Şimdi Ara

RENAULT TALISMAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Km si çok fazla alınmaz
    Ayda 5 bin = Yılda 60 bin

Dizel için gayet makul bir km.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gecelerin Yargici Kursat

aynı malzeme yok.. passat'taki daha farklı. koskoca volkswagen arabasına karton koyacak değil. talisman'da resmen utanmadan ev taşıma kolisini kesip koymuşlar.

laguna'nın tavanını çıkartıp baksak eminim o da vw kadar kalitelidir. laguna hakikaten renault'nun ürettiğine inanamadığım kalitede bir arabaydı... 2009'a kadar olan 3 laguna da birbirinden kaliteliydi dönemine göre...

Neresi daha farklı acaba? Alman kartonu daha kaliteli oluyor sanırım yada VW Karbon Fiber koyduda bizim haberimiz yok sanırım.

https://forum.donanimhaber.com/volkswagen-passat-tavan-malzemesi--129150009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 4 Ağustos 2018; 17:43:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Passat da olunca herkes sussun,talisman da olunca herkes konuşsun.

Talismanın eleştirecelek tek yönü bağımsız süspansiyon olmaması.

Yoksa passatdan daha dolu,daha performansı yüksek bir araç.

Ucuza alınır,binilir ucuza da satılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Ayda 3-5 yapıyorsanız dizelle işiniz ne?

Yıl olarak algıladınız galiba, ay demiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Plastiğin üzerine atılan dikişlerde varmı passatta ?
    Yahu ne olacak,kullanıcı olarak sana ne kaybettirecek plastiğin üzerine dikiş görüntüsü vermek.Acayip acayip şeylere takıyorsunuz.

Benim aracımin konsolu deri,torpido kapağına kadar yumuşak malzeme,kapı içleri komple halı kaplama,kapı döşemeleri deri ve dikis her yeri,bunların bi faydasını görmedim 4 senedir.Konsolu yumuşak plastik olsa ne olur gerçek deri olsa ne olur.Kaldı ki o plastik üzerine dikiş görüntüsünü çoğu firma yapıyor zaten

• Talisman alinir ama 2016 model 80bindeki alinmaz bence..

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Hocam estağfurullah merakımdan sordum.Ben zaten audi kullanıyorum ama talismana çok övgüler duydum, inceledim de hatta.Konsol dediğiniz gibi plastik üstü dikiş ise eski versiyonlarindan beter

• Biliyorsunuz ki Renault dünyanın en çok satan araba markası . Bu bile Renaultun kalitesinin göstergesi insanlar memnun ki alıyor. Renault bayilerinde bile boşluk bulamıyorsunuz herkes tıpış tıpış Megane yada Talisman alıyor. Ayrıca Talismanı test etmiş biri olarak Mercedes'in e serisinden daha kaliteli ve konforlu olduğunu söyleyebilirim lüks araçlarda bile olmayan 4 control sistemi ile yolculuklarınız çok konforlu ve keyifli olacaktır.

Ferrari alacak param olsa bile gider Talisman alırdım.

Sıradan insanlar sıradan araç alır özel insanlar Megane veya Talisman alır

RENAULT TALISMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 4 Ağustos 2018; 18:31:32 >

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    dikkat edersen o çok kalın bir malzeme... renault'daki incecik bir kartondu. passat'taki karton gibi değil...
  • Talisman kullanmıyorum.

Nedense bu araba pek içime sinmiyor.

Bu arabada bi olmamışlık bir çiğlik var ayrıca yeni bir model olduğu için bazı riskleri de var

Kendim sıkı fordçu olmama ve aynı zamanda vag grubu araçlara gıcık olmama rağmen bu sınıfta en güçlü adayım kesinlikle passat olurdu.

