Şimdi Ara

renaulth sayfasında Yeni Symbol versiyon ve fiyatlarını açıklamış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasa olarak 2012 Symbol sanırım daha uzun ve geniş, bu eski kasa symboller gibi kısa ve dar gözüküyor. acabe eskiye neden dönüş oldu.bir modeli büyütüyorsun geliştiriyorsun sonra sen kalk loganı çal symbol adı altında eskiye dön olcak işmi :) bıraksalardı dacia logan adı altında çıkarsaydı bu arabayı. renoda 2012 geniş symbolü 2013 fluense gibi makyajlasalardı bence daha iyi olurdu sizce :) araba eskisi gibi ufalmamış mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 13 Şubat 2013; 22:59:52 >
  • Tek özel yanı döşemesi
    Hastayım renö amblemine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterince çirkin olmuş tasarımcılara bravo.

Linea en mantıklı seçenek sonra da 301.

6 ay yatar çirkinlikten
  • quote:

Orijinalden alıntı: atnakol712

Dacia loganlar symbol adıyla 10 bin tl daha pahalı fiyata gelmiş hayırlı olsun

http://forum.donanimhaber.com/m_71562710/tm.htm

renaulth sayfasında Yeni Symbol  versiyon ve fiyatlarını açıklamış

reno'nun bu yaptığı fırsatçılıktan başka birşey değil.

• filo indirimiyle 20-25.000 peynir ekmek gibi satar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: atnakol712

Dacia loganlar symbol adıyla 10 bin tl daha pahalı fiyata gelmiş hayırlı olsun

http://forum.donanimhaber.com/m_71562710/tm.htm

reno'nun bu yaptığı fırsatçılıktan başka birşey değil.

zaten en çok symbolü tunus ve türkiye'ye satmışlardı 2011 yılında. Buna rağmen göz göre göre loganı pahalı fiyattan kakalamaları gerçekten ayıp. Yinede halkımız alırsa buyuk kazık yemiş olacak

• Renault firması Symbol'ü bu şekilde yenileyerek ayp etti bana göre. Müşteri kitlesine saygısızlık resmen. Yaklaşık 1 ay önce 2011 Symbol aldım, 1500 km kullandım 1.2 motor olamssına sağmen arabanın yakıtı gayet iyi ama konfor pek yok, fiyatının arabası ne de olsa. Ancak bir araba sadece yakıtla ekonomiyle ölçülemez. Eğer bu kasa olsaydı kesinlikle almazdm. Üst sıralardaki bir arkadaşın dediği gibi, madem Symobl için yatırım yapmayacaksın komple kaldır gitsin, Logan olarak satışa devam et. Bakalım Renault amblemi Loganı sattıracak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombar Dıman -- 14 Şubat 2013; 2:35:54 >
  • Ben beğendim alınabilir bu devirde ucuz araba kalmadıki rakipleri linea,c elyse,308 skoda rapid olduğunu düşünürsek işi hiçte kolay değil ama renault her türlü satar buda bir gerçek.
  • Şu şirketler olmasa bu araçları kime satıcaklar acaba. Donanım ve fiyat olarak iyi gibi ama şu tasarım yokmu...
  • Olmadı. Tasarım görecelidir. Kimine göre çirkin kimine göre güzel olabilir. Ancak Renault'un bu yaptığı hiç olmadı. Sen resmen LOGAN'ı al, copy paste yap. LOGAN'ı almış resmen, direksiyonu, bazı içinde ki düğmeleri SYMBOL olarak ürettiğini paste yapmış ve LOGAN'ın ön burnunu ve logolarını delete edip, SYMBOL olarak yaptığı ön burnu yani kısaca koca logoyu paste yapmış. Ben bunu iş yerimde çok yaparım mesela. Örneğin Sıhhi tesisat projesi yaparken bazı kalıplaşmış çizimleri gidip bir başka projeden copy yapıp çalıştığım projeye paste yaparım. Aynı şeyi havalandırma olsun yangın olsun o projelerde bile yaparım.

Keşke yeniden tasarlasaymış SYMBOL'Ü veya ortadan resmen kaldırıp nasıl MEGANE II sedan kalkıp yerine FLUENCE geldiyse, SYMBOL yerine de başka bir isimle LOGAN'dan farklı bir araba gelseydi.

Şİmdi çok merak ediyorum. Bu LOGAN'dan türemiş SYMBOL Romanyada ki Renault fabrikasında mı üretilecek yoksa DACIA fabrikasında mı? Büyük ihtimal RENAULT fabrikasıdır. Yok DACIA fabrikasında üretilecekse e o zaman yıllardır vasat kaliteyle üretilen LOGAN'lar logo değişip RENAULT olunca mı kaliteli olacaklar?

Bence şirketlerde almaz bu arabayı. Baksana baz donanıp çıplak 1.5 DCI 35 - 36 bin lira civarında. Bir önce ki kasa bildiğim kadarı ile 26 - 27 bin liradan başlıyordu Authantique boş paketi. Bunda ise 1.2 benzinlisi 28'den başlıyor. Ama yok 1.2 benzinli alırda LPG taktırırsa şirketler onu bilemem.

