Şimdi Ara

Rengar ne zaman dengelenecek ? [QQ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda klasik görmekten sıkıldığınız bir QQ konusu.

Nasıl bir skillset vardır bu heroda ya 8-9 ay önce bu heronun q ile kritik atmasını kaldırmadılarmı ? Önüne gelen ilahların kılıcı alıp tek atıyordu şimdi pekte farklı değil açıkçası latede botu satıp phantom dancer alıp yine tek atıyorlar nedir çaresi bu heronun

pink ward ve kırmızı trinket al demeyin lütfen onları alsamda latede tek yiyorum latede tek q ile 1300 vuruyor crit gelirse

• zhonya al
  • Kritik atması kaldırmadılar. Düz vuruşta kritik atıyor sadece. Eskiden düz vuruş + Q'dan gelen ekstra hasardan kritik atıyordu.
  • Eskiden empowered q kritik gelirse tek atabilen bir şampiyondu, artık q kritik gelmiyor ama auto attack modifier olduğu için auto attack kadar kritik atıyor. Fakat iyi tek atıyor cidden hani Adc oynarken karşıda rengar görmek moralimi bozuyor benim daha oyun başından. Açıkçası nasıl nerflenir onu da bilemiyorum bu raddeden sonra rengar'ı nerflemek demek öldürmek gibi, kit'inden dolayı güçlü bir şampiyon.
  • Eskiden tek q 2kydi simdi 1300 rengara ct jung yapinca yada pink koyunca yetenekli nauit ve thresh durduruyor aninda tek yiyor eger full adyse rengari asil guclu kilan e si ile snare atmasi adcyi durdurup kesmesi(takimca) nerflenebilecek tek olayi taban can degerini dusurmek haliyle earlyde daha zor snowball olup tekleyemeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş late de 1300 ü herkes vuruyor ?

+ Aşırı kırılgan, etrafta çim yoksa çok kolay kite yiyor, oyun başında ulti cdsi uzun vs vs.
  • Başlarda ormanda yakalayıp 2-3 kere kesince (çok kolay oluyor zaten genelde %50 can falan geziniyor) toparlayamıyor . Yani karşıya gelirse başta öldürüyorum ben bi şekilde sonra toparlayamıyor . Ha ama bişey yapamazsak 2-3 item bitirsin başlıyor teklemeye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Kardeş late de 1300 ü herkes vuruyor ?

+ Aşırı kırılgan, etrafta çim yoksa çok kolay kite yiyor, oyun başında ulti cdsi uzun vs vs.

bana göre suikastçi olmasına rağmen kırılgan bi hero değil ama kite konusunda haklısın earlyde o konuda biraz zorlanan bi karakter ama latede rengarın durduralamaz oluşu bi aşikar
  • Mainim Rengar, aylardır oynuyorum, 200 maçım falan var rengarla hepsi de jungle hiç solo denemedim.Öncelikle rengar ormanı adam gibi dönemiyor,Rengarla kargalarla vs atıyorsunuz.Ayrıca bence artık yeterince iyi bir counter jungler değil.Çünkü kendi ormanını temizlerken canı çok azalıyor ve earlysi eskisi gibi değil.Sinsi kılıç alırsan 6 level öncesi iyi ganklar atabilirsin, sinsi yoksa vahşetli e'yi slow olmadan tutturmanız gerek ki bu cidden işkence,çok yavaş gidiyor bu sebeple gold seviyesinde biri bile o e'yi yemez emin olun.Eğer rakip koridoru itiyorsa moron gibi davranıp göl tarafını totemleyeceğinize üçlü çalıyı totemleyin.Sinsi kılıcı alan bir rengar %50 can seviyesinde ormanında dolaşır,5 vahşeti orman canavarlarına sakladığı için de iyi bir duelist değildir.Full canla %50 canlı udyre, lee'ye,sejuya öldüğümü çok hatırlarım.Genelde safe olması ve 6 level hızlı ulaşmak için izci yeli alıyorlar,Bu da 3 level gank ihtimalini azaltıyor.Hele ki mid oynuyorsanız ve IQ puanınız 20'nin altında değilse izci yeli kullanan rengarın gankları başarılı olmaz rahat olun.Ki rengar dediğiniz hero aşırı kolay kite yiyor.Zed,LB,Katarina gibi saniyesinde kesip elini kolunu sallaya sallaya kaçan şampiyonlar dururken,benim garip rengarıma nerf diye ağlamanız saçma.
    Bir kere şampiyon ulti açtığında üstünde ünlem çıkıyor ve lanedekiler kaçma skillerini(varsa) atıp ultiyi failliyorlar neyin davası bu?lee gibi dengeye kafa atmış bir hero varken rengara nerf isteyin.Devam edin siz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