Diğer sorulara gelirsek bu tip şanzumanların yağ değişimi 60 binde falan oluyor. Ama modele göre kesin öğrenmek lazım ama servislere sormak lazım. Aracın km si bence normal neticede d sınıfı dizel araç kimse evin önünde yatsın diye bu aracı almaz. İçinize sindiyse fiyatı da size uyuyorsa bence alabilirsiniz km ye hiç takmayın

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Övgüyü dış tasarımdan alıyordu zamanla ilk çıktığındaki göz alıcılığı azaldı.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Pardon şaşırmışım.ayrıca talisman passattan daha yakışıklı niye tutulmuyor anlamıyorum.millet kafayı passatla bozmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 4 Ağustos 2018; 19:51:57 >
  • nissan tamamen renault'nun değildir. renault nissanda % 43 paya sahiptir. yani nissan demek renault demek değildir. doğal olarak nissan'ın üretiminde tamamen renault parçaları kullanılmıyor. fakat seat demek, skoda demek volkswagen demektir. alfa romeo demek fiat demektir. dolayısıyla renault dünya genelinde en çok araç sattı demek doğru mudur bilemem. eğer doğruysa bunun tersini söyleyerek nissan en çok araç sattı demek de doğrudur. ayrıca en çok araç satmanın araç tercihinde hiçbir rolü yoktur. renault bildiğimiz renault'dur.
  • Arkadaşlar inanın ağızım açık okudum yorumların çoğunu.Passat ve talisman sağcılar solcular tarzında birşeye dönüşmüş.Çok ilgincime gitti 😄.Passatçılar laf söylemesin bana ama ne yazıkki passatın talisman ayarında fullünü alabilmek için 170bin civarı rakam ödemeliyim.O rakamıda bana göre hak etmiyor arkadaşlar.Talismansa 138-140 bin civarı

Talismansa 8.7 inç ekran var.Passatta yarısı iç ambiyans aydınlatması tasarımı bilmiyorum benim çok daha hoşuma gitti.Talismanda gerçekten premium araca bindiğini hissediyorsun.O aracın amblemi bmw audi olsa 400 bine satılacağını düşünüyorum.Dipnot : 4control sistemi Renaultta 2015te çıktı.Audi A6 da 2018 de yeni geldi.

Not:Hayırlı olsununuzu alırım kapora verdim pazartesi aracı almaya gidiyorum.

Hayırlısıyla aldığım vakit foruma fotoğrafınıda atarım.

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Bayide sordurdum ilk sahibinden hocam

• oronuror3 O kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Bende megane sedan aldığım da insanlar aynı şeyi söylüyordu.

Şimdi de 95.000 TL ye icon dizel otomatik almışsın akıllı adammışsın diyorlar.

Herkesin beklentisi farklıdır.Önemli olan içinize sinmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

dikkat edersen o çok kalın bir malzeme... renault'daki incecik bir kartondu. passat'taki karton gibi değil...
    Dün rampada yol istedim bir dizel passattan yol verdi ancak hızlanmaya çalışıyor yediremedi, garibim bir türlüde hızlanamıyor meğer bu kartonun kalınlığındaymış fark.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    talisman'ınız olduğu için bu kadar savunuyorsunuz bence... objektif olarak bakıyorum ben. ne passat'ım ne de talisman'ım var, almayı da düşünmüyorum. ama şunu söylemeliyim, renault dediğimiz marka'nın en iyi otomobili laguna idi. laguna'ya bindiniz mi bilmiyorum ama binin, talisman için 'bu ne lan ne yapmışlar güzelim laguna'ya' diyeceğinizi garanti ediyorum...
  • Millet passatı övücem diye değişik değişik şeylere kafayı takmış onun kartonu kalınmış sanki arada 30 cm fark olacam ulan olsa olsa 1 cm fark ya vardır ya yoktur . Onda 1 cm kalınlık varsa talismandada saya saya bitirilemeyen donanım var passattan baya baya üstün ona niye değinmiyorsunuz . 160 bg lik al kardeşim paşa paşa bin hem 2.elde uygun almış olur az para bağlamış olursun hemde keyfiyle binersin boş laflara yorumlara bakma araç güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: oronuror3

Bayide sordurdum ilk sahibinden hocam
    Başka araç baktınız mı, sahibi ne ci belli değil. Şirket arabası gibi kullanılmış olabilir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.