Şimdi Ara

Renault Talisman Touch 1.6 dci edc 130 bg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SertyAdams

1.6 otomatik çıktı mı?

Çıkmadı. Hatta 1.6 dizeller euro5 motor.
  • Edc ıslak kavrama değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Edc dsg kadar sorunlu ayrıca dsg den daha yavaş ve kararsız bir şanzıman.

Gidin alın Bi Passat comfortline + led far + sunrof garantiyi uzatıp mis gibi binin.

Burada gelip EDC Talisman'a çamur atan adamın 1.2 Symbol sahibi olması..

Öncelikle insanları küçümseme sadece Symbol sahibi değilim veteriner hekimim ve symbolü iş için kullanıyorum.

Şu forumda sizi saygılı seviyeli birisi bilirdim ki bu kadar küçüleceğinizi tahmin etmezdim.

Ayrıca Talismanın kalite ve konfor olarak passattan bir tık iyi olduğunu çok sefer belirttim ki daha siz kullanmadan defalarca test ettim. Test sürüşünde biraz spor kullanım sonucu edc nin titreme yapıp uyarı verdiğini görebilirsiniz test videolarında.

Her neyse umarım bir özür borçlu olduğunuzun farkındasınızdır yoksa benimle muhatap olmayın.

• mondeo 1.5 tdci powershift avrupada piyasaya çıktı, bekleyip onu almalı.
  • quote:

Gidin alın Bi Passat comfortline + led far + sunrof garantiyi uzatıp mis gibi binin.

3 tane Edc'li araç var bizde anlat bakalım neresi sorunluymuş. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Kararsızlık problemi zaten bu tip şanzımanlarda vakıa, ama kalkıp sorunlu dersen saçmalarsın. 94 bin km'de mesela bendeki megane en çok o kullanılıyor, daha bir sefer bile servise gitmedi şanzıman sebebiyle.
  • hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    ironi mi yapıyorsunuz hocam?
  • Nicin ?

• Forumda Talisman hakkında kimsenin tecrübesi ve deneyimi yok.Araç yollara düşmemiş.Kimseye sorupta aklınızı bulandırmayın.Siz beğendiyseniz alın.Sonuçta üç aşağı beş yukarı kalite ve donanım rakipleriyle benzerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al tabi alBirde Hugo Bos takım elbise al.Üni'de seni Öğretim görevilisi,Prof felan sansınlarParası olan öğrenci adam paranın rakamsal boyutuna göre 1 veya 3 biner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 1 Mayıs 2016; 16:16:31 >
  • quote:

quote:

quote:

Öncelikle insanları küçümseme sadece Symbol sahibi değilim veteriner hekimim ve symbolü iş için kullanıyorum.

Şu forumda sizi saygılı seviyeli birisi bilirdim ki bu kadar küçüleceğinizi tahmin etmezdim.

Ayrıca Talismanın kalite ve konfor olarak passattan bir tık iyi olduğunu çok sefer belirttim ki daha siz kullanmadan defalarca test ettim. Test sürüşünde biraz spor kullanım sonucu edc nin titreme yapıp uyarı verdiğini görebilirsiniz test videolarında.

Her neyse umarım bir özür borçlu olduğunuzun farkındasınızdır yoksa benimle muhatap olmayın.

Benim sitemim kesinlikle şahsına değil yanlış anlama,amacım küçümsemekte değil.

Öncelikle sağol düşüncelerin için.

Asıl sitemim her D sınıfı konusunda Passat'ı önermene.Talisman çok yeni ve başarılı bi araç,dün Renault bayisinin önünden geçerken de gördüm,gayet beğendim.Dsg illa sorun çıkarıcak,kronik sorunları var bu kasanın,dizel ünite en iyisi değil,tasarım sıradan..Ee ne kaldı geriye?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim sitemim kesinlikle şahsına değil yanlış anlama,amacım küçümsemekte değil.

Öncelikle sağol düşüncelerin için.

Asıl sitemim her D sınıfı konusunda Passat'ı önermene.Talisman çok yeni ve başarılı bi araç,dün Renault bayisinin önünden geçerken de gördüm,gayet beğendim.Dsg illa sorun çıkarıcak,kronik sorunları var bu kasanın,dizel ünite en iyisi değil,tasarım sıradan..Ee ne kaldı geriye?

Hocam bakın 2008 den beri çeşitli Vw modelleri kullanıyoruz. Son 2 senedir de passat kullandık. B8 kasa.

Çokça memnun kaldık. Şanzıman sıkıntısı yaratmadı. Ha ufak tefek sorun da olsa servis insanların bahsettiğinden çok farklı ilgilendi. Sonra Honda Crv aldık almaz olaydık. 180 km'de yolda kaldım.

