Şimdi Ara

Render merkezli 1500 dolara kadar bilgisayar lutfen...(Video maker photoshop vb) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asko56

1500 param var deyince bunlar oldu 5930 alıcagına ryzen 1800x al daha iyi :D

Guzel dostum bilmedigimden soruyorum. Titan x i alirsak (ikinci eli) mecburen intel islemci almak zorunda degilmiyiz degilsek kesinlikle amd alinmasindan yanayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

intel cephesinde

çifr xeon almayacaksan hiç bulaşma

hazır sistem olarak hp workstation alabilirsin o fiyatlara

babalar gibi 1tb ssd 4tb hdd 48gb ram ve çifr xeon

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B013VPZ4RE/ref=mp_s_a_1_8?ie=UTF8&amp;qid=1491744087&amp;sr=8-8&amp;pi=SL75_QL70&amp;keywords=hp+workstation

amd cephesine gelelim

1800x alacaksın

başka kaçarın yok

Hocam diyorum ki titan x 2. El karti alayim oluyorsada amd 1800x ve ona uyumlu anakart alayim. Nasil?

• Hocam. Yok öyle bişi hocam 1800x i al bide titan 32 gb ram tamam 👍

• hocam 1800x lik bile işin yok onu alırsan soğutucu almak zorunda kalcan. al r7 1700 hem soğutucu almak zorunda kalmazsın hemde 3.7 ghze oc yapıp r7 1800x performansı almış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

hocam 1800x lik bile işin yok onu alırsan soğutucu almak zorunda kalcan. al r7 1700 hem soğutucu almak zorunda kalmazsın hemde 3.7 ghze oc yapıp r7 1800x performansı almış olursun.

1800 alirsam ekstra bir iki sene daha fazla kullanabilirim diye dusunuyorum. Ekstra sogutucune kadar tutuyor? Ramlerde ona gore olacak?

• quote:

hocam 1800x lik bile işin yok onu alırsan soğutucu almak zorunda kalcan. al r7 1700 hem soğutucu almak zorunda kalmazsın hemde 3.7 ghze oc yapıp r7 1800x performansı almış olursun.

Oc dedigin overlock? Yapabilirmiyim ki :)

• Linklerle ilgili genel bilgi, forum her linkin sonuna kendi kodunu reklam amaçlı eklediği için (bak bu vatandaş benim üzerimden sana ulaşıyor diyerek) bazı linkler açılmıyor. Böyle durumlarda ilgili linke sağ tıklayıp "Bağlantı adresini kopyala" deyin, ardından adres satırına bunu yapıştırıp "&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber" satırlarını silin, linkiniz açılır.
    Ayrıca Titan X'ler iki çeşitti, 3 oldu ancak sonuncusu daha anlaşılır (sonuna p eklediler Xp oldu), youtube'dan titan x maxwell ve titan x pascal karşılaştırmalarını izleyin genel bilgi için. Yanlış hatırlamıyorsam maxwell olanı "Geforce Titan X" diye geçiyordu, Pascal olanı "Nvidia Titan X" olarak. Ancak ikiside dışarıdan bakıldığında üzerlerindeki TITAN X logosuyla kafa karıştırıyor, alırken dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Linklerle ilgili genel bilgi, forum her linkin sonuna kendi kodunu reklam amaçlı eklediği için (bak bu vatandaş benim üzerimden sana ulaşıyor diyerek) bazı linkler açılmıyor. Böyle durumlarda ilgili linke sağ tıklayıp "Bağlantı adresini kopyala" deyin, ardından adres satırına bunu yapıştırıp "&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber" satırlarını silin, linkiniz açılır.
    Ayrıca Titan X'ler iki çeşitti, 3 oldu ancak sonuncusu daha anlaşılır (sonuna p eklediler Xp oldu), youtube'dan titan x maxwell ve titan x pascal karşılaştırmalarını izleyin genel bilgi için. Yanlış hatırlamıyorsam maxwell olanı "Geforce Titan X" diye geçiyordu, Pascal olanı "Nvidia Titan X" olarak. Ancak ikiside dışarıdan bakıldığında üzerlerindeki TITAN X logosuyla kafa karıştırıyor, alırken dikkat edin.

