Şimdi Ara

Rengar Almak Mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizde biliyosunuzdur rengar %50 indirime girdi 487 rp oldu sizce o kadar nerf ten sonra rengarı almak mantıklı mı ? alırsam nerelerde daha iyi oynarım ?

• al ormanda gayet iyi şuanda her ulti geldiğinde kill garanti ganklarda soloda pek önermem pant jax falan geliyor hayattan soğutuyor adamı
  • Al tabi olm hala güçlü.
  • 6 level de 120 sn lik cd yi 150 sn ye çıkardılar :(
  • Kullanmasınıda pek fazla bilmiyorum ayrıca zor şampiyon çok kırılgan ultisi sanırım görünmez oluyoduda başka neler veriyodu? 150 sn etmez bence sadece görünmezlik
  • rengar istedigi kadar nurf yesın gayet iyi bi hero alınır
  • Alıcam sanırım daha önerisi olan varsa yazabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Csgo Kasa Açmak Mantıklı Mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Khazix herzaman favorim :) bence deymez rengar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teq atma buildi var o yeter ama khada güçlü

oyunda nerf yiyen heroları oynarsan daha güçlü oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xronize

teq atma buildi var o yeter ama khada güçlü

oyunda nerf yiyen heroları oynarsan daha güçlü oynarsın

Tek atma buildini yazarsan sevinirim :D
  • Ryan Choi izle genelde Rengar , Yi , Lee oynuyor. Epey şey kaparsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skill seti harika bir sampiyon ne kadar nerf yese de yesin op kalacaktir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerften sonra kim tek atıyorum diyorsa yalan söylüyordur. Nerfle beraber havada Q ve W atma olayı bitti. Keko build olursa 2 atarsınız ilahların kılıcı + ebedi kılıç + youmuu vs.

Ultisi kill garantili, ama 1 kill alıp direk ölüceksen hiç alma. Tf dışında tek gezen adc apc ye odaklanmak gerek. Jungle olarakta gayet iyi.

Wriggle + Hydra + Youmuu + Last whisperer + Boots of mobility + Son olarakda karşı takımın durumuna göre randuin veya banshee/spirit visage çıkabilirsin.
  • Mantıklı evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruggie

Nerften sonra kim tek atıyorum diyorsa yalan söylüyordur. Nerfle beraber havada Q ve W atma olayı bitti. Keko build olursa 2 atarsınız ilahların kılıcı + ebedi kılıç + youmuu vs.

Ultisi kill garantili, ama 1 kill alıp direk ölüceksen hiç alma. Tf dışında tek gezen adc apc ye odaklanmak gerek. Jungle olarakta gayet iyi.

Wriggle + Hydra + Youmuu + Last whisperer + Boots of mobility + Son olarakda karşı takımın durumuna göre randuin veya banshee/spirit visage çıkabilirsin.

bugün rengar ile ezreala q-hydra yaptım öldü (q 1.300 kritik geldi)
    zırh delme rünüyle gir teklersin yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Nerften sonra kim tek atıyorum diyorsa yalan söylüyordur. Nerfle beraber havada Q ve W atma olayı bitti. Keko build olursa 2 atarsınız ilahların kılıcı + ebedi kılıç + youmuu vs.

bugün rengar ile ezreala q-hydra yaptım öldü (q 1.300 kritik geldi)
    zırh delme rünüyle gir teklersin yine

armor pen rün ile hiç denemedim ama son nerften sonra magic resist olan tüm glyp ları cooldown reduction yapmak zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruggie -- 12 Ağustos 2014; 2:32:32 >

• quote:

Teşekkür ederim baya açıklayıcı oldu ama solo olarak da oynarsak sanırım wriggle yı çıkartıp yine aynı buildi uygulayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İltimas

quote:

Teşekkür ederim baya açıklayıcı oldu ama solo olarak da oynarsak sanırım wriggle yı çıkartıp yine aynı buildi uygulayabiliriz

top da oynuyorsan wriggle yerine doran blade al en az 2 tane daha sonra black cleaver alabilirsin zırh delme + can + cooldown reduction

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruggie -- 12 Ağustos 2014; 2:49:13 >

• rengar hala iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.