Şimdi Ara

rengar çöp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Prowind

Eskisinden daha cok tek atiyo kardesim. Hydra w e felan basmana bile gerek kalmiyor.vahsetsiz q hasari eski vahsetliden daha fazla vuruyor. Vayne bile teklerken sıkıntı yașamıyorum. Ama hayvan gibi nerfleyip cop yapcaklar gibi.

Tek atmak derken 1 snde kesmek diyorsan onu annie ve syndra da yapıyor.Yeni rengara ölen vayne low elodur , elosu yüksekse bile support main felandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışlıkla atlayıp apc adc tekledim. Ben şok.

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    üstüne atlayınca ölüyo işte. eskiden hydra w havada bola tutturmaya çalışırdık şimdi. atlayıp q atmak yetiyo.
  • quote:

üstüne atlayınca ölüyo işte. eskiden hydra w havada bola tutturmaya çalışırdık şimdi. atlayıp q atmak yetiyo.

Sen de dedin işte atladıktan sonra q atınca öldürüyor.Eskiden havada bütün hasarı aynı anda verdiğimiz için flash ve zhonya çare olmuyordu.Şimdi bir adc olarak çok rahat flash veya herhangi bir kaçma skiliyle kaçabilirsin.Eskiden karşı adcye ölme riski yoktu şimdi var.Demek istediğim bu zaten.

qsu 5k bile vursa beğenmicen galiba
  • quote:

qsu 5k bile vursa beğenmicen galiba

Derecelide vayne'i kesemedikten sonra isterse 94665k vursun bir anlamı yok
    Rengar = oneshot tek atamayan rengar heal atamayan soraka gibidir.

Bu söylediğinde çok haklsın.Savaş dışında sıfırlanma seni savaşa sürükler.Bi suikastçi savaşmaz suikast yapar.Rengar artık kesinlikle bir fighter/slayer olmuştur.
  • Hiç Rengar oynamayı bilmediğim ve geriye düştüğüm halde adc tekliyordum cok saçma vuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

talon bitik talon. birakin rengari. yazik etmisler guzelim asasine

Aynen ya. Eski haliyle 46 win 20 loseum vardı rankedda. Yenisi aşırı kötü olmuş W ve R ye delay eklemişler falan leş yani E si de iyi değil bence eski E si daha iyidi. Yapıcakları tek şey pasifi değiştirmek ve E ye silence vermek olabilirdi. Çok üzüldüm cidden mahvetmişler ya.

• Çöp olmuş eskiden kaçamıyordun artık tde arkada dur adam sana atlayamıyor atlasada bas flash heal yakalayamıyor

• Surrender at 20 bakıyorum bu siteye ama hala bir nerf gözükmüyor en az 2 ay daha bu işkenceyi çekicez gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.