Kısaca, kimse kızmasın, gücenmesin. Torpido lambasını çalıp koymayan, tavan tutamaklarının bile hesabını yapıp sadece ön sağ tarafa koyan, arabaya klimayı, direksiyondan kumandalı radyo/teybi koyup ne hikmetse devir saatini koymayan (benim arabamda devir saati yok maalesef) bir firmadan ne hayır gelir ki? Evet, şu an 16 - 17 gündür arabasızım. Annem tarafından bazı ailevi sebepler yüzünden el kondu arabama ve mumla arıyorum ama yani bu çalıp çırpmalar, ufak tefek basit şeylerden kısmalar da RENAULT gerçeği. Yani diyeceğim normaldir. Şahsen ben bu arabayı almam. Resmen LOGAN çünkü. Niye LOGAN halini 26 bin liraya alacakken RENAULT haline 36 bin lira vereyim ki? Giderim halis muhlis CLIO IV alırım veya halis muhlis LİNEA alırım.

Olmadı RENAULT, sınıfta kaldın. Umarım bu mesajım görülür de şu arabayı bir yıla kalmaz bantlardan indirirler, böylecene SYMBOL efsanesi sona erip LOGAN olarak devam eder. Yani otomobiller ile haşır neşir olan biri şu arabayı almaz. Çünkü burada bir üç kağıt var. Ama maalesef ilgisi olmayan biri alır. Ama yazık olur.

Profiterol'ün mucidi kimdir? Beyoğlunda ki İNCİ PROFİTEROL'dür. Diğerleri hep sonradan türemiştir. BHU, Beylerbeyi Profiterol vb. gibi. Hiçbirinde İNCİ'nin tadını bulamazsınız. E şimdi İNCİ PROFİTEROL kalkıp BHU (Bolulu Hasan Usta) dan profiterol alıp İNCİ PROFİTEROL diye satarsa kendini bitirmiş olur. Yada sen kalkıp bir kebapçı dükkanı açarsın, yılların ADANA KEBABI'na yoğurt koyup, "İSKENDER KEBABI BU" dersen olmaz. İşte bana göre benim gözümde RENAULT kendini bitirdi. En azından saygınlığını yitirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 14 Şubat 2013; 7:42:37 >

• Fiyat normal ama genel olarak bu sınıftaki araçlar keşke 40BİN üzerine çıkmasa ama yapacak bir şey yok hepsi böyle :S
  • Bence fiyatları iyi bence ideal
  • dizele 36.000 tl diyor

linea klasik dizel 32.000

daciadan bozma sümbüle 36.000 verilir mi?

şirket desen maliyet için linea yine daha ucuz.

kim alacak bu aracı?
  • çin işkencesi gibi
  • bugun fiyat aldım ekte de sunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

En boş modeline '' RENAULT R-NAV navigasiyon ve Multimedya sistemi 1.350 TL '' opsiyon olarak satın alınıp,yıllarca kullanılabilir.Yalnız 1.2 16v 75bg bana az geldi.Diğer modellerin toyota,ford...motorları beygir ve performans olarak daha iyi.

İnşallah reno gene 2013 model arabalarında da arka camları manuel yapmamıştır

satış temsilcisinin manuel kol hakkında söyledikleri

Ben : abi neden hep manuel arka camlar

st : diyelim arabanızla nehre uçtunuz camı açıp çıkabilesiniz diye öyle oluyor

ben

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

dizele 36.000 tl diyor

linea klasik dizel 32.000

daciadan bozma sümbüle 36.000 verilir mi?

şirket desen maliyet için linea yine daha ucuz.

kim alacak bu aracı?

ben 32.000 bin göremedim 2013 lerin içinde

başlangıç fiyatı baz model linea klasik

4K ACTUAL PLUS 1.3 MULTIJET 95 HP E5 34.900 36.400 37.900

tabi 2013 ten bahsediyoruz dimi

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 14 Şubat 2013; 12:23:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

şiir yok mu sümbül için hocam
  • SAndero 1.5dci 75hp klimalı 31900 iken symbol 1.5dci 75hp klimalı 36490 ???

Metalik boya farkı sandero 550tl symbol 700tl AYNI FABRİKADA ÜRETİLİYOR

Fiyatlar arasındaki farkı açıklmaları gerek farklı malzeme mi kullanmışlar :))

LODGY 1.5dci 90hp Laurette 37000 donanım olarak =symbol touch 37490 ???

Lodgy hem 90hp hem daha ucuz hemde Scenic gibi MPV

Bu fiyatlara en mantıklı araç 5 kişilik 850lt bagajlı üstelik kimsenin sıkışmadan,inip binirken 8 olmadan bindiği Hususi olan alaşım jantına kadar esp sine bluetooth a kadar standart olan içi ferah tam aile aracı LODGY.

Üstelik yol tutuş olarak bu B sınıfı araçlardan daha iyi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 14 Şubat 2013; 13:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

şiir yok mu sümbül için hocam

olmaz mı m.c.k. kardeş patlatalım bi şiirde sümbül için

kimileri bana sümbül der kimileri düldül

esp m standart almam lazım bir ödül

her nekadar kapım tok değil zort diye kapansada

mck bugun 14 şubat al sevdiğine bir gül

yuro enkape sokmadılar beni korktular galiba

birazdan damlar yazar birşeyler kaygera

akife zor gelir divan yatak karyola

şirvan hocam sende yaz bir dörtlük panoya

bu arabadan indikten sonra kurtarmaz seni yogan

ne parçaydı patladı gitti gamgan

ben normal taraftarım değilim holigan

göbek adım sümbül asıl adım dacia logan

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 14 Şubat 2013; 13:49:11 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.