Şimdi Ara

Rengar aldım geri veriyimmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zorluprens

quote:

Orijinalden alıntı: isoersin

Ver

Saçmalama ya rengar geri verilir miii *????

rework'tan sonra çöp olucak.

evet, kesinlikle geri vermeli.

3 nerf 1 buff getiricekler.
    e artık skillshot olacak.
    ultisi ferocity doldurmayacak ferocity'den süre alıcak. (şimdi kesin konuşuyorum gibi oluyor, aklımda böyle kalmış olmayadabilir, onun için gereksiz alıntılayıp bunu hakkında cevap vermeyin.)

and.. "it will not invisible after rework."

• Verme.
  • 1 oyunla karar verceksen ver gitsin . Rengar ustaları bilir .. Rengar oynadıkça çözersin ve iyi olduğunu anlarsın
  • Bu nasıl bir soru oynayamıyorsan ve üstünde uzun süre uğraşıp iyileşmek istemiyorsan ayrıca IP'n yoksa ver tabii ki.
  • Kardeşim sakın öyle bişey yapma. Rengar halen OP sadece oynamasını bilmiyorlar. Bir rengar prosu olarak sana twitch.tv/onlyrengar bu adamı öneriyorum.

http://www.lolking.net/summoner/tr/2011114#history

Lane'de ezmediğim adam yok. Birde rengarın mana yeri sarı oldugunda bir bugu var. W ve Q aynı anda basıyorsun hem heal hemde Q daha cok vuruyor üstüne de normal Q vurdugun zaman adam can havliyle kacıyor kardesim. Bunu bir anda calıdan atlayıp denemeni öneririm. bu dediklerimi yaptıktan sonra cok rahat oyunu taşıyor ve win alıyorsun. Mac history'den buildlerime bakabilirsin.
  • Rengarla adcye saldirip alirsan tf sizindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar hımm,tersten ragner
    ragner
    ragner
    ragnerok online 2

(ver, nerf yolda)
  • Verme.

• İlk oyunlarımda nedense bende eziliyorum hep. Deneye deneye şampiyonu çöze çöze oynamanı geliştirirsin. 1 kere yenildin, ezildiğin diye geri verme hakkını kullanman çok saçma. Şans hakeden bir şampiyon
  • 3. köprü rengarın üstünden geççek 1 seneye acayip değerlenir
  • Verme, reworkden sonra ticket at alır geri iade hakkı yemeden. Iade hakkına yazık

• nerf gelsin ondan sonra düşünürüm madem
  • geri verme skinini al
  • Bence geri verme.

• Rengar Hala op ben iddia ediyorum ama oynamasını bilene ben fena değilim ama benim bi knq var adam dişi 15 yapıp adc ye q q ile alıp aradan çok rahat kaçıyor Bence Verme Rewok dan sonra iyi olacğaını söyleyenlerde war
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorluprens

Rengar Hala op ben iddia ediyorum ama oynamasını bilene ben fena değilim ama benim bi knq var adam dişi 15 yapıp adc ye q q ile alıp aradan çok rahat kaçıyor Bence Verme Rewok dan sonra iyi olacğaını söyleyenlerde war

Reworkden sonra rengar jungle olacak,görünmezlik kalkacak,w sü karşı takımda kime isabet ederse ad-ap düşürecek defans vermeyecek,q damage düşecek diye biliyorum belli değil daha galiba,e skilnin damage+slow veya stunladığı zaman arttı,ulti görünmezlik kaldırıldı veya rengar ulti açınca karşı takıma uyarı vericek nocturne gibi,ulti coldow 30sn olacak düşürdüler haraket hızı çok fazla artacak ve ulti ferocrity 0 layacak ama q skili artık her vuruşta 3 ferocrity verecek,kolye bufflandı mecburen alacağız

Ve duruma göre tekrar bufflanma ihtimali var.Rengar solo top bitirildi jungle hali kat kat bufflandı ve ulti haraket hızı sayeside 10 saniyede baseden dragona gidilebiliyor

• Verme.
  • Eski rengarı oynasan veya ona karşı oynasan şu an bu konuyu değil, rengar çok op çok op diye başka bir konu açardın veya ağlama konusu.. Şu an evet eskisi kadar güçlü değil ama jungle denedim geçen gün gerçekten hâlâ gideri var.
  • Botlara karşı oyna bari
  • Verme. Benden tavsiye, lane de genelde Fiora gelmezse ezerim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.