetmiş arkadaş.
Sorması ayıp olmasın ama hangi serviste staj görüyorsunuz. Özelden de yazabilirsiniz. Ben sürekli yetkili servise götürdüğüm için tanışmak isterim.
Bu arada arabam 2006 model Dacia Logan 1.5 DCI.
quote:
Orijinalden alıntı: cemil27
2005 model renault traffic ticarimiz var, dün muayene için tüvtürk'e gittim ve araç geçmedi sebebi ise motor seri nosunu okuyamamış arkadaş! ki hersene okuyodu bu sene okuyamadı, bunların motor seri nosu nerde yazıyor merak ettim? eğer üstü pislenmişse temizliyeyim
Motor nosu okunamayınca hafif kusur olarak geçiyor. Neden geçirmemişler. Benim TÜVTURK raporu yanımda. Kusurlar belirtilmiş. Madde numarası ile yazıyorum.
Motor no: Okunamıyor. Hafif Kusur 5c
Ve muayeneden geçti.
O zaman ben de bir soru sorayım. Malum dacialar duster hariç hep 70bg dizel olarak satılıyor. Eskiden 85likleri de ardı ama clio satılmaz diye kaldırdılar diye biliyorum. Bunları 85bg'e sadece yazılımla çıkartabilirmiyiz? Turbo basıncını yükseltmek zarar verirmi? Yoksa turbonun değişmesi mi gerekir. Bize toplamda kaça patlar. Yakıt ve çekiş ne kadar değişir. Çok fazla oldu galiba
Bir tane soruda ben sormuş olayım yeni kasa kangoo koltuklu camlı 1.5 105hp ve 85hp ne sıkıntıları var bu araçların fren balata sesi, motor sorunları vs nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42 Motor nosu okunamayınca hafif kusur olarak geçiyor. Neden geçirmemişler. Benim TÜVTURK raporu yanımda. Kusurlar belirtilmiş. Madde numarası ile yazıyorum.