Şimdi Ara

Renault ve Dacia'nın Yeni Araçları 180'i Geçemeyecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drknl35

Büyük oyun :) Şaka bir yana bunu yazma amacım insanları aydınlatmaktı elektrikli arabaları kötülemek değil.

Alıntıları Göster

Yok katiliyorum illa vardir bir olayi belki sadece guvenlik belki baska seyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yok katiliyorum illa vardir bir olayi belki sadece guvenlik belki baska seyler

Alıntıları Göster

Ürettikleri araçlar Euroncap'ten 2 yıldız alan firma müşterilerinin güvenliğini düşünüyor olabilir mi?

• Otoban sürüşleri hariç (ki orada bile tapa gaz çok gidilemiyor), standart araçlarda o hızlarda yolculuk edilmiyor zaten, 300-500 hp lik araç zaten saniyeler içinde o hızlara çıkıp yavaşlayabiliyor, doğru karar olmuş.

• Focus 2016 modelinde 220 sınır vardı yanlıs hatırlamıyorsam

220'yi geçmemiştim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M serileri falan 250 limitor geliyor, m drivers pack ile hiz limiti kalkiyor. Hiz limitleri yarinin olayi degil yani. 90 beygir symbol ile de 180 yapma bir zahmet 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Ürettikleri araçlar Euroncap'ten 2 yıldız alan firma müşterilerinin güvenliğini düşünüyor olabilir mi?

Alıntıları Göster

Valla bunun benzerini yazdigimda yukarida ufak bir linc yiyordum ama kosesinden dondum :)

• 100 kmden sonra kaportası sallanan psa araçlarında da görmek istiyoruz

• 200 beygir 2500 cc aracim var, daha 90 km / saat hizi gecemedim, Sehir disinda hiz siniri 90km/s, o da tesadufen bos bir karayolu bulursam cikiyorum 90km/s hiza. Sehir icinde ise 10km/s hiz standart :D

• Renault marka araçlar zaten 180 i geçemiyordu ki, Nissan, daimler ortak bir benzinli motor yaptılarda araçları top speed gördü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaten geçiyo muydu ?

• kıng365 kullanıcısına yanıt

1.5 dci 110hp dacia lodgy ile 195km/h yapmıştım.

75 ve 90'lıkların son hızı düşük.

• sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Renault bütün araçlarını kullandım. 1.3 tce hariç hiç bir aracı maalesef top speed koşamıyor. Everest dağından bile attım yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt

RS modelleri vardı, biz zaten uzun süredir haberdar değiliz de, yurtdışında çok meşhurdur. Renaultsport müthiş keyifli ve hızlı araçları ile ünlü aslında ama onu da Avrupa emisyon takıntısına bütün küçük keyifli araçları, yeni GTı'ları bitirdiği gibi bitirdi. dümdüz bir marka oldu çıktı renault, dolayısı ile 180kmh hız limitinin de bir anlamı yok şuan. elektrikli otomobillerde zaten yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.