Şimdi Ara

Rengar Solotop Buildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ya da beyler ya da hacı farketmez.Daha önce İrelia buildi hazırlamıştım.Bir kaç kişi dışında olumlu geri dönüşler alınca bende devamını getirmeyi istiyordum zaten neden olmasın deyip giriştim işe.Yalnız şunu belirtmek istiyorum geçen yazımda olduğu gibi yok çöp yok şundan sonra okumadım falan yazacak arkadaşlar direk çıksın bu konudan ve kendisi hazırlasın buildi.Her ne kadar beğenmese de ben burada bir emek harcıyorum yani.Neyse lafı fazla uzatmadan geçelim buildimize.

Rünlerlerle başlıyorum.Rünlerde çok da değişik bir şey yok aslında.Yalnız geçen sefer ki gibi fotoğraf atamayacağım çünkü ptrsc tuşum bozuldu .

x3 Gelişmiş Saldırı Gücü Cevheri
     Rengar Solotop Buildi

x9 Gelişmiş Saldırı Gücü Damgası
     Rengar Solotop Buildi

x9 Gelişmiş Zırh Mühürü
     Rengar Solotop Buildi

x9 Gelişmiş Büyü Direnci Nişanı
     Rengar Solotop Buildi

Bu arada belki çok çok agresif oynamak için bir rün dizme tarzı daha var.Bu arada o zırh mühürü yerine seviye başına zırh ya da can mühürü de kullanılabilir.Ama seviye başı zırhta koridor safhasında birazcık zorlanabilirsiniz.

2. Rune Sayfası Seçeneği

x3 Gelişmiş Saldırı Gücü Cevheri
     Rengar Solotop Buildi

x9 Gelişmiş Saldırı Gücü Damgası
     Rengar Solotop Buildi

x9 Gelişmiş Can Mühürü
     Rengar Solotop Buildi

x9 Gelişmiş Bekleme Süresi Nişanı
     Rengar Solotop Buildi

Tekrar söylüyorum bu rün sayfasını beğenmeyen ve ya böyle rün sayfası mı olur diyen atarlı arkadaşlar olacaktır.

Geçen sefer 2. olarak neyle devam ettiğimi çok iyi hatırlamıyorum ama skilllerle devam edelim.

Pasif Görünmez Yırtıcı
     Rengar Solotop Buildi

Bildiğiniz gibi bir çalılıktaysanız ya da gizlenme durumunda iseniz normal saldırısı kullanıldığında hedefin üstüne atlar.Ve her yetenek kullandığımızda bir vahşet puanı kazanırız.5 vahşet puanında skillerimiz güçlenir.

Q Yeteneği Yaban
     Rengar Solotop Buildi

Bildiğimiz gibi bu yetenek kullanıldığında Rengar'ın normal saldırısı ilave hasar verir.Bir vahşet puanı kazanırsınız bildiğiniz gibi.Vahşetimiz 5 olduğunda vahşet etkisi ile Q'muz gelişmiş hasar verir ve Saldırı Hızı ve Saldırı Gücü artar.Bu yetenek kuleler üstünde uygulanamaz.Ancak kuleye vururken kullanırsanız saldırınız sıfırlanır yani üst üste 2 tane vurursunuz.Kule almaya çalıştığınızda kullanmanızı tavsiye ediyorum.

W Yeteneği Savaş Kükremesi
     Rengar Solotop Buildi

Bu yeteneğimizde Rengar kükreyerek rakiplere hasar veriyor ve de kısa süreliğine ilave Zırh ve Büyü Direnci elde eder.Vahşet etkisi ile kullanıldığında can oranına göre can değeri yeniler.

E Yeteneği Bola Atışı
     Rengar Solotop Buildi

Bu yeteneği kullandığımızda fırlattığımız bola ilk isabet ettiği hedefi yavaşlatır.Vahşet etkisi ile kullanıldığında rakibi kısa süreliğine yere sabitler.

