Şimdi Ara

RENAULT SPRİNG ALSAMMMMIIIII?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar renault spring almayı düşünüyorum. Araba 96 model. 6250 ytl olur en son dedi. Lpg var. 1400 motor. Lastikler ağustosta alınmış ve muayenesi 210 a kadar. Ön kapının dışını hafif çarpmış eğik var. Km ise 128 binde. Satarken çok sıkıntı çekersin diyorlar. Araba şu:

http://www.sahibinden.com/1996_model_temiz_springWQQaXQQ11563398WQQpXQQdisplayitem

Aslında ben ayağımı yerden kesecek bir araba arıyorum. İyi bir araba değil biliyorum. Konfor vs. bir şey yok. Ama bu fiyatlarda başka bir araba bulabilir miyim acaba.Bilmiyorum.
    Kararsızım ne yapacağım konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulözgür -- 23 Aralık 2008; 19:43:07 >

• 6 lira ver al
  • quote:

Orjinalden alıntı: kulözgür

Arkadaşlar renault spring almayı düşünüyorum. Araba 96 model. 6250 ytl olur en son dedi. Lpg var. 1400 motor. Lastikler ağustosta alınmış ve muayenesi 210 a kadar. Ön kapının dışını hafif çarpmış eğik var. Km ise 128 binde. Satarken çok sıkıntı çekersin diyorlar. Araba şu:

http://www.sahibinden.com/1996_model_temiz_springWQQaXQQ11563398WQQpXQQdisplayitem

Aslında ben ayağımı yerden kesecek bir araba arıyorum. İyi bir araba değil biliyorum. Konfor vs. bir şey yok. Ama bu fiyatlarda başka bir araba bulabilir miyim acaba.Bilmiyorum.
    Kararsızım ne yapacağım konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim.

6000-7000 arası 91-93 honda civic bulabilirsiniz. Hem klima hidrolik direksiyon gibi konfor elamanlarından yararlanırsınız hem de daha performanslı daha rahat bir arabaya binersiniz. 7 sene spring kullanmış biri olarak rahtalıkla diyebilirim ki 6 bin lira bu arabalar için çok çok fazla. Maalesef ikinci elde kolay satılır diye bu arabalar hep değerinin üzerinde paralara el değiştiriyor. Eğer arabayı alıp 3-4 sene binerim diyorsanız bence uzak durun, 1-2 daha borca girip motor teknolojisi daha iyi bir araç alabilirsiniz. Yok alıp 5-6 ay binip sonra hemen satarım diyorsanız da springten ziyade broadway almaya çalışın.

• 5-6 sene önce almıştım 1 yıl zor dayandım bu arabaya.Basarsın gitmez,yolda herkes sollayıp geçer,yanından bir ağır vasıta geçince uçacak gibi olur direksiyon hakimiyeti kalmaz.Tek iyi yönü parça ve servis yönünden biraz daha uygun olmasıdır kısacası ben de tavsiye etmem ama tercih meselesi ...
  • BEN 93 SEAT TOLEDO ALDIM 1 YIL BİNDİM LPG LİYDİ 1,8 16V 125 HP ÇOK MEMNUNDUM KONFOR SÜRAT NE ARARSAN VAR HEMDE SORUNSUZ BİR ARAÇTI , 2000 YTL KAR VERİLİNCE SATMAK ZORUNDA KALDIM BU DEVİRDE KİM KAR ETMİŞ ARABADAN ?? , ŞİMDİ POLO CLASSİC ALDIM ONDANDA MEMNUNUM , ŞİMDİ DİYORUMKİ İYİKİDE BROADWAY VEYA SPRİNG ALMAMIŞIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.