Şimdi Ara

Renault Symbol 1.5 Dci Alize --> YARDIM,FİKİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bundan-temizi-yok-85617456/detay/

arkadaslar yukarıda ki arac sahibi bir depo ile 1100 km gidilebilir diyor. ben pek inanmadım bu aracın kullanıcıları fikirlerini yorumlarını beyan edebilirlermi? fiyatı nasıl? eger gerçekten öyleyse kesinlikle bu araçtan almayı düşünüyorum..

• 1100'ü bilmem de 85-90 km arası sabit hızla 1000 gitmesi çok normal. tabii o kadar sabırlı olursanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aracın 2005 modelinden bende var yakıt olarak sizi üzmez.Şehirler arası basmadan 90 civarı gidersen 170-185 krş yakar. Şehir içi ise 200-220 kr arası yakar.Deposu 45 lt şahirler arası zorlamadan 1000 km yol alabilirsiniz.Aracın ederi en çok 17-18 arası bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahlep -- 25 Mayıs 2012; 19:02:21 >
  • SLM arkadaşlar, bugün 2004 dizel alize aldım. arabadan pek anlamam. motorcuyada baktıramadık satıcınında benimde waktimiz yoktu. neyse aracı aldım yola çıktım biraz denemek amaçlı araba 120 nin üzerine çıkmıyor. bunun sebebi ne olabilir bi fikri olan warmı? kazıklandık mı naptık?

araç 130 binde 13500 e aldım. acil cewap bekliyorum. bunun sebebi ne olabilir?
  • SLM arkadaşlar, bugün 2004 dizel alize aldım. arabadan pek anlamam. motorcuyada baktıramadık satıcınında benimde waktimiz yoktu. neyse aracı aldım yola çıktım biraz denemek amaçlı araba 120 nin üzerine çıkmıyor. bunun sebebi ne olabilir bi fikri olan warmı? kazıklandık mı naptık?araç 130 binde 13500 e aldım. acil cewap bekliyorum. bunun sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkn46

SLM arkadaşlar, bugün 2004 dizel alize aldım. arabadan pek anlamam. motorcuyada baktıramadık satıcınında benimde waktimiz yoktu. neyse aracı aldım yola çıktım biraz denemek amaçlı araba 120 nin üzerine çıkmıyor. bunun sebebi ne olabilir bi fikri olan warmı? kazıklandık mı naptık?araç 130 binde 13500 e aldım. acil cewap bekliyorum. bunun sebebi ne olabilir?

Devirsiz kullanımla alakalı olabilir 170 km ye kadar rahat görmesi lazım ayrıca sürat yapılacak araba değildir sakin kullanmanızı öneririm
  • cevabnız için teşekkür ederim. clio bana çok pahalıya patladı. araç meğersem taksi çıkmasıymış. tam biz bakarken başka alıcılar geldi hadi notere gidelim alalım falan dediler. aceleye getirildik yarım saatte arabayı aldık. hemde hiçbiyere göstermeden. tabi sonradan incelediğimizde anladık. aldığımız kişiye söyledik tabi adam çamura yattı. 3 bin eksiğine geri alırım dedi. yani dolandırıldık resmen. allah tan hemen elimizden çıkarabildik aracı. 13 e geri sattık aracı. satmadan öncede üfleme yapmaya başlamıştı araç. daha fazla masraf çıkarmadan kurtulduk anlayacağınız.

neyse artık hayırlısı diyoruz. yine araba arayışındayız ama. uygun temiz bişey bulabilirsem alıcam. ama bu sefer servise baktırmadan isterse yarı fiyatına olsun almıcam aracı. aynı kazık bi kere yenir. ikincisi salaklık olur artık:)

en azından bi yararı oldu aracın. şimdi bi arabaya baktığım anda neresinde ne war anlıyorum. en azından kaportasından. motor hala muamma:)
    bu arada hızlanmamasının sebebi turbo hortumunun patlak olmasındanmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

erkn46

Geçmiş olsun.bu devirde baktirmadan araba alinmaz kesinlikle.heryer dolandirici dolu.artik daha dikkatli olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.