Şimdi Ara

Rengar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu oyunda bence çıkmış en kaliteli hero. Ilk free de oynadigim zaman(nisan 2014 de basladim 2015 basi ilk defa oynadim galiba yani eski zamanini pek bilmiyordum) baya zevkli gelmiş di. Kha oynadigim icin bu ne bicim demiştim ama kha e ile atliyorken rengar pasifi sayesinde atliyor. O beni ilklerde cok kafami karıştırdı. Ama yine de alismak uzun sürmedi. Uzun lafin kisasi su oyunda en zevk alarak oynadigim hero rengar ya. Her seye yatkinligi var apc adc tank. Bu oyunda galiba beni mutlu eden sey rengarin secim yasaklama ekraninda banlanmamasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CSB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift kaşarlı olsun
  • Tutmaz.

• Kha istediği zaman e ile atlarken Rengar çalıya mahkum. Geliştirince adamı alıp e ile tekrar kaçıyor ama Rengar atladımı kaçışı yok. Kha nın e si daha güzel bence.

• Ridooo kullanıcısına yanıt
    Evet bende o yuzden ilk rengar oynarken sikinti yaşadım. Alismisim kha ile her yerden firlamaya

• Kassadin 3 sn de bir flash atıyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Titanic hydra+Bork Tank rengarı deneyin.Ormanda bu hali daha iyi.Soloda full ad.
  • Max Teabag kullanıcısına yanıt
    Ad jung itemi ruh gomglegi ve olu adamin zirhini ciksak olur glb Bi denerim bu gun

• ölü adamın zırhını sadece önde olduğunda alman gerek.Byk ihtmalle lwsun proversial ekle de az oyun öğreteyim .s.s.s.s
  • Max Teabag kullanıcısına yanıt
    Yha bu rngr nye tk atmyr yha .ss.s.s.

• Oyunun en zevkli heroları :Rengar Leblanc Blitzcrank troll heroları
  • oyuna alistarla başlamıştım. 30 lvle kadar da alistar oynadığım için şimdi istesem de oynayamıyorum rengar gibi şampiyonları(zed,kha,talon vs.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.