Şimdi Ara

RENAULT ÜRÜNLERİNE 10.000 TL ZAM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
6.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fluence 98.5 olmuş ha vay be noldu arkadaş bu piyasaya 2009 da mercedes c serisini 70 bin tlye veriyordu hem de sabit kur fırsatıyla diye reklam yapıyordu o zaman daha da ucuzlar diye düşünürken bu halleri görmek... Biz büyüdük ve kirlendi dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra 8 bin indirim yaparlar. Bu millete müstehak hala vw'e pahalı diyen var falan yazıyorlar. Pahalı hem de çok pahalı. Reno'da pahalı , Vw'de pahalı, opel'de honda'da. Millet parayı sokaktan topladığı için iplemiyor sanıyorum.

Şu fiyatlarla zaruri durumlar haricinde araç almak manyaklık. Ya da piyasası olmayan, kupon bir araba alıp binilecek. Bu gidişle gidip saab falan bakıcam zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O listede bi enayilik var yalnız nakit fiyat ve 2015 model finansman kampanyalı fiyat niye o listede en başta olması gereken 2014 finansman kampanyalı fiyat yok clioda var mesela aslında 20gündür araç bakıyorum megane içinde 2014 finanman kampanyalı fiyat vardı ama ne olduysa 2gün içinde kaldırdılar
    Burda renonun çakallığı var elindeki 1.6 meganları nakit fiyattan elden çıkarmak
    Yeni gelicek meganların 2015 model 1.2tce olacağını düşünüyorum vergi avantajı dolayısıyla

• Renault, Peugeot ve birkaç marka daha... Neyin kafasında olduklarını anlayamıyorum.
  • Şaka !!?

Allah Allah... On bin ?
  • 99.000 TL'ye Volvo v40 d2 Rdesign +panoramik +powershift aldım 1 ay önce.

Ulan bedava la bedava! Zamlanmadan bayiide kalan v40'ları toplamak gerek. Altın altın!

• Otomobil fiyatlarının şişmesi çok normal çünkü,

Emlak,inşaat ve arazi rantı için tarım ve hayvancılığı bitirip anadolu insanını istanbul ve büyükşehirlere göçe mecbur bıraktılar.

Taşrada otomobile ihtiyaç duymayan adam büyükşehirde otomobil almak zorunda kaldı.

Emlak gibi otomobil fiyatlarıda ülke kalitesiyle ilgisiz biçimde şişti.rekabet kurulu zaten uyutuldu

Farkında değiliz ama arsa simsarlarına,müteahhide,otomotivcilere,hükümete vede bankalara çalışıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Yakında tüm firmalar yeni fiyatlandırmayı yayınlarlar.Renault startı vermiş.10 bin zam ne demek ya bir gecede ne değişti acaba.

+1000000
    Diğer firmalarda da en az 10000-15000 arası zam bekliyorum.

• Inıyesa arkadaşım kesınlıklen doğru soyluyorsun kapıtalizm ın bır parçası olduk kesınlıkleen haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Vay be.

Higline golf passat parasına megane latitude satıyorlar ya yürek yemişler yada araba satmak istemiyorlar

RENAULT ÜRÜNLERİNE 10.000 TL ZAM
  • Eldeki araçları satmak için yapılan bi satış taktiginden fazlasi degil bence o fiyatlara fleunce, megane satamayacagini renaultta biliyordur diye düşünuyorum.

• Renault premium olmuş

• Yeni Jetta adı ile makyajlanıp 6 ileri manual vitesli dizel motorlusu 80 bin liraya satışa sunulan ve stepne havuzunda neredeyse boyanın astarı gözüken şu araba 80 - 90 bin lira ediyorsa Renault Fluence'de 98 bin lirayı bulması normaldir. Donanımına göre isteyen gider 60 bin liralık Fluence alır, isteyen 98 bin liralık Fluence alır. Para alanın, zevk yine alanın. O parayı eder mi etmez mi onun kararını da Renault alan adam verir. Hiçbir kimse bir başkası için araba almıyor. Hiç bir kimse bir başkasının parası ile de araba almıyor kendine.

