Beyler şu anda renekton aldım ip takviyesi vardı bende biriktiriyim dedim ve aldım ilk oyunumu oynadım skor pek iyi değildi kazandık ama takımdaki kassadin taşıdı beyler sorum şu item build nasıl hangi itemle başlanır ilk hangi itemi bitirmem lazım eşyaların sıraları filan ve nasıl bir oyun oynamam lazım. OBA'nın rehberine baktım bide size sormak istedim genelde solotop'da shen oynuyordum fakat eğlenceli geldi renekton oynamaya karar verdim
Obanın rehberinden bakip aldım suanda rankedde 12 win 0 losem var bence cok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Fuse Tea Mango
Obanın rehberinden bakip aldım suanda rankedde 12 win 0 losem var bence cok iyi.
Zevkli oluyor oynaması
Solo mainim olsa düşünmeden açarım renektonu
İlk oynadığım zaman çok kötüydüm. Şampiyon indirime girince hiç beklemeden aldım. Memnunum ve bana göre topta oynayabilecek en iyi şampiyonlardan birisi
quote:
Orijinalden alıntı: Kaladin.
İlk oynadığım zaman çok kötüydüm. Şampiyon indirime girince hiç beklemeden aldım. Memnunum ve bana göre topta oynayabilecek en iyi şampiyonlardan birisi
Ne bu renakton aşkı ya önceden yüzüne bakan yoktu şimdi herkes saldırıyor almak için
quote:
Orijinalden alıntı: ArapŞeyhi
Ne bu renakton aşkı ya önceden yüzüne bakan yoktu şimdi herkes saldırıyor almak için
Alıntıları Göster
bi ben beceremiyorum galiba ya
quote:
Orijinalden alıntı: Ronon Dex
bi ben beceremiyorum galiba ya
Alıntıları Göster
iyide nasus daha iyi
renekton can
Solo udyr iken karşıma gelmesini istediğim herolardan.Zırhını kağıt gibi doğrayıp base e gönderiyorum kendilerini.
Renekton'u beğenen bunu da beğendi:
Solo top Warwick. (Uncounterable)
quote:
Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim
Renekton'u beğenen bunu da beğendi:
Solo top Warwick. (Uncounterable)
yorick der kacarım
quote:
Orijinalden alıntı: vandosa
yorick der kacarım
Alıntıları Göster
Timsah kardeşimiz candır ya.. Ne fb'ler almışımdır kendisi ile.. Şimdi bir moda oldu tıpkı yırtık kotlar gibi..
Eskiden yüzüne bakan yoktu.Dünya çok hızlı dönüyor.Değişime ayak uydurmak çok zor.
renekton iyidir ama jayce alıp rahatça promu içebilirim karşısında
e w q e yapip haraslarsin cani azalincada ultiye girersin ofken 50 den fazlaysa kesinlikle w at farmi kolay jungle birlikte 2v1 alabilir ilk item sunfire yani cok op ve cokta zor degil
quote:
Orijinalden alıntı: Kyojin Art
e w q e yapip haraslarsin cani azalincada ultiye girersin ofken 50 den fazlaysa kesinlikle w at farmi kolay jungle birlikte 2v1 alabilir ilk item sunfire yani cok op ve cokta zor degil