Şimdi Ara

Render için topladığım sisteme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle pc kurulum format işlerini çok iyi anlamıyorum. Google dan okuduklarımla ve araştırmalarım sonucunda 3-4 sene önce aşağıdaki PC`yi topladım. İlk kurulumda xp home sonra Windows 7 kuruldu. İki durumda da rhinocerosda vrayle render saatler sürüyordu. Problem sadece render değil. Sistem zaman zaman masaüstünde herhangi bir programda sağ klik ile kilitleniyordu. Geri yükleme yaptım. Bir nebze çalışır hale gelmişti ki En son quadro kartın pci çıkışları durduk yere çalışmamaya başladı. USB`den çalışan airties WiFi alıcı çalışmaz oldu. Yine aynı sorun. Biosa Reset attım. Driverları güncelledim. Bilgisayarcı`ya verdim sorununu çözemedi. işlemciyi ve anakartı değiştirelim makine uçar bizi yavaşlığıyla delirtti diyerek geri verdiler.şu an görüntüyü dvi bağlantısından kullanıyorum mecburen. Durduk yere ekranın mouseun donarak makinenin kilitlenmesi devam ediyor.

Dün akşam sistem bilgisine bakarken çakışmalar başlığını gördüm. (Ekte screenshotlarını koyuyorum.)tabii ne ifade ediyor anlamadım.
    Bana ne önerirsiniz?
    Evde photoshop ve vray render alabileceğim bir bir bilgisayar şart.
    Ne yapmalıyım? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Quadro 2000 ekran kartı
    W3680 zeon 3.33 ghz 12cpu işlemci
    G1 sniper anakart
    24gb kingston ram
    1gb seagate 7200rpm sata disk 3 ntfs parçaya bölünmüş durumda...

Bu sorunları yaşadığım dönemlerde render alırken işlemci ve kullanımı yüzde 30 40 ı hiç geçmiyor. Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Render için topladığım sisteme yardımRender için topladığım sisteme yardımRender için topladığım sisteme yardım

• Yorum yapabilecek kime yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vardır muhakkak. Yedekleri alıp temiz bir win 7 kurmuş muydun acaba ? Yinede anakarttan şüpheleniyorum. İstersen bir linux live cd veya live usb ile kullan bilgisayarı. Eğer bu fare donma işi aynı şekilde devam ediyorsa donanımdan şüphelenmemiz gerektiğini anlarız. İlave edeyim ki o bilgisayarıcı dediğin yere bilgjsayarı bir daha götürmesen iyi olur. Çünkü o yavaşlığın işlemcinin eski ve yavaş bir işlelmci olmasından kaynaklandığını zannediyorlar. Değiştirselerde pentium veya i3 falan koyarlar oraya. Senin derdini anlandıklarınıda hiç zannetmiyorum. Kötülemek gibi olmasın ama durum bu.

Söylediğim gibi linux live cd ile bir dene önce. Bakalım nasıl çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet nedir son durum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.