VW o fiyatları edince iyi de Renault bu fiyatları yazınca kötü mü? Ayrıca tüm arabalar artık bu fiyat aralığındalar. Çok şaşırmamak lazım. C segmenti bazı 50'den başlayıp 90'lara kadar tırmanıyor. 3 gün sonra VW'de çakar zammı, diğer firmalar da çakar zammı o zaman hatırlarsınız bu konuyu öncülüğü Renault yapmış dersiniz.

RENAULT ÜRÜNLERİNE 10.000 TL ZAM

Zaten bu forumda şöyle bir huy var.

1 - B segmenti herhangi bir araba 60 bin lira olsun ve bunu alan olsun "60 bin lira ona verilir mi? Yazık o paraya" vs. vs. Hele de bu araba CLIO ise of yarabbim alan adam taşlanır. Ama Fiesta alsaydın denir. Sanki Fİesta CLIO'dan aman aman üstün bir tasarıma sahip de hak ediyor 60 bin lirayı.
    2 - C segmenti her hangi bir araba 70 - 75 bin lira olsun yine "75 bin lira ona verilir mi? Yazık yahu paraya" vs. vs. Hele de bu araba FLUENCE ise alan adam linç edilir ama diğer yandan Jetta alsaydın veya Leon alsaydın denir. Zaten foruma has bir durum, sedan araba arayan adama bile LEON al demek.
    3 - D segmenti herhangi bir araba 110 bin lira olsun yine "110 bin lira ona verilir mi? Yazık günah" vs. vs. Bu araba birde Latitude ise aman yarabbim. Passat alsaydın denir ama.

Ve bonuslara gelelim. Daha düne kadar 110 bin liralık Passat'a laf edenler şimdi Passat yine iyiymiş diyor. İlaveten W205 kasa Mercedes C kasanın bile 170 bin liralık fiyatını pahalı bulup o parayı etmez der bizim forum ahalisi ama sokaklar zibil gibi Mercedes C kaynıyor. Yani Mercedese 170 bin lira az bile. 250 bin lira olsun ki öyle her önüne gelen erişemesin Mercedese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 24 Aralık 2014; 7:59:56 >

• Milletin panik yapip 2014 modellere acimasizca saldirmasi için yapilmis bir taktik bu. 2 ay sonra 5 bin düşer

• quote:

Vay be.

Higline golf passat parasına megane latitude satıyorlar ya yürek yemişler yada araba satmak istemiyorlar

Anladık babanın passatı var yeni aldınız heyecanlısın.zaten şahsi fikrim bu sınıfta passat hariç bütün araçlar yasaklanmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mry_82

quote:

Vay be.

Anladık babanın passatı var yeni aldınız heyecanlısın.zaten şahsi fikrim bu sınıfta passat hariç bütün araçlar yasaklanmalı.

Senin gibi kendi arabası olmayanlar kadar da boş yorum yapmıyorum en azından. Toros da olsa arabam var.

Sende o kadar boş yorum yapıyorsun ki boşluğunun devamını dilerim.

• Renö dan araba satmama kampanyası
    Ugurlar olsun

• Ben gecen seneden bu Konuyu hatırlıyorum. Gene boyle bir kış günüydü , Reno zam yaptiydi, ayni yorumlar yapıldı , 2013 ler satilsin diye dendi. Şubatta ucuzlar dendi. Hic öyle şeyler olmadı. 100 bine fluence çok tatlı olmuş (:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mry_82

quote:

Vay be.

Senin gibi kendi arabası olmayanlar kadar da boş yorum yapmıyorum en azından. Toros da olsa arabam var.

Sende o kadar boş yorum yapıyorsun ki boşluğunun devamını dilerim.

Yahu şu forumda en gereksiz eleman yarışması yapılsa en önde bayrak taşırsın.ww elemanı maaşlı çalışanı adamsın.işin gücün ww hariç diğer markalara giydirmek.arabam var mı yok mu seni ilgilendirmez görgüsüzmüyüm senin gibi her konuyu gidip passata bağlıyorsun.

• iyiymiş o 10bin lira zam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.