Şimdi Ara

Renault Symbol 1.2 Yıllık bakım ve LPG uygulaması SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tüm araçlarda oluyormuş ancak bende olmadı joy pakette normalde yol bilgisayarı yok bu sebeple etkilenmiyor, ben serviste varolan ancak akfif olmayan yol bilgisayarını açtırdığım için benzin göstergesi etkilenmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüp rahatlıktır. Gözünüz yakıt ortalamasında olmaz istediğiniz zaman gazlarsınız

Tüplü clio dan selamlar, kimse ölmesin

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Bu güzel bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam :)
    Şimdi daha iyi anladım bilgim yoktu

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Ne demek ben teşekkür ederim :)

• Bende mantalite bellidir. Çok yol yaptığım için, bir araç lpg ye uyumlu ise takılmayıp beklenmesi hata. Ben de tercihini atiker GOLD dan yana kullandım. Mükemmel bir kit
    Ayrıca tüm lpg kit ekipmanları belli bir km veya yıl ömrüne sahiptir. Tavsiye edilen değişim süreleri aşilirsa lpg kaynaklı arızalar ile karşılaşabilirsiniz.

Lpg nereden alınır? Tecrübe edilerek bir istasyon belirlenir, en ucuzundan denemeye başlanilir.

• Daha geniş zamanda inceleyeceğim konuyu kardeşim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Atiker gold 1500 lira civarıydı yanılmıyorsam bütçe sıkıntım olduğu için düşünmedim.

LPG yi petrol ofisinden alıyorum, şu an Tokatta en ucuz yerlerden biri. 2.22 litre fiyatı. Performans sıkıntısı yok, kalitesi belli burada yıllardır satış yapan petrol. Bakalım Aygaz grubu tavsiye edilmiyor katkı meselesi yüzünden galiba.

• Hayırlı olsun, simit tüp taktırmak mantıklı olmuş

• Midesizz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öyle oldu. Ciddi bir yer tasarrufu oluyor bagajda.

• Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    Bende de 2004 model clio 2 1.2 16v araç var. Yaklaşık 25.000 kmdir lpg ile kullanıyorum. Araç kendini benzinde gidiyor zannediyor ve göstergeden düşüyor fakat 250 kmde bir tekrar kendini sıfırlıyor ve doğru benzini gösteriyor. Uzun lafın kısası bu durum sorun teşkil etmiyor. Sadece yarım depodan az benzinle gezmemek gerektiğini biliyorum

• kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    Anladım. Benzin göstergesinin eksilmesi kötü umarım benzer sıkıntı olmaz bende. Yarım depo değil de çeyrek depo olmalı en az benzin pompasına zarar vermemek için.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ben komple tesisat ta değişiyor zannediyordum.
  • hayırlı olsun iyi ki lpg taktırdınız
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Renault Uğur oto yetkili satıcı ve servisi hocam bakımı yapan yer. Yakıt filtresi hariç hepsi değişti.

LPG ise elimiz mecbur. Elazığ'da 2.35 civarı doğuda 2.50 lira olan yerler var😄

romanya üretimi hocam ama motor bildiğimiz 1.2 clionun kaputunun içinde ne varsa aynısı symbolde de aynı.
    Symbol yönünden şanslı, Crv yönünden şansızım

Honda aynı bakıma sadece 1 litre yağ fazla olacak şekilde 700 lira istedi mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

romanya üretimi hocam ama motor bildiğimiz 1.2 clionun kaputunun içinde ne varsa aynısı symbolde de aynı.

Şanslısın aracın bakım maliyeti düşükmüş, polen filtresini ucuz yazan, her şeyi ucuz yazar.

değiştirme işçiliğine daha fazla yazmışlar 10 saniye sürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Atiker gold 1500 lira civarıydı yanılmıyorsam bütçe sıkıntım olduğu için düşünmedim.

LPG yi petrol ofisinden alıyorum, şu an Tokatta en ucuz yerlerden biri. 2.22 litre fiyatı. Performans sıkıntısı yok, kalitesi belli burada yıllardır satış yapan petrol. Bakalım Aygaz grubu tavsiye edilmiyor katkı meselesi yüzünden galiba.

O Araç için zaten gold a gerek yok. Ben 1350 ye taktirdim, 1 sene olmadı daha. Amacımız ekonomi iken gereksiz para vermeye de gerek yok. Ne malum aracın bizde 15 sene kalacağı?

Hayırlı olsun.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle teşekkür ederim 2 sene kaldı mezuniyete sonra satarım zaten :)

• Hayırlı olsun hocam LPG kitinden sorun yaşamamanız dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GünahÇıkartanİmam -- 10 Temmuz 2016; 20:44:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.