Şimdi Ara

Renault Talismanın Dillere Destan Tavan izalasyonu(Passat yanında halt yemiş 😂)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartonun fiyatı isehttps://www.oemotoyedekparca.com/renault-yedek-parca-listesi?page=5927

Facebook Dream car Turkey den alıntıdır

Yorumlarınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 26 Eylül 2017; 15:14:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuya cok yorum gelmez Konu vw olacak ki cahil cuhala direk tok kapi sesi opsiyonel diyip mutlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim'in kartonlari bile daha kaliteli :)

Saka bir yana belki de cogu aracta bu durum mevcut olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 26 Eylül 2017; 15:21:8 >
  • Renault Talismanın Dillere Destan Tavan izalasyonu(Passat yanında halt yemiş &amp;#128514;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olacakti kendinden bitümlü yalitim malzemesi kullanıp, yağmur akustik uyarı sistemini mi bozsaydı.

Yağmurda tavanda çatırdayan saçın sesini duyurarak sizi daha temkinli sürmeye davet ediyor.

• Bari kartonun rengini değiştereydin bir şeyle kaplıyaydın bu ne rezillik 311 lirayada gerek yok köşe başı bakkalında karton rica edebilir alcak kişi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • golf malzeme kalitesi talismandan aşağı kalmaz hatta daha iyidir diye yazdığımda tepki gelmişti.
    talisman süslenmiş balondur.
  • mesele ne yav.pahalıysa bimden alın.

• ilgili kişiyi çağıralım
  • "Moueson" forumda olsaydı çok kızardı

• Listede ikna olmadım yalıtım malzemesi ismiyle aradım yok, stok kodu ile uyuşan şey 464 TL diyor. Yani takviye dediği o karton değil mi?
  • Bunu gören vw mühendisleri kör oldu
  • kartondan araba
  • Benzer parça diğer markalarda nasıl görmek lazım ama "eyvah eyvah" demekten de alıkoyamıyorum!!
  • Şaka dimi bu?

D segment araba yuh yazıklar olsun.Olduğumuz yerde saf durumuna düşüyoruz.

Halk memnun gerçi.

Talisman böyle ise Megane,Clio,Symbol nasıl acaba?
  • aracı alan kişi BİM'den araç almış gibi hissetmiştir eminim.

https://eksisozluk.com/ayni-urunun-turkiye-icin-daha-kalitesiz-uretilmesi--2427953
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.