R Yeteneği Ultimiz Av Heyecanı
     Rengar Solotop Buildi

Rengar yeteneği kullandığında kendini gizler ve çevresindeki geniş bir alanda bulunan tüm rakip şampiyonları görür.Görülen şampiyonlara doğru hareket ettiğinde hareket hızı da kazanır.Gizlenmeyi bıraktıktan sonra Rengar hareket hızı kazanır ve Vahşet değeri yenilenip 5'e yükselir.Ultinizi attığınızda en rahat aradan çıkartacağınız kişiye atlamaya çalışın ki bu büyük ihtimalle taşıyıcılardan olacaktır çünkü hiç bir Caitlyn'in bir Randuin kasmasını bekleyemeyiz.

Yetenek Açma Sırası:

Q 1 4 5 7 9

W 2 14 15 17 18

E 3 8 10 12 13

R 6 11 16

Kabiliyet Sayfası:

Rengar Solotop Buildi

Gelelim builde.Geçen seferkinden farklı olarak direk fotoğraf atacağım.Prtsc tuşu yerine de frapsı indirdim çünkü.Neyse hemen geçelim.

Rengar Solotop Buildi

Pek bir açıklama yapacak durum yok.Genellikle direk Hydra'ya yöneliyorum.Gezgin Çizmesi de diğer koridorlara baskın yapabilmek için.Eğer koridoru ezdiyseniz ya da zorlanıyorsanız da çıkılacak botları da ekledim.

Rengar Solotop Buildi

Tam bir build böyle olmalı kanımca.Eğer karşı takımda ap yoksa ruh gömleği yerine Randuin çıkılabilir.Belki de Çivili Zırh.Bunlar oyunda değişebilecek itemlar.

Gelelim lanede zorlanabileceğiniz şampiyonlara.

1- Darius
     Rengar Solotop Buildi

Yani artık belirtmeme gerek yok.Darius gerçekten de sıkıntılı bir top laner.Her ne kadar tercih edilmese de iyi bir top lane şampiyonu ve benim de rehberini hazırlayacağım şampiyonlardan bir tanesi.Çok fazla savaşa girmemeye çalışın.Muhtemelen ittireceği için güzel bir gank ile işini bitirmeye çalışın.6 level olunca ultiniz ile mide ya da bota gitmeye çalışın çünkü junglerınız camplemediği sürece lane'i ezemezsiniz.Darius bronz liginde falan değilse tabi ki bu ranked için geçerli olmaz çünkü yüksek ihtimalle aynı düzeyde olursunuz.

2- Jax
     Rengar Solotop Buildi

Belirtmeme bile gerek yok sanırım.Jax zaten top lane'in krallarından.Q'muzu dodgelayabiliyor E'si ile çok rahat fightlarda üstünlük sağlayabiliyor.Benim düşüncem 2. levelde vahşetinizi de beşleyip Jax'ı baya bir dürtmeniz.Çalılıktan atladığınızda şaşırıp o şaşkınlıkla kazanabileceği bir savaşı verebilir.Eğer E'sini açtığı sırada yavaşlatır E'sinden kaçarsanız dönüp çok rahat savaşabilirsiniz.

3-Kayle
     Rengar Solotop Buildi

Sanırım herkesin belli başlı karşısında olmasından nefret ettiği herolar vardır.Benimkisi de Kayle.Ultisi sayesinde siz kime atlarsanız o kişiyi kurtarabilir ve E'si sayesinde neredeyse hiç manası bile gitmeden sizi çok rahat dürtebilir.Ha bu arada late gamedeki o inanılmaz tekleme potansiyelini de unutmamalıyız.Team Fightlarda o ultisini kullanana kadar atlamamaya özen gösterin.Ya da takımınızda hard ccli şampiyonlar varsa bu şampiyonlar Kayle'ı stunladığında hedefinizi seçin ve çabucak onu harcayın.Lanede elinizden geldiğince level almaya çalışın.Çok dürtülmemeye özen gösterin.Eğer agresif oynayacaksanız 6 level olmadan kesip lane'i snowballamaya çalışın.O 6 level olduktan sonra başka lanelere gidin.

4- Lee Sin
     Rengar Solotop Buildi

Çok iyi bir early game'i var.Gerçekten çok sinir bozucu bir şampiyon olabiliyor.Ama eğer sakin olup dürtülmeden farm yapmaya çalışırsanız lane'i alabilirsiniz.En önemlisi Q skillini dodgelamak.Dodgeladığınız anda savaşa girmeniz mantıklı olabilir.E'sini minyonlara atarsa direk atlayın çünkü slowundan faydalanamayacaktır.