Mainim Rengar, aylardır oynuyorum, 200 maçım falan var rengarla hepsi de jungle hiç solo denemedim.Öncelikle rengar ormanı adam gibi dönemiyor,Rengarla kargalarla vs atıyorsunuz.Ayrıca bence artık yeterince iyi bir counter jungler değil.Çünkü kendi ormanını temizlerken canı çok azalıyor ve earlysi eskisi gibi değil.Sinsi kılıç alırsan 6 level öncesi iyi ganklar atabilirsin, sinsi yoksa vahşetli e'yi slow olmadan tutturmanız gerek ki bu cidden işkence,çok yavaş gidiyor bu sebeple gold seviyesinde biri bile o e'yi yemez emin olun.Eğer rakip koridoru itiyorsa moron gibi davranıp göl tarafını totemleyeceğinize üçlü çalıyı totemleyin.Sinsi kılıcı alan bir rengar %50 can seviyesinde ormanında dolaşır,5 vahşeti orman canavarlarına sakladığı için de iyi bir duelist değildir.Full canla %50 canlı udyre, lee'ye,sejuya öldüğümü çok hatırlarım.Genelde safe olması ve 6 level hızlı ulaşmak için izci yeli alıyorlar,Bu da 3 level gank ihtimalini azaltıyor.Hele ki mid oynuyorsanız ve IQ puanınız 20'nin altında değilse izci yeli kullanan rengarın gankları başarılı olmaz rahat olun.Ki rengar dediğiniz hero aşırı kolay kite yiyor.Zed,LB,Katarina gibi saniyesinde kesip elini kolunu sallaya sallaya kaçan şampiyonlar dururken,benim garip rengarıma nerf diye ağlamanız saçma.
    Bir kere şampiyon ulti açtığında üstünde ünlem çıkıyor ve lanedekiler kaçma skillerini(varsa) atıp ultiyi failliyorlar neyin davası bu?lee gibi dengeye kafa atmış bir hero varken rengara nerf isteyin.Devam edin siz.

Okumayın solo

• rengar al
  • eskidendi kardeş şimdi ki rengarı feedleyip op op diye ağlıyorsan oyunu bırak.
  • kite diyonuz da ult açıp üstünüze gelmiş bi rengar ultiden sonra tek atamadıysa da baseden sığınakla çıkarmış gibi geliyor üstünüze. en fazla iki-üç atıp uzaklaşıyor. hele tekseniz kaçma şansınız neredeyse yok. böyle bi hero, oynayanın elinde canavar fakat herkes oynayamıyor.
  • Biraz buff atsalar hayvana biraz nerfleseler kediye dönüşecek denge suanda var

• Yediği nerfler yetmedi mi? Ellemeyin Rengay'ıma hava tek atma zevkini yaşıyoruz şurda.
  • Tek durmazsanız tek yemezsiniz

• 3 senedir rengar oynarım 300 oyun vardır rengarda ne kadar nerf geldi falan ama hala oynuyorum ve hala tek atıyor bu rengar dengelensede tek atar biz bir yolunu buluruz
  • Kha havada w atamıyor , yengay havada tüm skillerini atabiliyor o zaman khayada havada w atma olayı geri gelsin bakın nasıl tek atıyor dengeli diyenler rengar mainlerdir bu şampiyonun op olduğu aşikar şu anda
  • bazıları cok iyi oynuyor ama bazıları tam keko özellikle 500 maç rengarla plat olanlardan bahsetmek istemiyorum bile
  • Çok mu zor bi adc yanına alistar braum thresh almak ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.