Tekrar belirtiyorum Passat aldım memnun kaldığım gibi çokça memnun kaldığım gibi üstüne çok kar ettik. Talismanda edc şanzıman kesinlikle keyifsiz ve 2. El durumunu tahmin etmeniz gerekli. Passat deme sebebim bu

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    Her ortamda yazıyorsunuz ya edc problemleri diye aratıp girin daha önce yaşanmış bir problemle ilgili konu da açtım. Araştırın kafi

• 3 sene sonra latitude'de olduğu gibi 50 bin lira zarar ettğinde , keşke passat alsaydım diye kafanı vurursun taşlara. Reno ne zaman D sınıfında tutulmuş ki, safrane,laguna,latitude bunları alanlar acayip zararlar etti.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben meramımı anlatamadım galiba. Biz de diyorum 3 tane 2011 model ilk tip Edc şanzımanlı araç var. 100 bin km'ye geliyor bir tanesi sorun yok hiçbirinde diyorum. Daha neyini araştırıyım. Donanım haberde bile arattırdığınızda 2 tane konu çıkıyor Edc ile ilgili, hele hele bu kadar Renault düşmanlığı olan forumdur, burada dahi ortaya konulacak genel bir soruna işaret eden durum yok.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin, Edc sorunsuzdur, Dsg ile karıştırmayın. Ve evet Dsg daha keyiflidir, vitesin değiştirildiğini anlamazsınız dahi ve evet şanzımanı daha 5 bin km'de elinize alma şanzınız yüksektir. Edc şanzımanla Dsg'de ki keyfi alamazsınız ama şanzımanı elinize almadan da en az yüz bin km gidersiniz farkı anlatabildim mi?
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    Edc dsg ye göre daha sorunsuz deseniz neyse de sorunsuz demeniz cok gerceği yansıtmıyor.nette tonla edc sorunlu şikayetler var halihazırda.

Çift kavrama da az sorunlu cok sorunlu olayı var

Hocam geçmiş olsun crv 1.6 dci olan mı? Öyleyse ilk parti araçtır tahminen haliyle sorun size patlamış, her zaman söylerim ilk parti üretimler alınmaz en çok trim sesi, arıza onlardadır, bkz dsg bile sonradan sorunlarına devam etse de azalttı. Bende şunu söyleyeyim uzun yıllar megane kullandım megane sürekli ufak tefek de olsa sorunlar yarattı haftada bir servise gidiyordu resmen şu anda golf var bakımdan bakıma gidiyoruz, her zaman söylerim Fransız araçları çok narin araçlar kafam rahat oldun diyorsanız herhangi bir almana yönelin, onların sorunu yok mu var başta dsg ama her gün de sorun çıkarmıyor be kardeşim 3'ün bile ilk serileri problemliydi servo arızası, titremeler, paslanan koltuk, birde onlarda motora su kaçması hali tehlikesi var malum birikintiden dikkatli geçmeler falan... Her araç arıza elbet yaratır ancak sürekli servis yolu gösteren araç insanı bıktırır, Fransız'lar bu konuda biraz sabıkalılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Arkadaşım ben meramımı anlatamadım galiba. Biz de diyorum 3 tane 2011 model ilk tip Edc şanzımanlı araç var. 100 bin km'ye geliyor bir tanesi sorun yok hiçbirinde diyorum. Daha neyini araştırıyım. Donanım haberde bile arattırdığınızda 2 tane konu çıkıyor Edc ile ilgili, hele hele bu kadar Renault düşmanlığı olan forumdur, burada dahi ortaya konulacak genel bir soruna işaret eden durum yok.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin, Edc sorunsuzdur, Dsg ile karıştırmayın. Ve evet Dsg daha keyiflidir, vitesin değiştirildiğini anlamazsınız dahi ve evet şanzımanı daha 5 bin km'de elinize alma şanzınız yüksektir. Edc şanzımanla Dsg'de ki keyfi alamazsınız ama şanzımanı elinize almadan da en az yüz bin km gidersiniz farkı anlatabildim mi?

Arkadaşım bende sana şöyle anlatayım 3 tane kendi dsg li aracımız vardı ayrıca bir tane de 7 ileri dsg li şirket aracı caddy.

İlk caddymiz 1.9 tdi dsg 240 binde sorun yaşanmadan satıldı. Diğer 7 ileri meşhur kuru kavrama dsg li caddy ise 150 bin km de hala kullanılıyor ve sorun yok.

Ben senin önüne bir sürü edc problemi koyarım, sen de dsg problemi koyarsın bu kadar basit. Ama şunu kabul edeceksin. En rezil çift kavrama şanzıman edc hayatında dsg kullanırsan veya dct farkı görürsün.

• Adieu kullanıcısına yanıt
    Aynen 1.6 dizel otomatik yalnız ilk seri de değil be hocam makyajlı kasa :) üstelik çıkalı 1 sene oldu nerdeyse.

Passat'ın güzeldi abi senin,Problemler arabadan'da soğutmuştur diye tahmin ediyorum.Satıp highline passat'a geçme vakti gelmiş gibi
  • Öğrenci adama D segmenti araba gereksiz bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.