Şimdi Ara

Renault Talisman Almayı Düşünenler Kimler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda tutturmuş bir Talismandır gidiyor?
    Bu araç gelirse alacaklar kimler?

Bu araç Passatla aynı fiyatlarda gelecek ve ölü doğacak, Talisman alırız diyenler de ya Passat alacaklar ya da külüstür arabalarina binip Talisman Passattan iyi yeaa demeye devam edecekler

Bu Forumdaki Renault fanları ALGI YÖNETİMİNE ACİLEN son vermelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 160 beygirlik dci edc talisman varken kim passat alır ? Kullanmak için araba alacak adam gidip talisman alır. Satmak için alan passat alır.
    Ha ben ikisinide almam o başka.

• Fiyata bakar. Yoksa yakışıklı ve güçlü araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 5 Eylül 2015; 14:54:06 >
  • Full 160'lık dCi EDC'yi versin 120'ye o zaman biraz satar ama hayvan gibi fiyat çekecekleri için Passat'ın %10'u kadar satarlarsa şükretsinler.

• 1.6 dci 160 beygirlik EDC modeli Passat'tan 5-10 bin ucuza olursa çok satabilir.
    Bakım, parça fiyatları, yakıt, servis, sorunsuzluk konusunda Talisman daha önde.

• renault'yu severim ama bence d segmentte vw passat ve ford mondeo gerçeği var..talisman çok satmaz düşüncesindeyim.
  • İlk çıktığında oo ne kan güzel araba gelsede alsak dedim. Sonra git gide fiyat tahminleri artmaya başlayınca amaan ne gerek var dedim .

Passattan 5-10.000₺ ucuz olursa passat alacak 5e 10a bakmaz. Milletimizdeki algı da değişmediği sürece tek tük görecek gibiyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Latitude ne oldu ki Talisman ne olsun
  • Mondeo veya Insignia varken gidip Passat'ta Talisman'da almam.

• On yil da kullanilsa eninde sonunda satilacak. Passat karsisinda sansi olmasi icin avantajli bi cikis yapmali. Yoksa latitude gibi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 160 hp dizel edc kullanan gidipte 120 tdi dsg daha iyi diyen varsa acilen doktora gitmelidir.

Ancak fiyat kalite orani passat manuel benzinlide çok iyi. Ancak malum bu bir reklam aracı. Aracı superb active paket gibi satmamak için elinden geleni yapiyorlar.

Passatin 135 lira olduğu yerdeen full 160 hp edc 110-115 bin olursa artik filolarin yeni gözdesi talisman olur. Arada 5-10 bin olursa işi cok zor hatta imkansız

• Arkadaşı passattan vazgeçirdim. Talismanı alacak. 160 hp gelseydi bende Düşünürüm. Biraz para var kosede.

• Inşallah biri alır da şöyle bol fotoğraflı bir inceleme yapar da gözümüz gönlümüz acilir

• Ne diyor bu değişik?

• Bu segmentlerde kemikleşmek önemli.Laguna çıkartıp sonra tutmayınca Latitude çıkartıp sonra Talisman çıkartmakla bu segmentte tutunulmaz.Ayrıca Türkiyedeki kullanıcı profili bu forumdan ibaret değil Renoya o para verilmez diye düşünen çok olacaktır.Bu segmentte Türkiyede parası daha iyi olan Bmw 3 veya Merso C,bunlara yetemeyen de Passat alıyor.Şahsen bende alacak olsam bu şekilde seçim yapardım.120 bine aldığım aracı 3-4 sene sonra 60 70 e satmak istemem
  • Bu aracin fiyatini bilen var mi? Fiyatini bile bilmediğimiz , icine bile oturmadigimiz araci alacak miyiz? Herkes salliyor . Gelmemis araci alani enayi yerine begenenide cok zevkli insan yerine koyuyoruz ne garip.

• superbden 5-10 bin daha ucuz olursa biraz satabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fiyattan girerse neden olmasın?

• Ben alicam niyetim var beni yaz

• milletvekili seçmeliyiz bu arkadaşı çok etkili konuşmuş adeta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.