Şimdi Ara

rengar ağır çöp olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    görünmezliği evelynn gibi olmuş. büyük ihtimal atlama mesafesine girmeden görünür olacak.
    sadece size en yakın hedefi gösteriyor.
    ultiye bastığınızda size en yakın hedefin üstünde uyarı çıkacak. mesafe farketmez. (şaka mı bu?)
    ultideyken sadece size en yakın şampiyona atlayabilirsiniz.
    çatışma dışında vahşet kayboluyo. bu hero nasıl tek atıcak merak konusu.

bokum gibi olmuş açıkçası.
    bu ultiyle bi boka yaramaz bu hero. iyi ki maini udir yaptım. buff da aldı oh mis.
    talon güzel olmuş mainlenebilir.
    ne zaman geliyo yama bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 19 Ekim 2016; 14:02:52 >

• Prowind kullanıcısına yanıt
    Önce reaper sonra rengar udyr ada vursalarda birazcık daha gglesen
  • W su çok güçlü.

Q emp damaga ilk çıktığındaki aldıfığı ilk buff'taki gibi. Öyle rastgele basıyorsun %30 damage alıyor. tüm assassinlere yaptıkları gibi, oynamasını zorlaştırmışlar. eski tek atan rengara kıyasla biraz kötü durumda tabi fakat offtank-bruiser olarak oynandığında iyi de bir oyuncunun elinde deli gibi karıştırır ortalığı rengar.

emprowed W yu okumadın sanırım çöp demeden önce.

olaf ulti,gp w, kench e aynı skilde.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    tamam ama sen assasinsin. vahşeti wya kullanırsan nasıl tek atıcan. rengarı tank oynamak daha mantıklı olucak yamadan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

tamam ama sen assasinsin. vahşeti wya kullanırsan nasıl tek atıcan. rengarı tank oynamak daha mantıklı olucak yamadan sonra.

tank oynamakta riskli olacak W son 1.5 saniye içinde alınan hasarın %50 sini dolduruyor full tank gittiğimizi farz edersek 1.5 saniye de ne kadar damage yiyebiliriz ki onu dolduralım, ad-hp buildi en mantıklısı olacak anlaşılan. resist kasmadan atladığımız farz edersek 1 saniyede 2k hp miz gitse tek bir tuşa basarak 1k hp yi geri dolduracağız üstüne bu skill CC silecek bu noktadan sonra ne yapacağımızı seçmemiz lazım ibretlik bir karar anı Q mu W mu E mi? ayrıca ilk zıpladığımız adama kritik vuruyoruz Duskblade'in yeni pasifi rengar için çok uyumlu, bence build şöyle olacak : Swiftness bot - BC - Streak's - Duskblade - Dominik's - Titanic hydra belki IE bile alınabilir kritik vuracağımız kesin olduğu için.

Bruiser rengar zaten her zaman ad ya da kritik rengar'dan daha işlevsel olmuştu, öyle görünüyor ki artık tek yolu bruiser rengar oynamaktan geçiyor.

ayrıca artık her önüne gelen, oyun bilgisi zayıf olanın alıp sırf tek atmak için oynanan bir şampiyondan çıkmış rengar. Gerçi assassin update'in tek amacı buydu assassinlerin tek atma potansiyellerini alıp onlara assassin kimliği vermeleriydi ki bunu inanılmaz derecede başardılar. Artık rengar ultiyi aç atla tek at herosu değil. Fakat kullanmasını bilene ultiyi atla tek at herosundan daha fazla ödül verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 19 Ekim 2016; 15:33:11 >

• Daha resmi sunuculara gelmemiş bir değişikliğe çöp demek biraz fevri olmuyor mu? Riot tek atan rengar yerine daha işlevsel birşey yapmak istiyoruz demişti. Belki lcs de wcs de picklenebilecek kadar işlevsel bir hale gelir rengar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir W'su olan çara çöp demek delilik bence, çöpün zıttı deli gibi op bir şey olup çıkacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    ya kardeş w kimin umrunda. tek atmadıktan sonra. sen suikastçisin. tek atmayan suikastçiyi kim napsın. isterse w basınca ölümsüz olsun.
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Suikastci kim dedi ? Bi ara full tank da offtank da oynandi bu karakter. Illa tek atacak diye bir sey yok. Degisik bir buildle oynanabilir.

• Sadece w'su olsa bile çöp olmaz.O derece op bir skill w'su.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    allahım sabır ver. evet kardeşim rengarın asıl rolü tanktır zaten. bu yeni gelecek güncelleme de tank güncellemesi.
  • konu silinsin . burdaki arkadaşlar w ile tek atıcak herkese.
  • 2 sezondur tek atıyor zaten hero bırak 1 sezonda oynanmasın
  • Haters gonna hate. Rengar yeterince tek atmış sanırım.

Yeterince oyun oynandıktan sonra editlenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Haters gonna hate. Rengar yeterince tek atmış sanırım.

Senin meyin rengar değil miydi? Hala bende eklisin sanıyorum. Ah ah ne günlerdi. Hatırlarsan tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Senin meyin rengar değil miydi? Hala bende eklisin sanıyorum. Ah ah ne günlerdi. Hatırlarsan tabi

Nick ne? Silmedim diye biliyorum ben nick değiştirdim. Tanıyorum olm seni. Evet s3/s4/s5 in yarısı main rengar. Rehberden belli olmuyor mu?

• Assassin rengar çöp.Bruiser tank offtank ve diğer türlerinin ne kadar güçlü olduğu umrumda değil.Sözde assassin değişikliği yapıp heroyu başka oyun tarzına itmek riotun başarısızlığıdır.Support olarak çıkarılan lulunun midde terör estirmesi gibi ya da ap assassin olarak çıkarılan ekkonun tank kasılıp soloq ve turnuvaları mahvetmesi gibi.Hero oynanması gerektiği gibi oynanmadıktan sonra istediği kadar op olsun 1-2 yamada yerin dibini boylar.Bu arada vayne için hayırlı olsun oyunda onu counterlayan bir assassin kalmadı artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Nick ne? Silmedim diye biliyorum ben nick değiştirdim. Tanıyorum olm seni. Evet s3/s4/s5 in yarısı main rengar. Rehberden belli olmuyor mu?

O zamanlar neydi hatırlamıyorum. Çok isim değiştirdim ama seninle çok oyun attık onu biliyorum. Bide icytea lemon vardı

• Çok daha güçlü olduģunu dusunuyorum. Riot bu değişikliği yaparken aklında ne vardı bilmiyorum

• * İyi de adamlar aylar öncesinden söyledi zaten "Öyle göz açıp kapayana kadar tek atma dönemi bitecek diye".

* Kimseye daha havadayken tek atamayacak artık.

* Hala ısrarla "bu nasıl tek atacak diye sormanın" mantığı nedir yani anlamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.