Şimdi Ara

rengar çöp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rakiplere şans verelim derken allah yapmışlar. oyun naptım lan ben diyerek geçti resmen.attığı dmg normal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 9 Kasım 2016; 10:54:7 >

• Çok merak ediyorum şimdi demiyorum yüklenme ekranındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben diyordum da kimse inanmıyordu. An itibariyle neredeyse bütün challanger streamer'lar onayladı rengarın ilahlığını. reddite'de ağlıyor millet.
  • Titanic hydra - Black clever - Draktharr - Gage - Dominiks - swiftness bot item dizilimini deneyin.
  • Bugünkü oyunda karşıda kasmamış rengar tekledi
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    hydra-bc-draktarr-ie-statikk-ghostblade dizilimine dene bi de
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    youmuu, draktar, ebedi, malmor, üçlü, ölümün dansı kastım. kısaca ad ne varsa aldım. ad 600lerde kolye full. atlatıp q atıyordum sadece. e ye felan gerek kalmıyodu. üstüme atlayan rakip rengara q atıyodum ölüyodu hemen. latede o da kastı. birbirimize atlayıp tek yiyoduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 9 Kasım 2016; 15:42:58 >
  • Ben de oynadım çöp bekliyordum aşırı saçma bi hasarı var anlamadığım şekilde,normalde oynadıgım bütün rengar vs irelia matchuplarında dayak yiyen ben motor ettim ireliayı,zamanla görücez bakalım
  • Merak etmeyin birkaç yamaya nerflenir.Riotun tek atmasın da ne yaparsa yapsın düşüncesinin fiyasko olduğunu rework yeni çıktığında demiştim.Assassin olmayan fakat yüksek hasar çıkaran fighter rolüne girmiş.Benim oynama stilime tamamen ters bir rework olmuş.Adına assassin güncellemesi deyip savaş dışında sıfırlanan ferocity vermek assassin kelimesinin anlamına ters.Tank ekko faciası v.2

• quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

youmuu, draktar, ebedi, malmor, üçlü, ölümün dansı kastım. kısaca ad ne varsa aldım. ad 600lerde kolye full. atlatıp q atıyordum sadece. e ye felan gerek kalmıyodu. üstüme atlayan rakip rengara q atıyodum ölüyodu hemen. latede o da kastı. birbirimize atlayıp tek yiyoduk.

Son cümle
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Eskisinden daha cok tek atiyo kardesim. Hydra w e felan basmana bile gerek kalmiyor.vahsetsiz q hasari eski vahsetliden daha fazla vuruyor. Vayne bile teklerken sıkıntı yașamıyorum. Ama hayvan gibi nerfleyip cop yapcaklar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 10 Kasım 2016; 2:04:38 >
  • Schizz kullanıcısına yanıt
    Vahsetsiz qsu tek atıyor. Vahsetlisi kac vuruyor bilmiyorum. Denemeye firsat olmadi. Normaline tek yiyolardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

Vahsetsiz qsu tek atıyor. Vahsetlisi kac vuruyor bilmiyorum. Denemeye firsat olmadi. Normaline tek yiyolardi.

En yüksek hasar buildi ve full stack kolye ile q+q 2400 vuruyor squishy bir hedefe tabikide. Ulti ile patlayınca ve 550 ad varsa ie ile birlikte, 1.3k falan vuruyorsun sadece ultinin kritik duz vuruşuyla, bir ferocity oldu mu ? Hemen q +e+w yapıyorsun şuana kadar 2200 falan damage çıkartmasi lazım, yetmezse halı hazırdaki emp q yu da çakıyoruz ki o da full buildken 1kdan az yukarda vuruyor yani 2-3 saniye içinde toplamda 3.5k damage cikartabiliyoruz. Late game de bakın abartısız, sadece ultinin kritiği ve tek q ile bile tek atabilirsiniz.

• talon bitik talon. birakin rengari. yazik etmisler guzelim asasine
  • Top lana'de karşında görmek istemeyeceğin bir durumda. Eskiden çalı ile üzerine atlardı. Şuan farm canı az bekleyip q ile atlıyor üzerine ve e yapıyor kaçamıyorsun. Ebedi çıkıp u + q + a vurunca sadece gri ekrandasın. AA bile burmaya gerek kalmıyor bazen
  • Rengar cop high eloda oynanmaz.
    O ultiyle birine tek atabilecegini dusunen acik bir sekilde low eloda oynuyordur.

• ocarman kullanıcısına yanıt
    herkes senin gibi low eloda oynamıyor kardeşim
    bu arada avatar güzelmiş link var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 10 Kasım 2016; 13:34:50 >
  • ocarman kullanıcısına yanıt
    'Açık bir şekilde' ile ne demek istediğini lanet avatarına bakarak anladım adamım.

Böyle çılgınlıklar yapma dostum adminler canına okur.

• bende bu konudan muzdaribim.

eski rengarı çok az da olsa mekaniğini çözmüş birinin oynaması yetiyordu, bildiğin oyunu kırıyordu hero. Hepimiz seviniyorduk ki şuan 2 gündür şaşkınlık içindeyim.

öldürmeleri gereken heroyu bildiğin peygamber yapmış adamlar. top lanede vahşetsiz q sunun direk çeyrek can alması, 3 itemle direk yok etmesi gerçekten inanılmaz olmuş gj riot.

mainim kha 18 levelde rengarla çok eşit bir kapışma dönüyordu, genelde kha ile alıyordum ve 4. evolve alıyordum. yeni khayıda aşırı derecede beğendim, ama yeni khanın yeni rengar karşısında hiçbir şansı yok. ulti basmış bir rengar e atamadan yok ediyor kha zixi. ağzım açık izliyorum heroyu full buildken adam ultiyi basıyor gözünü kapatıyor sağ tık kime gelirse tank-adc-support ayırtmaksızın siliyor oyundan.aşırı derecede nerf gerekiyor
  • 3 maçta karşıma geldi diamond adamları harcadıkları su gibiydi karakter vurmuyodu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.