5-Renekton
     Rengar Solotop Buildi

Top lane'in krallarından.Yenmesi çok zor olabilir çünkü hem tanky hem de çok fazla hasar potansiyeli var.Eğer lane'i freezelerse roam yapmaya çalışın.Başka bir çareniz de olmaz çoğu zaman.

Zorlayabilecek şampiyonlar da bu kadardı.Sorularınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.İrelia buildime bakmak için imzamdaki linke tıklayabilirsiniz.İyi akşamlar,iyi günler ve iyi oyunlar dilerim kendinize iyi bakın bir sonraki rehberde görüşmek üzere.

• sonunda rengara botrk almayan birini bulduk güzel rehber olmuş
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam
  • bende beğendim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek beğendiğinize sevindim.
  • Rengar nerfden sonra yuzune bile bakmadigim bi champ dir, khazixe puff geliyor +15 base power şuan çekirge ayıyı yer gibi , rehberi okudum rengara puff felan gelirse kullanirim

• tek ga yeterli bence neden üstüne birde ikinci defansif itemi çıkıyosun ki onun yerine biraz daha zırh delmeye gidebilirdin
  • Börcır kullanıcısına yanıt
    Fightlarda üstüne atlayacağım adamın çok fazla armoru olmadığını düşünürsek ki 2. bir adamı daha eritmek için bu mid veya adc olur ilk kimi eritttiğine bağlı 2. bir defansif itemın işe yarıyabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlaxFabby

Fightlarda üstüne atlayacağım adamın çok fazla armoru olmadığını düşünürsek ki 2. bir adamı daha eritmek için bu mid veya adc olur ilk kimi eritttiğine bağlı 2. bir defansif itemın işe yarıyabileceğini düşünüyorum.

tabi karşıya göre değişir ama illa ikinci defansif item çıkmaya gerek yok oyun sonu ga çıkmış bir adc de 130 civarı armor oluyor ga çıkmasa bile fazla yine kara balta çok iş görebilir cd armor pent pasifi gayet iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLLKRASSHER

Rengar nerfden sonra yuzune bile bakmadigim bi champ dir, khazixe puff geliyor +15 base power şuan çekirge ayıyı yer gibi , rehberi okudum rengara puff felan gelirse kullanirim

kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan

• pelerin yerine randuin çıkılsa daha iyi olur

• Börcır kullanıcısına yanıt
    Youumu yerine kara balta çıkmayı pek tercih etmem ama gene de build karşıya göre değiştirilebilir 1,2 itemı hep belirtiyorum buildlerde zaten.
  • CarlaxFabby kullanıcısına yanıt
    Hocam guzel rehber rengar seven birisiyim ama tek merak ettigim konu var. Neden 2. Fullenen skill w degilde e @CarlaxFabby

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Hocam guzel rehber rengar seven birisiyim ama tek merak ettigim konu var. Neden 2. Fullenen skill w degilde e @CarlaxFabby

W daha çok can yenilenmesi yada zırh- büyü direnci için kullanilan bir yetenek. E yi yukselttikce hasarı ve slowu artıyor.

• quote:

Rengar nerfden sonra yuzune bile bakmadigim bi champ dir, khazixe puff geliyor +15 base power şuan çekirge ayıyı yer gibi , rehberi okudum rengara puff felan gelirse kullanirim

Blok:

Konu hakkındaki yorumum : İyi olmuş.
  • Ne demek istedin kardeş

• quote:

Ne demek istedin kardeş

Seni bloklamış

• iyi olmuş , ama biraz ufak kalmış Aslında 1 haftaya kadar vakit bulduğum kadar Dev Rengar rehberi yapmayı planlıyordum. Derecelide bu sezon 123 oyunda %71 wl ' um var rengarla. Şuanda biraz erteledim ama oba'nın renekton videosu gibi jungler gankleriyle ve solotop gameplay'lerle Ayrıca her şampiyona karşı takaslarıyla dev bir rehber 1 aya kadar gelecek
  • benim karşımdaki rakibe göre kullandığım 3 build var 100 oyunum var %72 win oranı

Rengar Solotop Buildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Crowley -- 8 Temmuz 2014; 14:41:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.