Şimdi Ara

Renekton Rune-Master Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Renekton ile oynuyorum ve offtank olarak kullanıyorum.Rune ve masteriesler hakkında yardımınızı isteyecegim.Runelerim = kırmızılar armor pen.--sarılar armor--maviler cdr Masteries = 0-21-9
    Maç içinde aldıgım itemler ise şu şekilde
    -armor + x5 pot
    -wriggle's
    -phage
    -cdr botu
    -brutal
    -frozen
    -youmuu
    -guardian angel
    -banshee ve en sonunda wriggle satıp blood alıyorum.Daha iyi bi sistemi olan yardımcı olabilirmi,yada bu yaptıgım sistem sizce iyimi ? bide son olarak şunu sormak istiyorum.Team fightlera ulti açıpmı girmek lazım yoksa fight sırasında belli bir zaman geçtikten sonramı ulti basmak lazım...Şimdiden teşekkürler yardımcı olacak arkadaşlara

• Öncelikle ultisiz hiçbir teamfight ta dalmaman lazım.Renektonun bu fury olayı oldukça önemli . Fury i doldurmadan skillleri kullanmak çok birşey ifade etmiyor.Ben item olarak

boots of speed + x4 pot
    cdr bot
    youmuus ghostblade
    warmogs armor'dan sonra ne alıcağın sana bağlı.Ben biraz daha fazla vurayım diyorsan atma'yı hemen çık ama iyi gidiyorum diyorsan Frozen Mallet'ı çıkarsın ilk ondan sonra atma'yı çıkarsın.Son item olarak karşının ad carry'si varsa ve kasmışsa thornmail iyidir.Eğer ap ye dayalıysa karşışı Guardian Angel alıyorum genellikle.Dediğim gibi lane'e gittiğin zamanda fury'siz skill kullanırsan rakibi rahatsız etmezsin.Minionlarda doldurup kontra atak yapmak daha mantıklı.Rune olarak senden farklı kullanmıyorum bende.Sadece mavilerim magic resist.

Masteries olarak ben 21-0-9 kullanıyorum.Defansif oynayacaksan 0-21-9 kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHLD -- 11 Kasım 2011; 18:39:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Draven için ticket
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.