Şimdi Ara

Renault severler bana fikir verirmisiniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim şöyle bir sorunum var.....

Allah nasip kısmet ederse 6 ay sonra meslek hayatıma başlıyorum.ve yıllardır yaşattığım olan araba sahibi olma hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.uzun zamandır arabalar konusunda araştırma yapıyorum.ve ayırabileceğim bütçeyi hesaplıyorum.sonuç olarak 20-25 bin tl ye kadar kredi çekip 2. el bir araç alabileceğim kanaatine vardım.ve araba olarak en iyi tercihin renaulttan yana olacağını gördüm.araştırmalarımdan şöyle bir fikir edindim "renault megane marka araç uzun ömürlü ve kalitesinden ödün vermeyen bir araç,evet alırsam bunu almalıyım"

şimdi size soruyorum arkadaşlar.tecrübeleriniz yanında benim araştırmalarımın hiç bir anlamı yok elbet.çünkü benim araba tecrübem yok. çok iyi anlamam arabalardan. sadece internetten yazılan çizilenleri okurum araştırırım bir fikir edinirim.

bana fikir verin arkadaşlar.gerçekten megane almalımıyım ? neden almalıyım ? hangi serisini almalıyım ?

düşüncelerimi iyi anlatamadım farkındayım ama beni anladığınıza inanıyorum.

saygılar.

• Mesaj yazmıştım ama uçmuş gitmiş ne hikmetse ...
  • Megane II den den uzak dur derim ben, bi kere iç malzeme kalitesi çok kötü aracın heryerinden ses geliyor,

bence focus coralla bak. ama ne yaparsan yap megane II den uzak dur, forumda Megane II den şikayetçi olan bir çok arkadaş var forumda biraz araştırırsan kronik sorunlar hakkında bilgi edinirsin

quote:

Orijinalden alıntı: sahinerin

Merhaba arkadaşlar.

Allah nasip kısmet ederse 6 ay sonra meslek hayatıma başlıyorum.ve yıllardır yaşattığım olan araba sahibi olma hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.uzun zamandır arabalar konusunda araştırma yapıyorum.ve ayırabileceğim bütçeyi hesaplıyorum.sonuç olarak 20-25 bin tl ye kadar kredi çekip 2. el bir araç alabileceğim kanaatine vardım.ve araba olarak en iyi tercihin renaulttan yana olacağını gördüm.araştırmalarımdan şöyle bir fikir edindim "renault megane marka araç uzun ömürlü ve kalitesinden ödün vermeyen bir araç,evet alırsam bunu almalıyım"

şimdi size soruyorum arkadaşlar.tecrübeleriniz yanında benim araştırmalarımın hiç bir anlamı yok elbet.çünkü benim araba tecrübem yok. çok iyi anlamam arabalardan. sadece internetten yazılan çizilenleri okurum araştırırım bir fikir edinirim.

bana fikir verin arkadaşlar.gerçekten megane almalımıyım ? neden almalıyım ? hangi serisini almalıyım ?

saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinerin

Merhaba arkadaşlar.

saygılar.

25000TL bütçen varsa Clio 3 Faz 2 alabilirsin...

• kardeş sana samimiyetimle söylüyorum 2004 model full+full aracım var 2. el aldım 3 senedir kullanıyorum ilk sahibide temiz kullanmıştı donanım yönünden muhteşem bir araba yol tutuşu süper o kadar zorlamama rağmen hiç yoldan çıkmadı sert virajlarda araba yatmıyor bazı arkadaşlar arabanın içinde ses olduğunu söylüyor fakat aynı sınıftaki araçların hangisine binersen bin şu arabada hiç ses yok diyemezsin malum Türkiyemizin yolları...benim aracın ses yönünden hiç bir sıkıntım yok focus,corolla,honda hepsine bindim megane ses izalasyonu yönünden bu araçlardan kat kat üstün.benim memnun olmadığım yönleri kapı kolları soyuluyor bu vw arabalarındada var,kaportası biraz zayıf ama euro ncap tan 5 yıldız almış bir araç,birde renault araçlarının kronik sorunu ateşleme bobinleri aldığımda 4 ünü birden değiştirdim şu ana kadar bir sıkıntı olmadı inşallah bir dahada olmaz.benim aracım benzinli olmasına rağmen yakıtı çok iyi özellikle uzun yolda çok az yakıyor.yetkili servisler diğer markalara göre gayet uygun ama aracın parçaları pahalı bazı arkadaşlar şirket araçlarına binip yorum yapıyorlar onları kafaya takmayın ben size tavsiye ediyorum.son olarak bu araçların çoğu aksamı elektronik olduğu için eski renault arabaları gibi hor kullanılmaya gelmez o zaman sorunlar çıkabilir

• şuan bizdede megane 2 2006 full dynamique var. ancak akıllıca bi tercih yapmak istiyosan megane2 den uzak dur. her tarafı ayrı bir sorun . ben focus almanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallyman23

şuan bizdede megane 2 2006 full dynamique var. ancak akıllıca bi tercih yapmak istiyosan megane2 den uzak dur. her tarafı ayrı bir sorun . ben focus almanı öneririm

+ 99999999999999999

Doğru söze ne denirki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Megane al çünkü herkes öyle yapıyor. Burada astra focus corolla diye konuşurlar, almaya gelince herkes megane alır. Bu arabaların en çok satanı Türkiyede Megane'ın yarısı kadar satılmamıştır. Malzeme kalitesi falan laflarına çok takma Megane hiçbirinden geri kalmaz. Sınıfının en özellikli ve kaliteli aracıdır.
  • ne zaman sanayiye gitsem meganların sorunlarını görüyorum. silecek takılı kalmış oluyor, otomatik cam düğmeleri bozuluyor. En çok sanırım cam düğmelerinde sorunlar oluyor. Megane alacaksan bence full olanını alma .Elektroniğinde sorun var.Yıllarıdır üretilen bir araç hala sorunlar çıkarıyorsa bence renodan da uzak dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.