Şimdi Ara

Render ve Orta Düzey Oyun için Sistem Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

240gb hyperx fury ssd
    2tb 7200 rpm hdd
    Kingston hyperx 16gb(8gb*2) bellek
    maalesef kesin olarak sadece bunlara karar verebildim.

Akvaryum Rehberi adında bir YouTube kanalım var. Bunun için düzenli render almam gerekiyor. Arada bir de oyun oynuyorum. Almışken iyi bir alet almak istiyorum. Monitör dahil 3000 TL'yi geçmesin istiyorum. Sorularım:

DDR4 bir anakart ?
    Yeni nesil çok pahalı olmayan bir ekran kartı ?
    Masaüstü bilgisayarlarda wi-fi olayı nasıl çözülüyor onu öğrenemedim ?
    Yeni nesil çok pahalı olmayan bir işlemci ?
    Mat ekran fotoğraf ve video düzenlemede gerçek renkleri verebilecek 23" civarı bir 1080p monitör ?

Bir de toplama işini kendim beceremem, bu nedenle nereden almamı önerirsiniz ?

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdeg -- 8 Temmuz 2016; 16:37:09 >

• Bir yardımsever?
  •  Render ve Orta Düzey Oyun için Sistem Önerileri

8 gb ram, 120 gb ssd alıp rx 480 4 gb alın mis gibi kullanın derim. İlle de istediğimden koyun derseniz rx 470 koyacaksınız ama siz bilirsiniz monitör önerdim ama orası size kalmış değişebilir ips bi monitör alın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı çok pahalı değil mi? Yeni ve geliştirilmiş bir kart biliyorum ama... Nvidia-amd ikilemi de yaşıyorum. Amd eski kötü ününden tamamen kurtuldu mu?
    Bir diğer sorum da: toplama bilgisayar siparişimi internetten vermek istemiyorum açıkçası. Sinerji ile ilgili ciddi şikayetler var. Güvenebilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.