Hocam yukarda resmini ekledigim titan x sizce nasil? Benchmarkda ilk siradaki ustun kart degilmi? 1080ti den neredeyse iki kat daha iyi performansi olan? Karistirmayayimda... Gigabyte Geforce GTX Titan X Maxwell yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacquesroux -- 9 Nisan 2017; 19:17:19 >

• jacquesroux kullanıcısına yanıt
    arkadaşım r7 1700,1700x ve 1800x modellerinin hepsi overclock olur. birbirlerinden farkı baz saat hızlarının farklı olması. 1700x ve 1800x modelleri soğutucusuz gelmekte, 100mhz daha iyi oc olmakta ve oc yapıldığında daha az ısınmakta. başka hiçbir farklılık söz konusu değil. bu sebeple r7 1700 alman en masrafsız çözüm. paranı ramlere yatır bunun yerine ya da diğer donanımlara.

• quote:

arkadaşım r7 1700,1700x ve 1800x modellerinin hepsi overclock olur. birbirlerinden farkı baz saat hızlarının farklı olması. 1700x ve 1800x modelleri soğutucusuz gelmekte, 100mhz daha iyi oc olmakta ve oc yapıldığında daha az ısınmakta. başka hiçbir farklılık söz konusu değil. bu sebeple r7 1700 alman en masrafsız çözüm. paranı ramlere yatır bunun yerine ya da diğer donanımlara.

Tamamdir peki 1700 icin en iyi ram onerin nedir ogrenebilirmiyim.

değil, maxwell eski

ekran kartıyla ilgili tavsiye veremeyeceğim, belki size 980ti yada daha düşüğü bile yeter. Fotoğraf/video editing işiyle ilgilenen arkadaşlar cevap verirse sizin için daha hayırlı olur.
    ben olsam o bütçeye workstation alırı

bildiğim kadarı ile çift xeon 1800x'den daha iyi

birde

gpu rendering yapılmayacaksa ekran kartına gerek yok

gpu render içinse titanx eksik kalır gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

ben olsam o bütçeye workstation alırı

bildiğim kadarı ile çift xeon 1800x'den daha iyi

birde

gpu rendering yapılmayacaksa ekran kartına gerek yok

gpu render içinse titanx eksik kalır gibi

Bir sistem onerin lutfen :( bu durumda maxwell titan x den vazmi geciyoruz yoksa o fiyata degermi?

• https://pcpartpicker.com/list/RvLCvV bir arkadas bu sistemi onermis kasam zaten var dusundugum fiyata geliyor sizinde fikrinizi istiyorum. 1800x taksam cok farkedermi performansi?

• x99 anakart + AliExpress'ten e5 2683 v3 de düşünebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

x99 anakart + AliExpress'ten e5 2683 v3 de düşünebilirsiniz.

Cpu 500 euro sifirmi anlamadim aliexpreste. Cok yuksek gercekten degerleri. Guvenilirmi aliexpres satisina?

Sıfır değil ikinci el maalesef, maliyeti yüksek olunca güvenemiyor insan, ikinci el forumunda satan kullanıcılar var dilerseniz onlara da bi bakın. Bu arada ben x99 platformuna hakim değilim, sadece fiyat/performans olarak öneride bulunayım dedim :)

• AngelDust! kullanıcısına yanıt
    Fransadayim hocam. Tr den ikinci el almak mantikli degil ki burda ikinci el piyasasi coook daha ucuz

• hocamizi da haberdar edelim, onda xeon islemciler vardi, uygun fiyata veriyordu yanlis hatirlamiyorsam.

fikrinide almis olursunuz hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

hocamizi da haberdar edelim, onda xeon islemciler vardi, uygun fiyata veriyordu yanlis hatirlamiyorsam.

fikrinide almis olursunuz hem.

Cokda guzel olur...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.