Şimdi Ara

Rengar q vurmama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar rengar oynarken çok sıkıntı çıkaran bir bug var yeni yamada düzeltmedikleri için konu açtım.Rengar oynarken adama zıpladığımızda q atınca vurmuyor olduğu yerde bekliyor adama vurmamız için hareket edip tekrar adama tıklamamız gerekiyor bu bug cidden çok sorun çıkarıyor latede adc kesicem derken zıpladıktan sonra sabit bir şekilde yerinde duruyor bu sadece championlar için geçerli değil jungle dönerken yine aynı şey oluyor çimden maviye zıplayınca s tuşuna basmış gibi hareketsiz kalıyor.
    NOT: farklı bilgisayarlardan denedim sonuç aynı

• sende vurma
  • adc ye zıpladığında qwe+fare sağ clic hayvan gibi abanmıyor musun?? ben öyle yapıyorum pek dediğin şeyle karşılaşmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

adc ye zıpladığında qwe+fare sağ clic hayvan gibi abanmıyor musun?? ben öyle yapıyorum pek dediğin şeyle karşılaşmadım

%90 kombo yapıyorum ama bug olunca zıplayıp olduğu yerde duruyor
  • hareket etmenegerek yok oto atağını resetliyor o zaten zıplamadı oto atack hasarını yedikten sonra 0.2 saniye gibi farkla at q yu tabi bu tecrube ister en iyisi ryan choi izle
  • quote:

adc ye zıpladığında qwe+fare sağ clic hayvan gibi abanmıyor musun?? ben öyle yapıyorum pek dediğin şeyle karşılaşmadım

Bide youmu hydra var qewewe131232

Yayin izlerken adamlarin hic oyle yaptigini hissetmemistim oynayinca cok zor geliyo be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rito QQ WP İZİ

hareket etmenegerek yok oto atağını resetliyor o zaten zıplamadı oto atack hasarını yedikten sonra 0.2 saniye gibi farkla at q yu tabi bu tecrube ister en iyisi ryan choi izle

anlatamadım galiba adama zıplayınca hiçbirşey yapmıyor aa bile vurmuyor sorun burada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Nasus counterlamak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: Rito QQ WP İZİ

hareket etmenegerek yok oto atağını resetliyor o zaten zıplamadı oto atack hasarını yedikten sonra 0.2 saniye gibi farkla at q yu tabi bu tecrube ister en iyisi ryan choi izle

anlatamadım galiba adama zıplayınca hiçbirşey yapmıyor aa bile vurmuyor sorun burada

q ile zıplarsan aa vuramassın öyle bekler atak animasyonu resetlenmiyor çünkü hopladıktans sonra q vurursan o basic atağıda vurmuş olursun tabi gidip saldırı hızı kasmak istersen öyle beklemez :D
  • Pbe e yolla bence çünkü normal sistem çok yavaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

%90 kombo yapıyorum ama bug olunca zıplayıp olduğu yerde duruyor

şöyle bişey var belki budur demek istediğin, çalıda veya ultideyken ilk yaptığın saldırı zıplayarak gerçekleşiyor ya, adama zıpladığın anda aa hasarını veriyosun, atlamadan önce q açmışsan q hasarını da veriyosun zaten, yani atlama animasyonu farklı bir aa animasyonu gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

Yayin izlerken adamlarin hic oyle yaptigini hissetmemistim oynayinca cok zor geliyo be

rengar oynarken beynimi slow-motiona alıyorum çok daha rahat oluyo :) ulti+ youmu, yavaşça görünmez olurken hareket hızın deli gibi artıyo, kanın damarlarında pompalanırken karşı carry i gözüne kestiriyosun. etrafındaki dairenin içine girdiğinde atlarken aynı anda e atıyorsun, bola ile aynı anda adc nin kafasına çöküyosrun, sonrası wqe2 spam zaten :) ulti attıysan ikinci gelen 5 ferroyu q ya gelsin diye q ya ayrı bi abanıyorum :)

• Ne kadar moron varsa cevap yazmış. Adam diyor bug var bunlar diyor as kas, q saldırı resetliyor. Bug var bug. Duruyor atlayınca.

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    ok
  • haklı kürt gibi rengar oynayınca öyle oluyo çalıdan direk q ile atlayan tipler bitmeyecek gibi
  • quote:

quote:

quote:

rengar oynarken beynimi slow-motiona alıyorum çok daha rahat oluyo :) ulti+ youmu, yavaşça görünmez olurken hareket hızın deli gibi artıyo, kanın damarlarında pompalanırken karşı carry i gözüne kestiriyosun. etrafındaki dairenin içine girdiğinde atlarken aynı anda e atıyorsun, bola ile aynı anda adc nin kafasına çöküyosrun, sonrası wqe2 spam zaten :) ulti attıysan ikinci gelen 5 ferroyu q ya gelsin diye q ya ayrı bi abanıyorum :)

Ben ilk vahşetide q ile atıyorum hayvani hasar çıkıyor yakalamak ise youmu varya sorun olmuyor hala neden e ile atıldığını anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ilk vahşetide q ile atıyorum hayvani hasar çıkıyor yakalamak ise youmu varya sorun olmuyor hala neden e ile atıldığını anlamadım

vahşetli e ile zıpladığında adamın yanına geldiğinde adam stunlanmış oluyor

• buraya yazacağına ticket at hocam. çözeler yeni patch'de.
  • yeni rengarla eskisi gibi Q ya basip atlayinca oluyor o bug. Zaten ryan sagolsun rengarla basic atack yaparak ziplayip ziplar ziplamaz Q yapman lazim oyle daha fazla hasar veriyor boyle yapinca da o bug devreye girlmiyor. evet cok sacma bir durum ormanda keserken de mal mal bekliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmeren123

quote:

quote:

quote:

quote:

vahşetli e ile zıpladığında adamın yanına geldiğinde adam stunlanmış oluyor

Sen beni yanlış anladın

Snare atıyor stun değil bu arada

Q %250 ad + as verirken neden adama kıskıvrak atılır bu saçma geliyor benim bildiğim e de çok vuruyor ve tutuyor sen tekleyemesen bile takımın iş yapıyor

• Reworkten önce q sunu direk kitleylen bug vardı. q basılı gibi görünüyordu ama kullanılmıyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.